S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yeni Yıl Soygunu - Bad Santa - 2003 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Willie ve Marcus, yılbaşı tatilinde Noel Baba kılığına girerek bir alışveriş merkezinde soygun yapmayı planlar. Sempatik görünümleriyle insanları kolayca etkileyebilen ikilinin tüm planları, karşılarına çıkan 8 yaşındaki bir çocuk yüzünden altüst olur.






Yeni Yıl Soygunu - Bad Santa - 2003 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Willie ve Marcus, yılbaşı tatilinde Noel Baba kılığına girerek bir alışveriş merkezinde soygun yapmayı planlar. Sempatik görünümleriyle insanları kolayca etkileyebilen ikilinin tüm planları, karşılarına çıkan 8 yaşındaki bir çocuk yüzünden altüst olur.






Sabrina - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Samuel Taylor'un oyunundan uyarlanan bu romantik komedide, unutulmaz Audrey Hepburn, Sabrina'ya hayat veriyor. New York'un ve aslında Amerika'nın en zengin ailelerinden Larabee'lerin şöforü Fairchild'ın (John Williams) kızı olan Sabrina, küçük yaştan itibaren savurgan davetlerin gizli şahidi olarak büyümüş ve kendisine sanki hiç yaşamıyormuş gibi davranan ailenin uçarı sosyete çapkını küçük oğlu David'e (William Holden) platonik bir aşkla bağlanmıştır.

Sabrina 20 yaşına geldiğinde babası tarafından Paris'e gönderilir. Böylece hem David saplantısından kurtulacak, hem de dünyanın en ünlü aşçı okulundan mezun olacaktır. İki yıl sonra geri döndüğünde Sabrina, yaşamı ve zevklerini öğrenmiş, çekici ve 'modaya uygun' bir hanımefendi olmuştur. Sabrina'nın karşıkonulmaz zerafeti ve büyülü havası, üç kez evlenip boşanmış olan 'kadın avcısı' David'i bir kaç dakika içerisinde fetheder.

Oysa David'in babası ve ailenin sayısız şirketini yöneten işkolik ağabeyi Linus (Humphrey Bogart) yeni iş planları ve bir şirket evliliği için David'i büyük şirketlerden birinin varisi olan Elizabeth'le (Martha Hyer) nişanlamışlardır. Bu yüzden David'in Sabrina'yla ilişkisi onlar için kabul edilmez bir durumdur. Linus, olayı çözmek için kendisi işe koyulur. David'i geçici olarak 'devre dışı' bırakır ve Sabrina'nın dikkatini dağıtmak için onu gezdirir ve flört eder. Tabii ki genç kadının cazibesi ve pırıltısı karşısında dikkati dağılacak olan kendisidir.






Ölüm Kararı - Rope - 1948 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Saygın ve seçkin bir konuma sahip olan iki genç adam Brandon ve Philip, cinayet hakkındaki 'farklı' düşüncelerini eyleme geçirme kararı aldıktan sonra sosyetik arkadaşları David'i öldürürler. Dünyaya faydası olmayan insanların öldürülebileceği, dahası, cinayeti sadece asil ruhlu insanların işleyebileceği görüşünü savunan ikili, iple boğarak öldürdükleri arkadaaşlarının cansız bedenini bir sandığın içinde saklarlar. Cinayet işlendikten bir kaç saat sonra evde parti düzenleyen ikili, yiyecek ve içkileri cesedin bulunduğu sandığın üzerine yerleştirirler ve arkadaşlarını davet ederler. Ancak ne var ki, herkes David'in gelmesini beklemektedir ve bu bekleyiş, cinayeti işleyenlerden Philip'in tedirgin olmasına sebep vermektedir. Philip'e oranla daha soğukkanlı olan Brandon ise durumu ustaca idare etmeye çalışsa da partiye katılanlar arkadaşlarından Rupert'ın zekası, ikiliyle adeta çatışmaya girecektir.






Mogambo - 1953 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Afrika'da feleğin çemberinden geçmiş bir avcı, çok güzel bir kadınla avcılık arasında bir tercih yapmak zorunda kalacaktır... 1930'da çekilmiş Red Dust filminin yeniden çevriminde Clark Gable 20 yıl sonra yine aynı rolde seyircinin karşısına çıkıyor.






Milyonluk Beyin - Billion Dollar Brain - 1967 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ajan Palmer, ajanlıktan emekli olmuş ve özel dedektiflik yapmaktadır. Bir şantaj sonucu yeniden hükümet adına çalışmak zorunda kalan ve büyük bir savaş tehdidinin arkasındaki bilgisayar şebekesiyle mücadele edecek olan Harry Palmer'ı yine oldukça zor bir görev beklemektedir. Filmde, ajan Harry Palmer'ı canlandıran Michael Caine ve Karl Malden'ın performansı dikkat çekecek derecede başarılıdır.






McQ - 1974 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Polis Yüzbaşı Lon McQ en iyi arkadaşının cinayetini soruşturur ve el konulan uyuşturucularla ilgilenen polis departmanının yozlaşmış tarafları ortaya çıkarır. Seattle’da, iki üniformalı polis memuru ve sivil detektif Stan Boyle vurulur. Sabaha karşı iki üniformalı polis ölür. Boyle’un ortağı Lon McQ bu cinayetlerin ardında Manuel Santiago isimli bir adamın olduğundan emindir, özellikle de Santiago’nun tuttuğu tanınmış bir suikastçi McQ’yu öldürmeye çalıştıktan sonra. Üstü Ed Kosterman’in emirlerine uymayan McQ Santiago’nun peşine düşer. Santiago ve Kosterman ile yüzleştikten sonra, meclis üyesi Franklin Toms’un da anlayışına rağmen, McQ özel detektif “Pinky” Farrell’dan yardım ister ve kısa bir süre sonra büyük bir narkotik anlaşmasına karışır. Bu iş McQ için şaşırtıcı bir sırrı ortaya çıkaracaktır.






Majesteleri O'Keefe - Adalar Kralı - His Majesty O'Keefe - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1870’de kaptan O’Keefe, Güney Denizi’nde bir adada, hindistan cevizi ticaretinde büyük para olduğunu görür. Technicolor tekniğiyle çevrilen ilk filmlerden.






Kuzey Atlantik'e Hareket - Action In The North Atlantic - 1943 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2. Dünya Savaşı sırasında Amerikan, Sovyet ve Alman denizaltılarının Kuzey Atlantik Denizi'ndeki müthiş mücadelesini anlatıyor. Kuzey Atlantik Savaşı genel olarak savaş filmlerinden özel olarak deniz savaşlarını anlatan filmlerinden hoşlananların izleyeceği güzel bir film.






Kongo - Congo - 1995 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kongo’ya çok özel bir bileşen taşıyan dev elmasları bulmak üzere giden ekipten haber alınamaz. İzlerini bulmak için peşlerinden bir ekip daha yollanır, bu sıradışı ekipte bir CIA profesörü , bir elektronik uzmanı, define avcısı bir rehber, özel bir aletle konuşabilen eğitimli bir goril olan Amy de vardır. Ormanın vahşi tuzaklarıyla, ısıya duyarlı füzelerle, dev hipopotamlarla karşılaşan ekip; Amy’nin onları kayıp şehir Zinj’deki elmas madenlerine götüreceğine inanır. Ancak oraya vardıklarında ölüm tehlikesiyle karşılaşacaklardır.






Ko Vadisi - Quo Vadis - 1951 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, Hıristiyanlığın ilk zamanlarında ve İmparator Neron döneminde geçer. Romalı asker Marcus Vinicius (Robert Taylor) güzel Lygia (Deborah Kerr)'ya aşık olur ancak aşkına karşılık alamaz. Bir süre sonra sevdiği kadının Hıristiyan olduğunu ve Roma'nın yakıldığını öğrenince onu kurtarmak için Roma!ya geri döner. Neron döneminde Hıristiyanların gördüğü zulmü anlatan film 8 dalda Oscar'a aday gösterilmiştir.






Kızıl Korsan - Kahraman Korsan - The Crimson Pirate - 1952 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

18. Yüzyılda aklını ve cesaretini kullanarak zalim bir İspanyol asiline karşı koyan bir korsanın hikayesir. Bir çok eleştirmene göre türünün en iyi filmlerinden olan "Crimson Pirate"de, Lancaster ve Cravat'ın akrobatik yetenekleri de gözler önüne seriliyor.






İntikam Oku - Kanlı Ok - Arrowhead - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vahşi Batı'da, süvari subayı Charlton Heston, Jack Palance'ın Kızılderili kabilesi ile savaşmaktadır. Süvari birliğinin Apaçilerle barış anlaşması imzalanmaya hazırlandığı sırada güneybatıda çıkan karışıklıklar ele alınıyor.






Batının Zaferi - How The West Was Won - 1962 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film 1839 ve 1889 yılları arasında Amerika'nın batısına doğru yayılan insanların destansı öykülerini anlatırken, bu kıtanın tarihinin mihenk taşları olan Amerikan İç Savaşı, altına hücum, demiryollarının inşası ve Kızılderili savaşları gibi olaylara da değinir.






Batının Zaferi - How The West Was Won - 1962 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film 1839 ve 1889 yılları arasında Amerika'nın batısına doğru yayılan insanların destansı öykülerini anlatırken, bu kıtanın tarihinin mihenk taşları olan Amerikan İç Savaşı, altına hücum, demiryollarının inşası ve Kızılderili savaşları gibi olaylara da değinir.