S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sevimli Haydut - Cartouche - 1962 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

18.Yüzyıl Fransa'sının ünlü ve efsanevi serseriler kralı Cartouche'nin fırtınalı yaşam ve aşk öyküleri... Çok hızlı, bol akrobatik gösterilerle dolu bir film.






Stalingrad Dogs Do You Want To Live Forever - 1959 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Wehrmacht'ın Genç ve İdealist Teğmeni Wisse ,Stalingrad'ı kuşatan 'Alman Altıncı ordu'sunun kanat koruma birliğinde görevlidir,Nasyonel Sosyalizme tüm inancı ile bağlı Teğmen Wisse ve birliği Stalingrad Cephesinde ağır bir savaş verir ancak,Alman ordusu gerek gıda,gerek diğer imkânlar bakımından Soğuk kış şartlarına hiç de uydun değildir,Ruslar Alman işgalini kırmış ve savaşın gidişatı tersine dönmüştür,On Binlerce Alman Askeri bu savaşta ölmüş,On binlercesi hava şartlarından dolayı telef olmuş,diğerleri ise savaşma ve ayakta kalma gücünü kaybetmiştir,Alman Askerleri artık Hitler'in bu mantıksız kararlarına bir son vermesini ve geri çekilme emrini beklemektedir,buna rağmen savaşa devam emri veren Hitler halâ hayal görmektedir ,Hitler,Askerlerine teslim olmayı ve geri çekilmeyi yasaklamıştır,Tüm Alman askerleri Hitler'in artık tam bir üşütük olduğunu nihayet anlamışlardır,Teğmen Wisse'nin odağında geçen bu durum aslında Stalingrad'da savaşan tüm Alman Askeri birliklerin yaşadığı genel dramın kısa bir örneğidir.






The Jayhawkers! - 1959 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Before the U.S. Civil War rebel leader Luke Darcy sees himself as leader of a new independent Republic of Kansas but the military governor sends an ex-raider to capture Darcy.

Google Çeviri - ABD İç Savaşı asi lideri Luke Darcy kendisini yeni bağımsız Kansas'ın lideri olarak görüyor ancak askeri vali Darcy'yi yakalamak için eski bir raider gönderiyor.






Aladdin - Superfantagenio - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Miami'li bir çocuk eski bir lamba bulur. Bu lambanın içinde 200 yıldır uyuyan bir cin vardır. Cin uyanır ve çocuğun isteklerini yerine getirir.






Zaman Avcıları - L.I.N.X. - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki arkadaş gizemli bir kapsül bulurlar ve olaylar başlar...