S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yangın - Blaze - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lousiana eyalet valisi Earl K. Long ve striptiz yıldızı Blaze Starr 'ın yasak aşkının öyküsü. Üç dönem Lousiana valiliği yapan Earl K. Long çevresinde sevilen ve sayılan bir aile babasıdır. 1959 yılında New Orleans'ta bir gece kulübünde Blaze Starr ile karşılaşması ile değişen hayatı anlatılıyor.






Unutulmaz Melodiler - The Glenn Miller Story - 1954 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Glenn Miller , Dünyanın en ünlü orkestralarından birinin şeyifdi. 1904’te doğan sanatçı 16 Aralık 1944’te Londra’dan Paris’e giderken denizde kayboldu ve bu olay sırasında öldüğü kabul edildi. 1938 Yılına kadar çeşitli topluluklarda trombon çalan Miller, o yıl kendi adını taşıyan orkestrasını kurdu. Ölümünden sonra ünü daha da arttı. O kadar ki, adını taşıyan orkestrası dağılmadı, topluluk yıllarca “Glenn Miller Orkestrası” olarak çalışmalarını sürdürdü.. Glenn Miller hikayesi adlı film onun kendi orkestrasını kurmadığı yıllarda başlıyor. Helen’le evlenmesini ve daha sonraki gelişmeleri anlatıyor. Bu filmi izlemek için Müziksever olmak da gerekmiyor. Bir aşk öyküsü,sonra uzun uzun tartışılan bir kaybolma ve sanatçının yaşamından kesitler sunuyor.






Ölmeyen Kahraman - Cromwell - 1970 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1971 En iyi kostüm dalında Oskar ödülü, Emmy ödüllü yönetmen Ken Hughes'den ve Oskar ödüllü oyuncu Alec Guinness'den. Kral 1. Charles'ın dini siyasete alet eden politikalarından iğrenen Oliver Cromwell, ailesini de alarak Yeni Dünya'ya taşınır. Fakat bu arada İngiliz Sivil Savaşı çıkar ve Cromwell din ve politika ikileminde bir girdaba kapılır.






Kansas - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A young man returning home to attend a wedding hooks up with a drifter who turns out to be a violent bank robber. Before he knows it, the man finds himself involved in the robber's plans.

Google Çeviri - Bir düğün katılmak için eve dönen genç bir adam şiddetli bir banka soygunu olduğu ortaya çıkan bir fırtınayla kanca yapıyor. Adam bunu bilmeden önce, soyguncunun planlarına karışır bulur.






Dostluk Denizi - White Squall - 1996 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1960'ta yaşanmış gerçek bir olaydan yola çıkan film, Albatros isminde iki direkli bir yelkenlinin trajik batış öyküsünü anlatıyor. Geminin kaptanı Christopher 'Skipper' Sheldon (Bridges) ve eşi Doktor Alice Sheldon (Goodall), ülkenin değişik yerlerinden gelen genç öğrencilerle beraber denize açılırlar. Gençler, yolculukları boyunca denizciliği, ekip çalışmasını ve birbirlerine saygı duymayı öğreneceklerdir. Fakat onları çok zorlu bir sınav beklemektedir, tarihin en sert fırtınalarından birine karşı savaşmaları dışında gemi, güvertesindeki gençler için hem bir yaz okulu hem de unutulmaz bir büyüme, olgunlaşma macerasına sahne olacaktır.