S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Cinayet Var - Dial M For Murder - 1954 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Alfred Hitchcock, Frederick Knott'un beğenilen oyunu Dial M for Murder'ı Grace Kelly, Ray Milland ve Robert Cummings'in dahil olduğu bir aşk üçgenini şüphenin mükemmel bir karışımı ile anlatıyor. Kelly, buradaki rolü ve beğenilen diğer iki 1954 performansları ile New York Film Eleştirmenleri ve National Board of Reviewk'in En İyi Kadın oyuncu ödüllerini kazandı. O, Cummings'i sever, kocası Milland onu öldürme planları kurar. Fakat planını anlatmak için yanlış bir numarayı arar, ve doğru numarada yanlış cevap alır ve parlak makaslar ölümcül bir silaha dönüşür. Mükemmel bir gerilim için 'M'yi çevirin.






Zorlu Yokuş - Heartbreak Ridge - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Savaş gazisi Tom Highway, Kore ve Vietnam’da savaşmış, onur madalyası kazanmıştır. Ancak çoğunlukla sarhoş sürdürdüğü yeni hayatı ufuktaki bir savaşla altüst olacaktır.






Aristo Kediler - The Aristocats - 1970 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paris'in kalbinde, eksantrik milyoner bir aile, tüm varlıklarını yüksek sosyete kedileri Duchess ve onun üç yavru kedisine bırakırlar. Ailenin açgözlü kahyasının, bu sonderece varlıklı kedileri kaçırmasıyla eğlence dolu bir macera da başlar! Şimdi kedileri kötü adamlardan kurtarmak civarın sert kedisi Thomas O'Malley ve arakadaşlarına bağlıdır.






Olağanüstü Bir Hayat - A Life Less Ordinary - 1997 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İşini kaybeden Robert (Ewan McGregor), bunun üzerine patronunun kızı olan Celine’i (Cameron Diaz) kaçırır. Tam bu sırada iki melek bu garip ikiliyi birbirine aşık etme konusunda görevlendirilir. Birbirinden nefret eden Robert ve Celine’i birleştirmek hiç de kolay olmayacaktır.






Miami Cehennemi - Miami Connection - 1987 - BDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Miami'ye gelen bir gurup kara kuşak sahibi tekwandocu, burada geçimini sağlamak için bir barda vokal gurubu olarak çalmaya başlarlar. Ancak buranın yerlileri tarafından hoş karşılanmazlar ve saldırılara uğrarlar, daha sonraları ninjalarında olaya karışmaları ile büyüyen kavga ölüm kalım savaşına dönüşür.






Maskeli Süvari - The Legend Of The Lone Ranger - 1981 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Küçükken ailesi haydutlar tarafından katledilen Join Reid,Tonto isimli kendi yaşıtı olan Kızılderili yerlisinin kendisini bulması üzerine Kızılderililer tarafından büyütülür. Bir süre sonra kader bu iki arkadaşı ayırır. Ama aralarında kan kan kardeşlik devam etmektedir. Yıllar sonra Butch Cavendish adlı bir psikopat kanunsuz liderliğini yaptığını ordusu ile yaptığı baskın sırasında Maskeli Süvari ölüme terkedilir. Şans eseri Tonto onu bulur ve yaralarını iyileştirir. Psikopat liderin amacı Meksika topraklarını Amerikan haritasından çıkarmak ve Meksika’nın lideri olmaktır. Bunun için Amerika başkanını kaçırır.