S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kükreyen Yirmiler - The Roaring Twenties - 1939 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eddie Bartlett, George Hally ve Lloyd Hart, 1. Dünya Savaşı'nın sona ermesinden sonra ülkelerine en son dönen savaş gazileridir. Ve her üçününde sivil hayata dönüşleri konusunda geleceğe dair farklı hayalleri vardır. Eddie Bartlett eski araba tamirciliğine, George Hally kısa yoldan köşeyi dönen bir fırsatçı ve Lloyd Hart ise idealist bir avukatlık yapmanın hayallerini kurmaktadırlar. Ancak ülkelerine döndükten sonra hiç bir şey eskisi gibi kalmamıştır. ABD 1920'li yıllardaki büyük ekonomik krizi yaşamaktadır ve tüm işler illegal yollardan yapılmaktadır. Böyle bir ortamda iş bulmak hemen hemen imkansız bir şeydir.



Elektrikli Süvari - The Electric Horseman - 1979 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sonny Steele eski bir rodeo yıldızıdır. Artık Las Vegas sahnelerinde pırıltılı giysiler içinde Corn Flakes reklamlarına çıkmaktadır. Rodeoya katılacak olan atına uyuşturucu vereceklerini duyunca, atıyla birlikte çöle doğru yolculuğa çıkar.



Kung Fu - S01E00 - Pilot - 1972 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

After avenging the death of his teacher, a Shaolin monk flees China to the American West and helps people while being pursued by bounty hunters.

Google Çeviri - Öğretmeninin ölümünden sonra, bir Shaolin keşiş Çin'i Batı'ya uçurdu ve kelle avcıları tarafından takip edilirken insanlara yardım eder.



Kung Fu - S01E01 - King Of The Mountain - 1972 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Caine looks after a newly orphaned boy and a pretty young rancher while a bounty hunter atop a nearby mountain silently observes his opportunity to pounce.

Google Çeviri - Caine, yeni yetim bir çocuk ve oldukça genç bir çiftlikçinin peşine düşer ve yakındaki bir dağın tepesindeki bir ödül avcısı sessizce fırlama fırsatını gözlemler.



Kung Fu - S01E04 - An Eye For An Eye - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A young woman's quest for vengeance against the soldier who raped her.

Google Çeviri - Genç bir kadının, ona tecavüz eden askere karşı intikam arayışı.



Kung Fu - S01E05 - The Tide - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

When Caine is injured, a woman helps him and hides him. Caine finds himself attracted to her. But what Caine doesn't know is, that she has a plan; she wants to use him as a bargaining chip to get her father who's a prisoner in China, released. So she sends for her brother to help. But the Sheriff has plans of his own.

Google Çeviri - Caine yaralandığında, bir kadın ona yardım eder ve onu saklar. Caine kendisini kendine çekmiş bulur. Ama Caine'nin bilmediği şey, onun bir planı vardır; Çin'deki bir mahkum olan babasını serbest bırakmak için onu bir pazarlık çipi olarak kullanmak istiyor. Böylece kardeşi için yardım istedi. Ama Şerif'in kendi planları var.



Kung Fu - S01E06 - The Soul Is The Warrior - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A powerful rancher demands justice for the death of his son, requiring Caine to reveal the man's greatest fear.

Google Çeviri - Güçlü bir çiftlik sahibi, oğlunun ölümü için adalet talep eder ve Caine'nin, insanın en büyük korkusunu ortaya çıkarmasını gerektirir.



Kung Fu - S01E07 - Nine Lives - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Cats are scarce in the Old West, and Caine must replace one to appease the death of one killed by a gold seeking miner.

Google Çeviri - Kediler Eski Batı'da kıttır ve Caine bir altın madenci tarafından öldürülen birinin ölümünü yatıştırmak için bir tanesini değiştirmelidir.



Kung Fu - S01E08 - Sun And Cloud Shadow - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A powerful landowner attempts to drive off Chinese miners from their legally owned mountain of gold, but complications arise from his son's love for the girl Cloud Shadow.

Google Çeviri - Güçlü bir toprak sahibi Çinli madencileri yasal olarak sahip oldukları altın dağından sürmeyi deniyor, ancak oğlunun kızının Bulut Gölge sevgisinden kaynaklanan karışıklıklar ortaya çıkıyor.



Kung Fu - S01E09 - The Praying Mantis Kills - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A frightened boy, defending a jail against the bandits who killed his sheriff father, inspires courage in an adult coward. At the moment of truth, Caine teaches them both to temper justice with mercy.

Google Çeviri - Şerif babasını öldüren haydutlara karşı bir hapishaneyi savunan korkmuş bir çocuk, yetişkin bir korkakta cesarete ilham veriyor. Gerçek şu anda, Caine onlara hem adaletle adaleti sağlamayı öğretir.



Kung Fu - S01E10 - Alethea - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Seeing is believing. Or is it? A young girl's eyewitness testimony leads to a priest being tried for murder and sentenced to death by hanging.

Google Çeviri - Görmek inanmaktır. Yoksa öyle mi? Genç bir kızın görgü tanığının ifadesi, bir rahibin cinayet için yargılanmasına ve asılarak ölüme mahkum edilmesine yol açar.



Kung Fu - S01E11 - Chains - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Shackled to a brute of a man thirsting for his enemies' blood, Caine probes the cause of his hatred and leaves him transformed in the wilderness.

Google Çeviri - Düşmanlarının kanı için susamış bir adamın kılığına karışmış olan Caine, nefretinin sebebini araştırır ve onu vahşi doğada dönüştürür.



Kung Fu - S01E12 - Superstition - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Caine is arrested for stealing and is sent to a silver mine. Along the way, he teaches a fellow prisoner how to endure extreme heat and cold and how to survive in a serious cave-in.

Google Çeviri - Caine çaldığı için tutuklandı ve gümüş madene gönderildi. Yol boyunca, bir mahkumun aşırı sıcağa ve soğuğa nasıl katlanacağını ve ciddi bir mağarada nasıl hayatta kalacağını öğretir.



Kung Fu - S01E13 - The Stone - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

It's Kung Fu vs. Brazil's fighting technique of Capoeira as a man learns from Caine that to fight injustice anywhere is to fight it everywhere.

Google Çeviri - Kung Fu, Brezilya'nın Capoeira'nın dövüş tekniğini Caine'den öğrendiği gibi adaletsizliğe karşı savaşmak için her yerde onunla savaşmak olduğunu söylüyor.



Kung Fu - S01E14 - The Third Man - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Caine challenges a killer to be his own judge and his victim's widow to accept the verdict.

Google Çeviri - Caine, bir katilin kendi yargıcı olması ve mağdurun kararını kabul etmesi için dul eşi olmaya zorluyor.



Kung Fu - S01E15 - The Ancient Warrior - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ancient Warrior, an aged Indian accompanied by Caine, seeks burial in his sacred, ancestral land. But the burial site is located dead center in a violent, Indian-hating town called Purgatory. Gary Busey guest stars.

Google Çeviri - Caine'nin eşlik ettiği yaşlı bir Hintli Eski Savaşçı, kutsal, atalarından kalma topraklarda gömülmeyi amaçlamaktadır. Fakat gömü bölgesi, Purgatory denen şiddetli, Hintli bir kasabada ölü bir merkezdedir. Gary Busey konuk yıldız.