S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Mutlu Noeller Bay Lawrence - Merry Christmas Mr. Lawrence - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

II. Dünya Savaşı sırasında bir Japon esir kampında geçen film, Japon subaylarla İngiliz esirler arasında yaşanan gerilim dolu günleri anlatıyor. Savaş karşıtı olduğu kadar insan ve toplum psikolojisinin derinlerine inen filmin kadrosunda David Bowie ve Takeshi Kitano gibi iki efsane yer alıyor.






Sonsuz İblis - The Blue Man - Eternal Evil - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A dissatisfied Montreal director of TV commercials is taught to astrally project himself by a mysterious woman. But soon he finds that he does it against his will when he sleeps, and while he does it, he commits savage acts against those in his life.

Google Çeviri - TV reklamlarının hoşnutsuz bir Montreal müdürü kendisini gizemli bir kadın tarafından astral olarak projelendirmeyi öğretti. Ancak yakında uyurken iradesine karşı yaptığını bulur ve bunu yaparken hayatında olanlara karşı vahşi davranışlarda bulunur.






Yüksek Sosyete - High Society - 1956 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mirasçı Tracy Lord (Grace Kelly), birisiyle nişanlıydı (John Lund), ama etkilediği başka birisi vardı hatta bu arada eski kocasına (Bing Crosby) bile aşık olabilirdi. O zamanki yüksek sosyeteyle ve magazin basınıyla dalga geçen bunun yanında muhteşem müziklere sahip hoş bir müzikal filmdir. Louis Armstrong ve orkestrası filmde rol almıştır.






Ölüm Gibi Öp - Öp Beni Öldüresiye - Kiss Me Deadly - 1955 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

''Öp Beni Öldüresiye'', nefes kesen bir polisiye öykü olmanın yanı sıra, Amerikan yeraltı dünyasının sırlarını, yeraltından yer üstündeki üst düzey yöneticilere uzanan ilişkiler ağını da gözler önüne seriyor.






Yanlış Karar - Absence Of Malice - 1981 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Özgün senaryosunu Kurt Luedtke'nin yazdığı filmin yapımcısı ve yönetmeni Sydney Pollack'tır. Kurt Luedtke bu ilk senaryosunu Detroit'te bir gazete editörü iken edindiği deneyimlere dayanarak yazmıştır ve bu senaryo ile Oscar'a aday gösterilmiştir. Filmin başlıca rollerinde Paul Newman, Sally Field, Bob Balaban, Don Hood, Melinda Dillon ve Wilford Brimley oynamışlardır. Basınla toplum ve adalet sistemi arasındaki ilişkileri irdeleyen filmde özellikle de basının görevleri ve sorumlulukları arasındaki dengenin ne kadar önemli olduğuna vurgu yapılmıştır. Filmin afişlerinden birinde yer alan ve ünlü hukuk kuralı "Bir kişi suçu ispatlanana kadar masumdur" özdeyişinin tersten ifadesi olan "Amerika'da bir kişi masumiyeti ispatlanana kadar suçlu mudur?" cümlesi filmin bir özeti gibidir. "En iyi erkek oyuncu" (Paul Newman), "en iyi yardımcı kadın oyuncu" (Melinda Dillon) ve "en iyi özgün senaryo" (Kurt Luedtke) dallarında Oscar'a aday gösterilen film Berlin Film Festivali'nde de Altın Ayı ödülüne aday gösterilmiş ancak mansiyon Ödülü ile ödüllendirilmişti.






Vahşi Av - Jungle Raiders - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An expedition enters an unexplored jungle to search for a legendary ruby.

Google Çeviri - Bir keşif efsanevi yakut aramak için keşfedilmemiş bir ormana girer.






Vahşet Kulesi - Dark Tower - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The construction of a skyscraper is being haunted by a ghost.

Google Çeviri - Bir gökdelen yapımı bir hayalet tarafından perili tutuluyor.






Toko-Ri Köprüleri - The Bridges At Toko-Ri - 1954 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

James E. Michener'in romanından uyaralanan Toko-Ri Köprüleri, macera ve gerilimi birleştirmiş etkileyici bir film. Donanmaya alınan ve Kore Savaşı sırasında bombalama görevi verilen bir avukatın başından geçenleri anlatan film kurgu dalında Oscar'a aday gösterilmişti. 2.Dünya Savaşı sırasında ailesini bırakarak savaşa gitmek zorunda kalan bir adamın hikayesi olan bu dramda başrollerde William Holden'ın yanı sıra Grace Kelly'yi izliyoruz.






Terör - Get The Terrorists - 1987 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Craig Alan who genre fans will instantly recognise as the hero in the infinitely superior Commander, stars as one of a group of hired mercenaries charged to wipe out the organisation.

Google Çeviri - Hayranları taçlandıran Craig Alan, organizasyonu yok etmekle görevlendirilen bir grup işe alınmış paralı asker olarak yıldızlar, sonsuza dek üstün Commander'ın kahramanı olarak hemen anlar.