S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Komançi İstasyonu - Comanche Station - 1960 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Geçmişiyle oldukça ünlü olan Cody yerliler tarafından kaçırılan bir kadını kurtarır. İkisi için de eve canlı dönmek hiç de kolay olmayacaktır.






Stratejik Hava Komutanlığı - Strategic Air Command - 1955 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hollywood'un Soğuk Savaş filmlerinden biri... Dönemin ABD'si, başarılı beyzbol oyuncusu ve aynı zamanda her an uçmaya hazır bir bombardıman uçağı pilotu olan Robert'ın gözünden anlatılıyor. Senaryonun Oscar'a aday gösterildiğini belirtelim.






Teksastan Gelen Adam - The Kid From Texas - 1950 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Billy the Kid becomes embroiled in Lincoln County, NM, land wars. When rancher who gave him a break is killed by rival henchman, Billy vows revenge. New employer takes advantage of his naivety to kill rivals, lets the Kid take rap. Kid takes to the hills with friends until caught. Escapes hanging but remains in area to be near employer's young wife with whom he's infatuated.

Google Çeviri - Billy the Kid, Lincoln County, NM, kara savaşlarında karışık duruma düştü. Ona ara veren çiftlik sahibi rakibi tarafından öldürüldüğünde Billy intikam sözü verdi. Yeni işveren rakiplerini öldürmek için saflığını kullanıyor, Kid'in rap almasına izin veriyor. Çocuk yakalanana kadar arkadaşlarıyla tepeler alır. Kaçmaktan kaçar, ancak işverenin genç karısına yakın olduğu yerde kalır.






Tekrar Çal Sam - Play It Again Sam - 1972 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Karısı tarafından terk edilen eleştirmen Allan'ı, bu travmatik durumdan arkadaşları kurtarmaya çalışır. Allan arkadaşlarının tanıştırdığı yeni kızlarla flört ederken, bir yandan da alt benliği olan Humphrey Bogart'ın tavsiyelerine uymaktadır.






Sonsuz Ölüm - Butch Cassidy And Sundance Kid - 1969 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Butch Cassidy (Paul Newman) ve Sundance Kid (Robert Redford), Hole-in-the-Wall adlı çetenin liderleridir. Butch, akıllı olan, planları yapan, düşünen; Sundance de gözü kara ve atak olandır. Batı, artık medeniyetle tanışmaya başlamıştır ki, Butch ve Sundance bir treni soyarlar. Peşlerine özel bir ekip düşer ve onlar nereye giderse gitsin, takip etmekten vazgeçmezler. Şansları yaver gidip biraz zaman kazandıklarında Butch'ın aklına yeni bir fikir gelir: Bolivya'ya gitmek.