S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Richie Rich's Noel Dileği - Richie Rich's Christmas Wish - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dünyanın en zengin çocuğu olan Richie'nin çok fazla dostu yoktur. Richie yeni edinmeye çalıştığı arkadaşlarıyla birlikte paten kayıp gökdelende yemek yiyerek zaman geçirirken, bu arada şirket yöneticilerinden ve aynı zamanda aile danışmanları olan Laurence Van Dough, Rich ailesini yok etmek için uğraşmaktadır. Durumu öğrenen Richie yeni arkadaşlarının da yardımıyla kayıp ailesini ararken bir yandan da şirketin kontrolünü ele almak zorunda kalır.






Kürdan Co - Johnny Stecchino - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Johnny Stecchino, kendisine çok benzeyen mafya babasının yerini almak üzere babanın sevgilisi tarafından ayartılır. Dünyadan haberi olmaksızın büyük bir aşk yaşadığını sanmaktadır.

Roberto Benigni’nin yönetmen-senarist-oyuncu üçlemesi ile boy gösterdiği Johnny Stecchino İtalya'da inanılmaz bir ilgili görmüş ve Terminatör 2 hasılatını devirmişti.






EDtv - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

NorthWest yayıncılığın reytingleri son iki yılda iyice düştüğünden, yeni bir fikir olarak, sıradan birinin hayatını 24 saat yayınlamaya karar verir. Bu proje ile ya şirket batıracak ya da reyting rekorları kıracaktır. 30'lu yaşlarını süren Ed Pekurny yeni kahramanları olur ve bu sıradan tezgahtar her yere kameramanlarla girmeye başlar. Çok kısa sürede artık herkesin gözü üstündedir. Ama şöhretin de bir bedeli vardır.






Broadway Üzerinde Kurşunlar - Bullets Over Broadway - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1920'lerin New York'unda geçiyor ve genç, idealist bir oyun yazarı olan David Shayne'in (John Cusack) hikayesini anlatıyor. Yapımcılık yapan Julian Marx yeni oyununa para kaynağı olarak gangster Nick Valenti'yi buluyor. Böylece gangster Valenti, metresinden adamlarına kadar tanıdıklarını bu oyuna dahil etmekle kalmayıp konuya da karışıyor. Shayne sanat ya da para arasında bir seçim yapmak zorundadır.







Bizim Kafe - Trees Lounge - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tommy, 31 yaşında bir oto tamircisidir. Kasadan "ödünç aldığı" para gerekçesiyle işinden kovulmuştur, sevgilisi artık eski patronuyla birliktedir ve Tommy neredeyse bütün vaktini, Trees Lounge adlı barda içerek geçirir.






Bebeğimiz Olacak - She's Having A Baby - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ailelerinin çılgınlar gibi onlardan bebek istediği yeni evli bir çiftin, bu durum karşısındaki bocalamaları anlatılıyor.






Bay Beyzbol - Mr Baseball - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Başarılı beyzbol oyuncusu Jack Elliot, Chuunichi Dragons adlı Japon takımına transfer olur. Buradaki geleneklere uymakta ciddi zorluklar yaşamaktadır. Bir yandan, takım koçu ile takımın sahiplerinin tuhaf ilişkilerine şahit olurken, diğer yandan antrenörün kızına aşık olmuştur.






Başkanı Öp - Kisses For My President - 1964 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When the women of America join together on election day and elect a Leslie McCloud as the US President, things get a little awkward. Especially for her husband Thad NcCloud. He, as First Husband, must take over the job as The First Lady, in the women's groups and garden parties.

Google Çeviri - Seçim gününde Amerika'nın kadınları bir araya geldiğinde ve ABD Başkanı olarak bir Leslie McCloud seçtiğinde işler biraz garip olur. Özellikle kocası Thad NcCloud için. İlk Koca olarak, kadın gruplarında ve bahçe partilerinde The First Lady olarak işi devralmak zorundadır.






Başımıza Gelenler - Living In Oblivion - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Acemi film yönetmeni Nick (Steve Buscemi), küçük bütçeli filminde ismi duyulmamış oyuncularla çalışmak zorundadır. Daha çekimlere başlamadan önce kabus dolu rüyalar içinde, filminde her tür aksiliklerin olduğunu görür. Nitekim çekimin ilk günü başrol oyuncuları Nicole (Catherine Keener) ile Palomino kavga eder. Ayrıca kameraman Wolf ile yönetmen asistanı sevgilisi Wanda (Danielle von Zerneck) da tartışarak ayrılma kararı alacaktır. Rüya sahnesinin cücesi Tito da seti terkedince Nick çekimi iptal etmeye karar verir. Tam bu sırada setteki davetsiz misafir konumunda olan Nick'in annesi Cora, sürpriz bir mizansenle hem sahneyi, hem de filmi kurtarır.






Bana Mavis Davis'in Kellesini Getirin - Bring Me The Head Of Mavis Davis - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bana Mavis Davis'in Kafasını Getirin, 1997'de orijinal olarak piyasaya çıkan John Henderson'ın yönettiği bir İngiliz komedi filmidir.






Şike - Quiz Show - 1994 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Charles Van Doren'ı "Twenty One" bilgi yarışmasında kimse yenemiyordur; hangi soru karşısına çıkarsa çıksın bir çırpıda cevaplayan Doren artık bir halk kahramanına dönüşmüştür. Kaybeden yarışmacılardan birinin hile yapıldığını iddia etmesiyle birlikte Richard Goodwin adında idealist bir avukat bu iddiayı araştırmaya karar verir. Bu ulusal kahramanın gerçek yüzü ortaya çıkacaktır.

İzleyici Yorumu - Gerçekleri, dönen dalavereleri ve insanların nasıl kandırıldığını oldukça güzel bir dille anlatan şahane bir film. Bizlere televizyon izleyicilerinin ve program yapımcılarının profilini de anlatıyor diye bilirim ve bunun cevabını en güzel biçimde filmin sonunda ki şu bir kaç cümle ile veriyor ki sözlüklerde sıkça karşılaştığımız "Surviverda yarışıp ünlü olmak" gibi : -Televizyon karşısında ki insanların senin imkansız soruları yanıtlmanı umursadığını mı sanıyorsun ? Tek ilgilendikleri şey para! -(hakime/jüriye bakarak)Aslında sizinle aynı şeyi yapıyoruz; insanlara istediklerini veriyoruz. Güzel film mutlaka izleyin; izledikten sonra 50 55 senedir tv anlayışının değişmediğini görünce bu tür programları izlemekten vaz geçeceksiniz.