S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

İçerideki Düşman - The Enemy Within - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Colonel Casey discovers what appears to be plans by General Lloyd to use fake military excercises to assist Jack Giddings in his plans to remove President Foster from office. Colonel Casey, and President Foster must find evidence that there is a coup planned and stop it, before it takes place. Unfortunately, there isn't much time.

Google Çeviri - Albay Casey, General Lloyd'un, Jack Giddings'e Başkan Foster'ı görevden alma planlarına yardımcı olmak için sahte askeri egzersizler kullanması için planladığı anlaşılan şeyleri keşfeder. Albay Casey ve Başkan Foster, gerçekleşmeden önce planlanmış bir darbe olduğuna ve durdurulmasına dair kanıt bulmalı. Ne yazık ki, fazla zaman yok.



Jamaica Hanı - Jamaica Inn - 1939 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1800'lerin İngiltere'sinde, İrlandalı öksüz güzel Mary, teyzesi ve amcasının yanına sığınır. Patience Teyze ve Joss Amca, Cornwell'deki Jamaica Hanı'nın sahipleridir. Genç kız, yeni evi olan hanın, gemileri fener oyunlarıyla gece karaya vurdurtarak yağmalayan bir grup acımasız korsana da yataklık ettiğini öğrenir. Korsanların başını çeken Sör Humphrey Pengallon'un pek de dengeli olmayan mizacı düşünüldüğünde, Mary'nin hayatı için endişelenmesi için oldukça fazla sebebi vardır artık.



Karanlıktan Önce - Night Falls On Manhattan - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Efsanevi yönetmen Sidney Lumet’nin yönetmenliğini üstlendiği ‘Night Falls on Manhattan’, bir savcının düştüğü ahlaki ikilemin öyküsünü anlatır. Filmde, Andy Garcia’nın canlandırdığı Sean Casey, New York Polis Departmanı’nın yozlaşmışlığını ortaya çıkarmak ister. Ancak ne yazık ki babasının ve ortağının da işin içinde olduğunu anlayınca ne yapacağını şaşırır.



Modern Zamanlar - Modern Times - 1936 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1936 Yapımı olan filmde Charles Chaplin, o dönemdeki sanayileşmeyi ve ekonomik krizi eleştirmektedir. Film sessiz çekilse de filmin sonlarında Charlie Chaplin bir şarkı söylemiş ve izleyicilere sesini ilk kez duyurmuştur.



Modern Zamanlar - Modern Times - 1936 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1936 Yapımı olan filmde Charles Chaplin, o dönemdeki sanayileşmeyi ve ekonomik krizi eleştirmektedir. Film sessiz çekilse de filmin sonlarında Charlie Chaplin bir şarkı söylemiş ve izleyicilere sesini ilk kez duyurmuştur.



Oklahoma Toprakları - In Old Oklahoma - 1943 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In 1906, on Oklahoma's Indian lands, a cowboy fights for oil lease rights against a greedy oilman while a pretty schoolteacher steals both men's hearts.

Google Çeviri - 1906 yılında, Oklahoma'nın Hint topraklarında, bir kovboy, her iki erkek gönlünü çalan güzel bir öğretmen iken, açgözlü bir petrol adamına karşı petrol kiralama hakları için savaşır.



Şehirde İki Adam - Deux Hommes Dans La Ville - Two Men In Town - 1973 - HDTV 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İyi niyetli ve yaşlı bir hapishane eğitmeni olan Germain Cazeneuve (Jean Gabin) sayesinde, banka soyguncusu Gino Strabliggi (Alain Delon), affına iki sene kala şartlı olarak tahliye edilir ve geçmişine sünger çekerek yeni bir hayata başlama fırsatını elde eder. Cazeneuve sayesinde küçük bir şehre yerleşir, kendine düzgün bir iş bulur, ancak kısa süre içinde talihi döner.



Wasteland Rüzgarı - Kaçak - Winds Of The Wasteland - 1936 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The arrival of the telegraph put Pony Express riders like John Blair and his pal Smoky out of work. A race will decide whether they or stageline owner Drake get the government mail contract.

Google Çeviri - Telgrafın gelmesi, John Blair ve arkadaşı Smoky gibi Pony Express yarışçılarını işe koydu. Bir yarış, ya da stageline sahip olan Drake’in devlet posta sözleşmesi yapıp yapmadıklarına karar verecek.



Drakula'nın Kızı - Dracula's Daughter - 1936 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Dr. Van Hellsing Drakula'yı öldürmeyi başarmıştır lakin vücudu çalınmıştır. Bu arada gizemli Macar kontesi başarılı psikiyatrist olan Jeffrey Garth’tan kendisini saran kötülükten kurtarmasını ister.



Tarzan Kaçıyor - Tarzan Escapes - 1936 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Beyaz avcı Kaptan Fry, Tarzan'ı halka teşhir için yakalar ve kafese atıp şehire götürür. Jane, kuzenleri Eric ve Rita dan yardım ister.



Çıplak Yumruk - Hard Times - 1975 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Chaney, depresyonda olan bir sokak dövüşçüsüdür. Yaşadığı yerde paralı dövüşler düzenlenmediği için New Orleans'a giderek bir turnuvaya katılır. Chaney'nin galibiyetine oynayanlar kazanabilecek midir?



Drakulanın Dehşeti - Horror Of Dracula - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jonathan Harker, Dracula'ya kendi kalesinde saldırmıştır. İntikam peşindeki vampir, Jonathan'ın yaşadığı şehrin yakınlarındaki bir şehre gelerek onun ailesini ve nişanlısını tehdit etmeye başlamıştır. Onlara yardım edebilecek olan tek kişi ise Harker'ın dostu ve okul arkadaşı olan Dr. Van Helsing'dir. Helsing'in tek arzusu, Dracula'yı yok etmektir.



Erkekler Sarışınları Sever - Gentlemen Prefer Blondes - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Lorelei ve Dorothy taşradan gelmiş iki genç ve güzel kızdır. Salon şarkıcılığı yapan bu iki genç kız dev bir transatlantikle Paris'e gitmek üzere yola çıkıyorlar. Tabi ki transatlantikteki bir çok zengin adam, bu "materyalist" kızların peşine düşüyor. Önce bir romandı, sonra sahneye uyarlandı en sonunda da Howard Hawks'ın sinema filmi oldu. Başarılı bir müzikal film.



Gemide İsyan - The Bounty - 1984 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Laurence Olivier (Amiral Hood), Edward Fox (Yüzbaşı Greetham), Daniel Day-Lewis (John Fryer), Bernard Hill (William Cole), Philip Davis (Edward Young), Liam Neeson (Charles Churchill) İngiliz Kraliyet Gemisi Bounty de gerçekleşen tarihi isyanın beyazperdedeki versiyonlarından biri. Kaptan Bligh ve Fletcher Christian gibi karakterlerin ön plana çıktığı yapım, benzerleri arasında epik yönleriyle ayrılıyor. Bounty, tarihi olay üzerine yapılan 4. film. Oyuncu kadrosuyla göz doldurduğu gibi, müzikleriyle de dikkat çekiyor. 80 Yıllarında üretilen en başarılı tarihi serüven filmlerinden biri olarak kabul edildiğini de belirtmek gerekiyor.



İntikam Geçidi - Elephant Walk - 1954 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir adam toprakları istedi, iki adam ise o topraklarda yaşayan kadını... Yeni gelin Ruth Wiley, Seylan'da "Filler Geçidi" olarak bilinen çay ekili toprakları işleten kocasına eşlik etmektedir, ancak danışmanlık yapan Dick Carver'e aşık olur. Şüphesiz bu aşk üçgeni, birçok fekaleti de beraberinde getirecektir.



Julius Caesar - 2002 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Julius Caesar, tarihin en önemli kahramanlarından biridir. Filmde, Julius Caesar'ın erken yaşta kavuştuğu tutkuları, kuşkuları, zaafları ve çok sevdiği kadınlarıyla olan hayatından kesitler sunulmaktadır.



Komik Bayan - Funny Lady - 1975 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Story of singer Fanny Brice's stormy relationship with showman Billy Rose.

Google Çeviri - Şarkıcı Fanny Brice'nin şovmen Billy Rose'la fırtınalı ilişkisi hikayesi.



Sihirbazlar Kralı - Houdini - 1953 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Harold Kellock'un kitabından uyarlanan ve 1890'lı yıllarda geçen film, daha sonra iki yıllığına evlenecek olan Curtis ile Leigh'yi sinemada ilk kez bir araya getiyor. Efsane sihirbaz Houdini'nin yaşamını romantizm sosuyla perdeye taşıyan filmde, ilginizi çekecek sihirbazlık numaraları da yer alıyor.



Uçan Kaplanlar - Flying Tigers - 1942 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerika ikinci Dünya Savaşı'na girmeden önce General Claire Chennault'un kumandasında Çin adına Japonya'ya saldıran filonun öyküsü. Kumandan uçuşlar arasında güzel bir hemşireye aşık olur. Filmin hava savaş sahneleri çok ilginç. Bu etkileyici savaş filminde fedakarlık duygusu işleniyor. 



Yüksek Sosyete - High Society - 1956 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mirasçı Tracy Lord (Grace Kelly), birisiyle nişanlıydı (John Lund), ama etkilediği başka birisi vardı hatta bu arada eski kocasına (Bing Crosby) bile aşık olabilirdi. O zamanki yüksek sosyeteyle ve magazin basınıyla dalga geçen bunun yanında muhteşem müziklere sahip hoş bir müzikal filmdir. Louis Armstrong ve orkestrası filmde rol almıştır.