S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Üç Kötü Adam - 3 Bad Men - 1926 - DVDRip - Sessiz Film





Film Özeti

Three outlaws come to the aid of a young girl after her father is killed.

Google Çeviri - Babası öldürüldükten sonra üç kasıt genç bir kızın yardımına gelir.






Şafak - Sunrise A Song Of Two Humans - 1927 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Taşrada tatil yapan kentli bir kadın, oralı genç ve evli bir çiftçiyle ilişki yaşar ve adamı karısını öldürüp onunla birlikte büyük şehre taşınmaya ikna eder. Adam, karısıyla beraber şehre giderken binecekleri teknede bir ‘kaza’ planlar, kendini boğulmaktan kurtarmak için de tekneye bir demet saz saklar. Ancak planın sonunu getirmeyi yüreği kaldırmaz ve kürek çekerek karısını kıyıya çıkarır. Büyük bir keder içinde, tramvaya binip şehre giderler. Göz yaşlarıyla dolu barışmaları, düğün yapılan bir kilisede tamamlanır. Birbirlerine yeniden âşık olmuş bir halde, önce bir fotoğrafçıya, sonra da bir berbere uğrarlar. Adam berberdeki manikürcünün ona kur yapmasını görmezden gelir, karısını da çapkın bir hayranın ilgisinden korur. Devasa bir lunaparka gidip eğlendikten sonra, tekneyle eve dönerler. Ancak bir fırtına çıkar ve yelken yırtılır.






Potemkin Zırhlısı - Battleship Potemkin - 1925 - BDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Rusya'nın ve Avrupa'nın en eski ve büyük film stüdyosu olan Mosfilm tarafından yapılan filmin yönetmeni Sergei Eisenstein'dır. Yönetmenin ikinci filmi olan Potemkin Zırhlısı konusunu Potemkin Zırhlısı Ayaklanması olarak bilinen gerçek bir olaydan almıştı. Filmde, 1905 yılında Rusya'nın Karadeniz filosuna bağlı Savaş Gemisi Potemkin'de dayanılmaz yaşama şartlarından bezmiş mürettebatın Çar rejimine bağlı subaylara karşı başlattıkları bir ayaklanmanın sonunda gemiyi ele geçirmeleri ve sonrasında gelişen olaylar dramatize edilerek anlatılmıştır.
"Potemkin Zırhlısı Ayaklanması" 1917'de gerçekleşecek olan Ekim Devrimi'nin bir provası niteliğinde olduğu için film, 1925 yılında Sovyet hükümeti tarafından bir devrim propagandası filmi olması için özellikle ısmarlandı. Ama Sergei Eisenstein bunun çok ötesine geçerek filmde kurgu (montaj) ile ilgili kuramlarının tamamını deneme fırsatı buldu. Ortaya sinemasal açıdan da devrimci bir film çıktı, artık sinemada kurgunun hayati bir önemi olduğu anlaşılmıştı.

Potemkin Zırhlısı tüm zamanların en etkileyici filmlerinden biridir ve 1958 yılında Belçika'nın Brüksel şehrinde açılan Dünya Fuarında "tüm zamanların en büyük filmi" olarak ilan edilmişti.

Kasıtlı bir şekilde devrim propaganda filmi olarak çekilmiştir. Eisentein bu filmde montaj yeteneklerini de test etmiştir. Rus Devrimci film yapımcılarının okulu Kuleşov film yapımı okulu daha seyirciler üzerinde montaj tekniğini hazmetmeye çalışırken, Eisenstein filmdeki montajlarıyla seyirci üzerinde muhteşem bir duygusal düşünceler oluştumayı başarıp böylece çarlık rejimi altında ezilen insanlar için sempati oluşmasını (özellikle devrimci zırhlı gemi “Potemkin”) ve cani çarlık rejimi için de nefret beslenmesini sağlamıştır ve bu etkileme düzeni o kadar kusursuz kurulmuştur ki seyirci ister istemez bir sempati oluşturur.






Metropolis - 1927 - BRRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Metropolis, sadece döneminin değil, tüm zamanların en üstün bilim kurgu yapıtlarından biridir. Endüstrileşme çağının etkisini hissettirdiği bir dönemde, Lang'ın gelecek tasarımı da bundan payını alır. İnsanlar ikiye ayrılmıştır. Yeraltında makinelerle birlikte yaşayan sınıf ve yukarıda daha konforlu bir yaşam süren yönetici sınıf. Lang, bölünmüş toplumsal yapıyı, insanı bir aşktan yola çıkarak, uzlaştırmaya çalışır.Dönemine göre mükemmel sayılabilecek bir şehir tasarımı vardır filmde ve kendisinden sonra gelen bütün bilim kurgu filmlerini etkilemiştir.Özellikle, filmin genel atmosferinden uzak, naif sonuyla eleştiriler almış olsa da, bu durum kesinlikle filme gölge düşürmez. Bilim kurgu sinemasının, bilimsel yönünün en büyük keşiflerinden biridir.






General - The General - 1926 - BRRip 720p - Türkçe Seslendirme





Film Özeti

When Union spies steal an engineer's beloved locomotive, he pursues it single-handedly and straight through enemy lines.

Google Çeviri - Birlik casusları bir mühendisin sevdiği lokomotifini çaldığında, onu tek başlarına ve düz düşman hatları boyunca takip eder.






Esrar Perdesi - Yırtık Perde - Torn Curtain - 1966 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Esrar Perdesi, bir zamanların Doğu Almanya'sında çift yanlı bir ajanın öyküsünü anlatan ve hem açık komünist düşmanlığı, hem de şiddet içeren sahneleriyle dikkat çeken bir film...






Çivili Silah Katliamı - The Nail Gun Massacre - 1985 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Elinde çivi fırlatan, havalı inşaat tabancası ile, motorsiklet kaskı takmış, etrafa dehşet saçan cani karakter, 13. Cuma (Friday the 13th) filmlerinin Jason’unu anımsatıyor. Katil küçük Amerikan taşrasında oradan oraya dolaşarak ölüm saçıyor. Kasaba şerifi ve cinayetler konusunda uzman kişiler ise peşine düşüyorlar. Film bir inşaat şantiyesinde inşaat işçilerinin genç bir kadına hayvani bir şekilde tecavüz etmeleriyle başlıyor. Sonra bu motorsiklet kasklı, çivili silahlı kişi çıkıp, inşaat işçilerini tek tek öldürüyor. Etraf üzerleri inşaat çivisi ile dolu, kanlı cesetlerle dolmaya başlıyor...






Bilinmeyen Ada - Unknown Island - 1948 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An adventure seeker and his fiancée visit an uncharted island, only to find that it is inhabited by deadly dinosaurs and other creatures ready to attack.

Google Çeviri - Bir macera arayanlar ve nişanlısı, yalnızca ölümcül dinozorların ve saldırmaya hazır diğer yaratıkların yaşadığı bir ortamda keşfedilmemiş bir adayı ziyaret ediyor.






Sonsuz Aşk - Indiscreet - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Anna Kalman (Ingrid Bergman), Londra kökenli orta yaşın üzerinde ünlü bir oyuncudur. Yıllarca gönlünün ve düşlerinin prensini aramış ama bulamamıştır. Tatil için gittiği Mallorca’dan döndüğünde, üvey ablası aracılığıyla Philip Adams’la (Cary Grant) tanışır. Amerikalı bir ekonomist olan Philip bir toplantıya konuşmacı olarak katılmak üzere gelmiştir. Anna’yı da toplantıya davet eder ve Anna Philip’ten çok etkilenir. Sonrasında ise aralarında bir ilişki başlar. Ancak Philip’in Anna’dan gizlediği bir sırrı vardır.






Kadın Avcıları - The Ladykillers - 1955 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hobi olarak amatör yaylı çalgılar grubu olduğunu söyleyen profesör, çevresinde meraklı, dürüst, tatlı ama bir o kadar da yaptıklarının, söylediklerinin yaşlılığına bağlanan bir kadından bir süreliğine bir oda kiralar ve arkadaşlarıyla çalışma yapma bahaneleriyle toplanarak bir soygun planı yaparlar ve yaşlı kadını da planın bir yerinde kullanarak alet ederler. Ancak yaşlı bayan bir süre sonra işlerin fakına varır ve polise gitmeye kalkar, diğerleri bir yandan yaşlı kadını ortadan kaldırma niyetindedirler ve bir yandan da içlerinde para paylaşımı konusunda hesaplaşmaya başlarlar.






İntikam Seferi - The Americano - 1955 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Glenn Ford, Amerika'dan Brezilya taraflarına boğa sevkiyatı yapan bir kovboy rolünde. Film de Brezilya dolaylarında cereyan ediyor.






İçgüdü - Instinct - 1999 - WEBRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Anthony Hopkins'in oynadığı 'Instinct', gorilleri incelemek üzere gittiği Ruanda'da birkaç kişiyi öldürdüğü için hapishaneye atılan bir hayvan davranışları uzmanının öyküsü anlatılıyor. Ölüm olaylarından sonra tam bir sessizliğe gömülen hayvan davranışları uzmanının kabuğunu kırmaya ve bilgi almaya çalışan psikiyatrist rolünde ise Cuba Gooding Jr. oynuyor. Dr. Theo Calder, akıl hastaları ile ilişki kurmakta çok başarılı bir psikologdur. Calder, üniversiteden eski arkadaşı Ethan Powell'in cinayet suçundan dolayı yattığı bir Afrika hapisanesinden çıktığını öğrenince bu olayla ilgilenmek ister. Powell birkaç yıl önce dağ gorilleriyle ilgili bir araştırma yaparken ortadan kaybolmuştur. Birisini öldürünce yakalanan Powell, çevresine karşı vahşi bir hayvanın tepkilerini vermektedir. Dr. Calder, Powell ile iletişim kurmak için kız kardeşi Lynn'den yardım ister. Birlikte Powell'ın beyninin derinliklerine inecek ve başından geçen olayları günışığına çıkarmaya çalışacaklardır.






Halliday'lerin Öyküsü - The Halliday Brand - 1957 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Babasını ölüm döşeğinde ziyarete gelen oğlu aralarında yıllardır süren yabancılaşmanın sebeplerini geriye dönüşlerle hatırlar. Kasabada bir linç olayı yaşanmış ve her şey altüst olmuştur.






Entebbe Baskını - Raid On Entebbe - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Entebbe Operasyonu, (Entebbe Baskını) 3 ve 4 Temmuz 1976 günü, Filistin Kurtuluş Örgütü'ne bağlı militanların, Tel Aviv - Paris seferini yapmakta olan "Air France Flight 139" sefer sayılı Air France uçağını, Uganda'nın Entebbe Havaalanı'na indirmeleri ve İsrail'in beklenmedik bir operasyonla 1 saat içinde tüm militanları ölü olarak ele geçirmesi ile sonuçlanan askeri operasyondur. Operasyon sonucu üç rehine öldü, beş İsrail askeri ise yaralandı. Dördüncü bir rehine ise Uganda Ordusu'na ait askerler tarafından yakınlardaki bir hastanede öldürüldü. Operasyonda ölen tek İsrail askeri, operasyonu yöneten komutan, sonradan İsrail başbakanı olan Benjamin Netanyahu'nun ağabeyi Yonatan Netanyahu'dur. Hava korsanlarının yahudi olmayan yolcuları serbest bırakmaları ve hapisteki Filistinli gerillaları salıvermeleri için kendilerine 48 saat süre vermeleri üzerine, İsrail zaman kazanmak amacıyla müzakerelere başlamayı kabul etti. Bu arada İsrail Ordusu'nun en seçme 200 askeri hazırlanarak, gizli bir şekilde Uganda'ya doğru yola çıktı. İsrail Hükümeti'nin baskın planından, ancak uçaklar yola çıktıktan sonra haberi oldu. Gece yarısı saatlerinde Entebbe Havaalanı'na inen askerlerin, rehineleri kurtarmaları, 7 militanı öldürmeleri sadece 58 dakika sürdü. İsrail'li komandolar 45 Ugandalı askeri öldürdü ve Uganda'nın 11 savaş uçağını havaalanında iken imha etti.






Chicago Sırları - Chicago Confidential - 1957 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Blane adında dürüst bir sendika yetkilisi, sendika içerisinde yasadışı işler yapan suç örgütü tarafından etkisiz hale getirilmeye çalışılır. Sendika haznedarı, Eyalet Savcısı'na bu suç örgütü hakkında önemli belgeleri götürmeye çalışırken öldürülür ve suç Blane'in üzerine atılır. Eyalet Savcısı Jim Fremont yeni kanıtlarla olayı yeniden soruşturmaya başlar ve adalet adına mücadeleye girişir.






Bayan Oyu - Miss Oyu - Oyû Sama - 1951 - BRRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Shinnosuke is introduced to Shizu as a prospective marriage partner, but he falls in love with her widowed sister Oyu. Convention forbids Oyu to marry because she has to raise her son as the head of her husband's family. Oyu convinces Shinnosuke and Shizu to marry so that she can remain close to Shinnosuke.

Google Çeviri - Shinnosuke, olası bir evlilik ortağı olarak Shizu'ya tanıtıldı, ancak dul eşi Oyu'ya aşık oldu. Sözleşme Oyu'yu evlenmesini yasakladığı için oğlunu kocasının ailesinin başı olarak yetiştirmek zorundadır. Oyu Shinnosuke ve Shizu'yu evlendirmeye ikna ederek Shinnosuke'ye yakın kalmasını sağlar.






Bay Roberts - Mister Roberts - 1955 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Mister Roberts, İkinci Dünya Savaşı sırasında Pasifik'te görevde olan Reluctant isimli Amerikan kargo gemisinde çalışmaktadır. Her ne kadar savaşın içerisinde yer alıyor olsalar da bu geminin tayfası günlerini savaşın tüm hengamesinden uzakta, okyanusun ortasında sessiz ve sakin bir şekilde geçimektedir. Mister Roberts'ın şikayetçi olduğu şey ise tam da budur. Mister Roberts, bu nedenle gemiden yapılacak transfer işlemleri için kendisinin görevlendirilmesini talep etmektedir. Ancak geminin pek de sevilmeyen sert kaptanı, Roberts'ın bu isteğini bir türlü kabul etmez. Ancak Roberts her şeye rağmen her anı tartışma ve şamata dolu olan bu gemiden kurtulup, gerçek savaşta yer alma hayalinden vazgeçmeyecektir.






İstila - Strange Invaders - 1983 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1958 Yılında, Illinois'de bulunan bir kasaba, uzaylı istilasına uğrar ve tüm nüfus ortadan kaybolur. 25 Yıl sonra, Columbia'da Entomolog olan Profesör Charles Bigelow ayrıldığı eski eşi, Margaret Newman, kızları olan Elizabeth'i ona bırakır. Charles, günler geçmesine rağmen gelmeyen ve telefonla ulaşılamayan, Margaret'i iyice merak eder, eski eşi bulmak için köpeği ile birlikte Centerville gider. Karşısında 1950'li yılların kasabası ve garip bir halk bulur. Margaret'i ararken, köpeği, Louie kaybolur ve Charles bir uzaylı tarafından saldırıya uğrar ama kaçmayı başarır.






İstila - Strange Invaders - 1983 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1958 Yılında, Illinois'de bulunan bir kasaba, uzaylı istilasına uğrar ve tüm nüfus ortadan kaybolur. 25 Yıl sonra, Columbia'da Entomolog olan Profesör Charles Bigelow ayrıldığı eski eşi, Margaret Newman, kızları olan Elizabeth'i ona bırakır. Charles, günler geçmesine rağmen gelmeyen ve telefonla ulaşılamayan, Margaret'i iyice merak eder, eski eşi bulmak için köpeği ile birlikte Centerville gider. Karşısında 1950'li yılların kasabası ve garip bir halk bulur. Margaret'i ararken, köpeği, Louie kaybolur ve Charles bir uzaylı tarafından saldırıya uğrar ama kaçmayı başarır.






Kumpas - Most Wanted - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

ABD ordusu gizli OPS takımının bir subayı tarafından kurtarılan bir deniz piyadesi, First Lady'nin suikastçisi olarak suçlanır.






Samson And Delilah - 1949 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Samson, gücünün kaynağını kimsenin bilmediği efsanevi bir kahramandır. Gönlünü Semadar'ın kardeşi Delilaha kaptırır. Semadar öldürülünce Samson intikam peşine düşer ama Delilah onun gücünün sırrını keşfedip, Samson'u düşmanlarına teslim eder.






Spartaküs - Spartacus - 1960 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Trakyalı bir köle olan Spartaküs (Kirk Douglas) bir gladyatör olarak yetiştilir. Varinia isminde bir başka köleye aşık olur ve o anki rejime isyan eder. Yalnız onun isyanının bir farkı tüm kölelerde özgürlük için bir kıvılcım yakmasıdır. Sayısız Oscar sahibi bir film olan "Spartacüs" 60'lı yıllara damgasını vurmakla kalmayıp, günümüze demokrasi açısından bir pencere açmıştır.