S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Umut Parkı - Mansfield Park - 1999 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mutlu ama sefil bir hayat süren Fanny'nin ailesi onu daha iyi durumda olan ve Mansfield Konağında yaşayan teyzesinin yanına gönderiyor. Ailede sadece Edmund ile iyi geçinen Fanny zamanla ona aşık oluyor. Bir haftasonu eve konukların gelmesi, Edmund'un başka biriyle nişanlanması, Fanny'nin hayatını değiştiriyor.



Tetikçi - Triggermen - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2002 Yapımı aksiyon filmlerinden olan bu filmde iki samimi arkadaş bir suç işleyip kaçarlar ve bir kaç katil ile polislerinde peşinde olmasıyla ortalık iyice karışır.



Sil Baştan - Chances Are - 1989 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Louie Jeffries'in Corinne ile mutlu bir evliliği vardır. Birinci evlilik yıldönümlerinde Louie karşıdan karşıya geçerken bir kaza sonucu ölür. Louie, Alex Finch olarak yeniden dünyaya gelir ve 20 yıl sonra kader Alex ve Louie'nin kızı Miranda'yı bir araya getirir. Louie'nin evine davet edilmesiyle birlikte Alex eski hayatını hatırlamaya başlar, karısını, en yakın arkadaşını. Tabii ki kendi kızına aşık olması problemi de ortaya çıkar.



Bay Yanlış - Mr. Wrong - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hayatının erkeğini bulduğunu sanan Martha, adamın ikinci ve kötülükle dolu bir kişiliği daha olduğunu öğrenince pişmanlıkların en büyüğünü yaşar.



Azmin Zaferi - Amos - 1985 - VCDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Huzur evinde yaşanan yaşlıların zor hayatlarından kesitler sunan gerçek hikayelere dayanan ve başrolünü de ünlü oyuncu Kirk Douglas'ın oynadığı imdb si yüksek bir film...