S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bir Kadının Seks Günlüğü - Diario De Una Ninfomana - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Val, kendi karanlık taraflarını keşfetmeye karar vermiş bir genç kadındır. Aslında iyi bir eğitimden geçmiştir, başarılı bir yöneticilik kariyeri vardır, seksidir, duyguları güçlü ve hırslı bir insandır ancak kendisi aynı zamanda bir nemfomanyaktır. Bu durum neticesinde tüm olumlu özelliklerinin yanında Val'in hayatını oldukça zorlaştıran bir bağımlılığa sahip olmuştur, seks yapamadan duramamak gibi. Bir nemfoman yani seks bağımlısı olan bu genç kadın doyumsuz cinsel açlığını gidermek için farklı insanlarla ilişki içine girer. En saf duygularını ve en samimi itiraflarınıysa kişisel günlüğünde saklar. Kiminle ve ne zaman isterse birlikte olan bu genç kadın için seks bir yaşam biçimi haline gelmiştir. Bu yaşam tarzı onu aşkın ve hayat kadınlığının en uç noktalarına götürür. Artık farklı bir kulvarda kariyer yapmaya kendini vakfetmiştir. Film Valérie Tasso'nun kendi hayatından esinlenerek yazdığı ve çok tartışılan romanından uyarlandı. Tasso da üst düzey bir yöneticiyken kendini rastgele cinselliğe adamaya karar verir ve bu merakı sonucunda 6 ay boyunca üst sınıf bir fahişe olarak çalışır. Yazar bu tecrübesiyle seksin karanlık tarafını ve insan ilişkilerinin samimi yönlerini keşfettiğini söylüyor.



Çöl - Sueurs - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Four partners heist a fortune in gold ore from a North African airport & escape across the desert in a truck.

Google Çeviri - Dört ortak, Kuzey Afrika havalimanından altın cevheri bir servete ve bir kamyonla çölün karşısına kaçar.



Indiana Jones Raiders Of The Lost Ark - 1981 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Indiana Jones serisinin 1981 yılında çekilmiş ilk filminde Arkeolog DR. Indiana Jones, on emirin sırrını çözecek olan "Ark of The Conenant"'ı bulmak için yola çıkar. Nazi Almanyası'nı yöneten Hitler de bu Ark'ın peşindedir. Indiana ile Alman Ajanlarının karşılaşacağı bu macera Nepal den Kahire'ye kadar uzanacaktır.



Indiana Jones And The Temple Of Doom - 1984 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Indy (Harrison Ford), küçük yardımcısı Short Round (Jonathan Ke Quan) ve şımarık şarkıcı Willie Scott (Kate Capshaw) ile birlikte Hindistan'a gelirler. Köyün kayıp sihirli mücevherini bulmak için herşeyi riske eden bu üçlü, aynı amaç için orada bulunan şeytani bir tarikatla karşı karşıya kalırlar.



Indiana Jones And The Last Crusade - 1989 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Indiana Jones (Harrison Ford) bu sefer Hz. İsa'nın kutsal çanağını araştırırken kaybolan babası Henry Jones'u (Sean Connery) arıyor. Aynı çanağın peşine Naziler de düştüğünden Indiana Jones bir süre sonra babasının Naziler tarafından kaçırıldığını anlıyor. Böylece izleri ve ipuçlarını takip eden Indiana, babasının yerini buluyor ama kendisi de yakalanınca Naziler hesabına kutsal çanağı baba oğul aramaya başlıyorlar. Ancak bulunan kutsal çanak kimseye de pek hayırlı gelmeyecektir.



Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull - 2008 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Indiana Jones (Harrison Ford) ve ayrılmaz dostu Mac (Ray Winstone), uzak bir havaalanında Sovyet ajanlarının eline geçmekten son anda kılpayı kurtulmuşlardır. Profesör Jones artık Marshall Koleji’ndeki yuvasına geri dönmüştür. Ancak karşılaştığı tablo hiç de iç açıcı değildir. Kolejin dekanı olan yakın dostu (Jim Broadbent), Indy’nin faaliyetlerinin onu kuşku odağı haline getirdiğini, üniversiteden kovulması için hükümet yetkililerinin kendilerine baskı yaptığını açıklar. Şehir dışına çıkan Indiana Jones, isyankar ruhlu bir genç adam Mutt (Shia LaBeouf) ile tanışır. Bu genç adam, maceraperest bir arkeolog olmanın gerektirdiği bütün özellikleri taşımaktadır.



Kaderin Günü - Eat My Dust - 1993 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir çetenin önde gelen adamlarından olan Tom sonunda bu işlerden elini çekmek ister ama bu kararının bedelini hayatı ile öder. En yakın arkadaşı Tom'un oğlunu bir yetimhaneye yerleştirir. Orada huzurla ve intikam hissiyle büyüyen genç babasının intikamını almak üzere Hong Kong'un yeraltı dünyasıyla amansız bir mücadeleye girişir.



Kokain Savaşçıları - Cocaine Wars - 1985 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Miami DEA agent Cliff Adams is in South America working undercover for Gonzalo Reyes, the biggest cocaine exporter in South America. Cliff's fiancée, Janet Meade, is a reporter doing a story about Reyes. Reyes orders Cliff to kill Marcelo Villalba, who is running for his countries position as president, but Cliff can't bring himself to do it, because his assignment from the DEA is to work against Reyes. Reyes is afraid Villalba will put him out of business, and is afraid that Janet's story will do the same thing, so Reyes sends someone else after Villalba, and then Reyes has Janet kidnapped, and Cliff is the only one who can keep Reyes' plans from succeeding.

Google Çeviri - Miami DEA temsilcisi Cliff Adams, Güney Amerika'da Güney Amerika'nın en büyük kokain ihracatçısı olan Gonzalo Reyes için gizli çalışan bir şirket. Cliff'in nişanlısı Janet Meade, Reyes hakkında bir hikaye yapan muhabir. Reyes, Cliff'i ülkesi başkan olarak görev yapan Marcelo Villalba'yı öldürmek için emretti, ancak Cliff bunu yapmak için kendini alamaz, çünkü DEA'dan görevi Reyes'e karşı çalışmaktır. Reyes korkuyor Villalba onu işten çıkaracak ve Janet'in hikayesinin de aynı şeyi yapmasından korkuyor, bu yüzden Reyes, Villalba'dan sonra başka birini gönderiyor, ve sonra Reyes'in Janet'i kaçırdığı ve Cliff'in Reyes'in planlarını tutabilen tek kişi olduğunu başarılı olmaktan.



Mafya Babası - Mob Boss - 1990 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A slap-schtick comedy where the ultimate geek (Eddie Deezen) becomes boss of his father's crime family.

Google Çeviri - Üst düzey ineklerin (Eddie Deezen) babasının suç ailesinin patronu olduğu bir tokat şakası komedisi.



Merhametsiz Darbe - Strike Commando 2 - 1988 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Michael Ransom's Vietnam squad leader, Vic Jenkins, is captured by terrorists demanding ten million dollars worth of diamonds in return for his release. Michael, reluctantly aided by local tough-girl Rosanna Boom, is dispatched by the C.I.A. to recapture Jenkins, and put a stop to his heroin-smuggling captors. But not all is as it appears.

Google Çeviri - Michael Ransom'un Vietnam takım lideri Vic Jenkins, serbest bırakılması karşılığında on milyon dolar değerinde elmas talep eden teröristler tarafından ele geçirildi. Yerel zorlu kız Rosanna Boom'un isteksizce desteklediği Michael, CIA tarafından Jenkins'i yeniden ele geçirmek ve eroin kaçakçılığı yapan kapıcılarına bir son vermek için görevlendirildi. Ama hepsi göründüğü gibi değil.



Onur Savaşı 4 - Best Of The Best 4 Without Warning - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A group of Russian mobsters have stolen a huge supply of paper for printing U.S. currency, and are now flooding the market with conterfeit bills. When one of the mobsters decides to give herself in and hand over a data CD to the DA, she is shot and killed, but not before handing the disc to an unsuspecting Tommy Lee. Despite working with the police as a martial arts instructor, Lee doesn't go to the cops with the disc, but instead goes on the run, giving the mafia time to kidnap his daughter and hold as a hostage in exchange for return of the disc. Will Tommy ever see his daughter again?

Google Çeviri - Bir grup Rus mafyası, ABD parasını basmak için büyük bir kağıt kaynağı çaldı ve şu anda piyasaya, sahte faturalarla su basıyor. Mobster'lardan biri, bir veri CD'sini DA'a vermeyi ve bir veri CD'sini teslim etmeye karar verdiğinde, vurulduğu ve öldürüldüğü, ancak diski bir şüpheli olmayan Tommy Lee'ye teslim etmeden önce değil. Polis, bir dövüş sanatları hocası olarak çalışmasına rağmen, polisle birlikte diske gitmez, fakat bunun yerine koşmaya devam eder, kızını kaçırmak için mafyaya zaman verir ve diskin geri dönüşü karşılığında rehin tutulur. . Tommy kızı tekrar görecek mi?



Sıcak Sahil - Hot Resort - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Young guys on the make get a job at a resort hotel in the Caribbean.

Google Çeviri - Genç çocuklar, Karayipler'deki bir tatil otelinde iş buluyor.



Son Dövüşcü - The Process - Ultimate Fight - 1998 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Uzakdoğudan Amerika'ya gelen Filipinli dövüşçü, dövüş tekniklerinde kendini geliştirmeye devam etmek için yollar ararken başı belaya girer...



Son Savaşçı - Coastwatcher - The Last Warrior - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The biggest Japanese destroyer "Yamato" is badly damaged in a battle and shall be repaired at a small island in the Pacific which is inhabited only by Gibb, an US American observation post, and a few aborigines with their priest. Gibb and young novice Katherine can flee, but are tracked by two Japanese soldiers. After Gibb kills one of them, the other seeks revenge in a sword duel.

Google Çeviri - En büyük Japon destroyer “Yamato” bir savaşta ağır bir şekilde hasar görmüş ve sadece Amerika'nın bir Amerikan gözlem direği olan Gibb ve rahipleri olan birkaç yerlinin yaşadığı Pasifik'teki küçük bir adada onarılacaktır. Gibb ve genç acemi Katherine kaçabilir, ancak iki Japon askeri tarafından izlenir. Gibb bunlardan birini öldürdükten sonra diğeri kılıç düelloda intikam peşindedir.



Stoogemania - 1986 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Howard F. Howard idolizes The Three Stooges since childhood. His friends and family are worried, and consider having him committed to a mental asylum.

Google Çeviri - Howard F. Howard, çocukluğundan beri Üç Stoog'u idolleştirir. Arkadaşları ve ailesi endişeli ve onu bir akıl hastanesine adamış olarak kabul etmeyi düşünüyor.



Yatağın Diğer Yanı - The Other Side Of The Bed - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Filmde ilişkileri birbirine karışmış iki adet çiftimiz var. Sonia ve Javier ile Pedro ve Paulo. Aşk ve keyif dolu yaşamları Paulo'nun başka birisinden hoşlandığını söylemesiyle farklı bir boyuta geçer. Pedro sevgilisinin etkilendiği adamın kimliğini merak ederken, Sonia'nın biricik aşkı Javier bol bol yutkunmaktadır. Paulo'nun baskılarından sıkılan adam, Pedro'nun gerçeği keşfetmesinden ölesiye korkmaktadır. Bu karışık aşk ilişkileri, hayatlarına yeni insanların girmesiyle genişlemeye ve birbirinden komik olayların başlangıcına neden olur. İspanyol sinemasının hit filmlerinden olan yapımın türünü tanımlamak çok kolay değil. Romantik komedi ve müzikale yakın olan yapım, benzerlerine göre çok daha seksi bir film. Baştan çıkarıcı ve uçarı bir deneyime hazır olun.