S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Thelma Ve Louise - Thelma And Louise - 1991 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Birlikte haftasonu kısa bir kaçamak yapmak isteyen Thelma ve Louise yola çıkarlar. Her şey yolunda gitmektedir, ama mola verdikleri bir barda meydana gelen bir olay tüm planlarını değiştirmelerine rol açar. Artık peşlerinde bir dedektif vardır. Ayrıca yolda Thelma'nın kendini yakın hissettiği J.D. adlı bir otostopçuyla ve Louise'in geçmişte birlikte olduğu Jimmy karşılarına çıkar.



Savaş Davulları - War Drums - 1957 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sınır çatışmalarının yaşandığı dönemde, bir beyaz adamla bir Apaçi şefi arasındaki dostluk, aynı kadına âşık olmaları sonucu sınanacaktır.



Savaş Davulları - War Drums - 1957 - HDTVRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sınır çatışmalarının yaşandığı dönemde, bir beyaz adamla bir Apaçi şefi arasındaki dostluk, aynı kadına âşık olmaları sonucu sınanacaktır.



Sarı Otomobil - The Yellow Rolls Royce - 1964 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Keyifli, tatlı bir film. Bir arabanın zaman içinde sahiplerini izliyoruz. Üç ayrı hikaye arka arkaya. Arabayı alan ve kullananlar mutlaka araba içinde bir aşk yaşıyorlar. Büyük oyuncular var ve bol bol geziyoruz.



Kurt - Wolf - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yayıncı Will Randall, giderek yaşlanmakta olan pasif bir adamdır. Genç ve daha başarılı bir adam çalıştığı yerde işe girince Randall kendini tehdit altında hissetmeye başlar.

Bu sıralarda geçirdiği bir kaza sonucu bir kurt tarafından ısırılır. Isırılmanın ardından giderek saldırganlaşmaya, daha agresif ve aktif bir adam haline gelen Randall iş yerinde patronun kızı Laura’yla tanışır. Laura yavaş yavaş bu adama aşık olmakta, neler yaşadığını öğrenememesine rağmen Randall’a yardım etmeye çalışmaktadır. Ancak giderek kurt adama dönüşen Randall’ın kendisi için oluşturduğu tehditten habersizdir. 

Jim Harrison ve Wesley Stick'in Randall’ın fiziksel değişimi olduğu kadar psikolojik değişimlerine de odaklanan senaryosu Mike Nichols’un yönetmenliğiyle ve oyuncuları Jack Nicholson ile Michelle Pfeiffer’ın başarılı performanslarıyla birleşince ortaya izlemesi keyifli bir yapım çıkıyor.



Geleceğe Dönüş 1 - Back To The Future - 1985 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dönemin özellikle tasarımıyla öne çıkan otomobillerinden olan bir DeLoran'ın içine gizlenmiş icat, Marty'i yanlışlıkla 50'lere geri götürür. Sorumsuz delikanlı bu gösterişsiz Amerikan kasabasında bir kazaya yol açar ve müstakbel anne ve babasının tanışmasına engel olur. Böylece kendisi de hiç doğmamış olacağı için bu durumu düzeltmesi gerekmektedir. Ama hayat sandığından daha karmaşıktır ve sorumluluk kelimesinin anlamını öğrenmek zorundadır.



Geleceğe Dönüş 2 - Back To The Future - 1989 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Martin ile çılgın bilim adamı dostu Dr. Brown için, bir kez daha zaman makinesine çevirdikleri DeLorean'a başvurma zamanı. Marty bu kez 2015'e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak. Elbette bunu yaparken yine ortalığı karıştırıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecektir.



Geleceğe Dönüş 3 - Back To The Future - 1990 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1955 Yılında kısılıp kalan Marty'i kurtarmak için Dr. Brown zamanda seyahat eder. Ancak kendisi 1855'e gelip DeLorean bozulduğu ve o zamanın teknolojisi yetmediği için bu zaman diliminde kısılıp kalan Doktor, Marty'ye bir mektup yazarak arabayı gömdüğü yeri söyler.



Garez - Malice - 1993 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aldatma. İhanet. Cinayet. Sürükleyici ve seksi bir gerilim... Sakin bir hayat süren üniversite dekanı Andy Safian’ın (Bill Pullman) huzurlu dünyası korkunç bir şekilde alt üst olmak üzeredir. İki kız öğrenciye tecavüz edilip, bir üçüncüsü öldürülünce, polisin baş şüphelisi haline gelir. Evde faturalar yığılmakta, güzel karısı (Nicole Kidman) ciddi mide krampları geçirmekte ve şeytani derecede yakışıklı yeni kiracı (Alec Baldwin) gece geç saatlerde düzenli olarak hemşirelerle eğlenmektedir. Andy tüm bu olayların birbiriyle bağlantılı olduğunu bilmektedir. Ve hayal bile edemeyeceği kadar ölümcül bir şeyle karşılaşmak üzeredir.



Asi Gençlik - Rebel Without A Cause - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film dünyasının en etkileyici rollerinden birisinde James Dean'i, şehre yeni gelen, yalnızlık, bunalmışlık ve kızgınlığının içerisinde kendisiyle ve toplumla savaşan, İkinci Dünya Savaşı sonrası kuşağına ait efsanevi Jim rolünde buluyoruz. Bu başyapıtta ona eşlik eden Natalie Wood (kız arkadaşı) ve Sal Mineo (en yakın arkadaşı), başarılı performanslarıyla Akademi Ödülü'ne aday olmuşlardı. 40 Yıldır ayakta duran bu dev yapıt, tam bir efsane.