S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Aguirre Tanrının Gazabı - Aguirre Der Zorn Gottes - Aguirre The Wrath Of God - 1972 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj






Film Özeti

1560 Yılında, efsanevi altın ülkesi El Dorado'yu bulmak amacıyla İspanyol 'kâşif'ler And dağlarını aşmaktadırlar. Aralarında komutan yardımcısı Don Lope de Aguirre'nin de bulunduğu bir keşif kolu Don Pedro de Ursua başkanlığında yola çıkar. Yerli kölelerin kılavuzluğunda, önce dağlarda ardından haritalarda gösterilmemiş bir nehirde, sallarla sürdürülen yolculuk büyük kayıplara yol açar. Yiyecekleri, salları, mühimatları ve adamları telef olur; artık görünürde nehir ve bataklıktan başka fethedilecek bir şey kalmamıştır. Askerler görünmeyen ellerin attığı ok ve mızraklara hedef olmaktadır. Ursua keşfe son vererek kampa geri dönmeye karar verir. Aguirre ise nehri takip ederek zafere doğru yürümeleri gerektiğini savunur. Ursua yardımcısının zincire vurulmasını emredince Aguirre ve yandaşları isyan ederler. Aguirre komutayı ele aldığında, kimse ona karşı çıkmaya cesaret edemez.






Hep Daha Neşeli - Kiralık Apartman - The More The Merrier - 1943 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

During the World War II housing shortage in Washington, two men and a woman share a single apartment and the older man plays Cupid to the other two.

Google Çeviri - İkinci Dünya Savaşı'nda Washington'da konut sıkıntısı yaşarken, iki erkek ve bir kadın tek bir daire paylaşıyor ve yaşlı adam diğer ikisine Cupid oynuyor.






Dragon From Russia - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

'Dragon From Russia' Tells the Story of Yo an artist who is kidnapped while fleeing Russia with his Girlfriend and her family, He soon finds himself chained to a mysterious Martial Arts master and begins to teach him the ways of being an assassin.

Google Çeviri - 'Rusya'dan Ejderha', Kız arkadaşıyla ve ailesiyle Rusya'dan kaçarken kaçırılan bir sanatçının, kendisini gizemli bir Dövüş Sanatları ustasına zincirlediğini buluyor ve ona bir suikastçı olmanın yollarını öğretmeye başlıyor.






Dünyayı Sarsan 10 Gün - Krasnye Kolokola Film Vtoroy Ya Videl Rozhdenie Novogo Mira - 1983 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sergei Bondarchuk's (War and Peace) film of Ten Days that Shook the World, about the October Revolution in 1917, depicts, from the point of the view of two foreign journalists in Petrograd, the events which would shape Russia for the 20th century. The film has a dryness to it which may bore viewers (it certainly bored me a little on first viewing) but give it your patience - this is a very well crafted and impartial look at the revolution, and it has more power than the lackeys to audience taste at Hollywood would ever fit into a motion picture.

Google Çeviri - Sergei Bondarchuk'un (Savaş ve Barış) 1917'de Ekim Devrimi hakkında Dünya'yı Sarsan On Gün filmi, Petrograd'daki iki yabancı gazeteci bakış açısından, Rusya'yı 20. yüzyıla şekillendirecek olayları tasvir ediyor. Film, izleyicileri (kesinlikle ilk görüşte beni biraz sıktı) sıkıştırabilir, ancak sabrını verin - bu, devrime çok iyi hazırlanmış ve tarafsız bir bakış ve onun için asistanlardan daha fazla güce sahiptir. Hollywood'daki izleyicinin tadı bir videoya uyacaktı.






Metro - Subway - 1985 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sarı ve dimdik saçları olan, tuhaf bir serseri, Paris metrosunun sistemini bozarak kaçmak ister. Ancak orada karşısına, kentin altında yaşayan, hiç bilmediği bir yeraltı kültürü çıkar. Sürrealist bir çalışma olan 'Subway', Luc Besson'un gelecekte yapacağı filmleri de müjdeliyordu. Kimilerine göre yönetmenin hala en iyi filmi.






Türbülans - Turbulent Skies - 2010 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Havada kabus... Yaklaşık 40.000 metrede ölüm kalım savaşı veren yolcu ve mürettebatın hayatta kalma ve başlarından geçen talihsiz olayları konu edinen bir film.