S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Takip - Pursuit - 1991 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A mercernary assembles a team to recover stolen bullion.

Google Çeviri - Paralı asker, çalınmış külçeyi kurtarmak için bir ekip kurar.






Suçlular Limanı - The Big Easy - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

New Orleans’da yeraltı dünyasında iki çete arasında amansız bir savaş vardır. Günün birinde vücudu kurşun delikleriyle kalbura dönmüş bir ceset bulunur. Bu olayı çözmek ve savaşı bitirmek görevi dedektif McSwain ile yardımcısı Anne’e verilir.






Şampiyonların Kahvaltısı - Breakfast Of Champions - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kilgoure Trout (Albert Finney), adlı bir bilimkurgu yazarı çokbaşarısızdır ve hikayelerini ancak porno dergilerde resimleri altında yayınlayabilmektedir. Ama kendi çabasıyla bastırdığı birkaç kitap, hiç kimsenin adını bilebilmemesine rağmen Dwayne Hoover (Bruce Willis) adlı zengin biriş adamının hayatını değiştirir. Dwayne, Trout'un bütün romanlarını okumuştur ve onuanlayan tek fanatiğidir. Ona göre dünyadaki her canlı birer robottur veuzaktan kumandayla yönetilmektedirler. Varoluş amaçları ise, Dwayne'esürprizler hazırlayarak onu eğlendirmektir. Dwayne, Trout'un başkonuk olduğu bir sanat festivali düzenleyince işler karışır, keza kasabaiki çılgının yüzünden altüst olur.






Flört - Shag - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1963 Yazı. Carson, erkek arkadaşıyla evlenmenin arifesindedir. Bu sebeple Carson'un arkadaşları Melaina, Pudge ve Luanne, onu sorunsuz son bir haftasonu geçirebilmesi için Myrtle Beach'e götürür.






Avalon - 1990 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Filmin öyküsü 1914 yılında Musevi göçmen olarak Rusya’dan Baltimore’a gelen Sam Krichinskys’in (Armin Müller Stahl) anılarına dayanıyor. Sam ve kardeşleri zorluklar içinde çalışarak, ekonomik durumlarını iyileştirirler. Fakat bir sonraki kuşak aile değerlerine sahip çıkmaz. Bir ailenin öyküsünü konu alan bu mükemmel filmdeki rolüyle Armin Müller Stahl Oskar adayı olmuştur.






Ahlaksız Teklif - Indecent Proposal - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

David ve Diana okulda tanışıp evlenmişlerdir. Mutlu bir evlilikleri olan çift bir ev inşaatı için borçlanırlar. Las Vegas'ta onlarla tanışan John Gage milyarder bir iş adamıdır ve o gece Diana'yı beğenir ve bir gece geçirmek için 1 milyon dolar teklif eder...