S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zırdeli Bacanaklar - The Great Outdoors - 1988 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İyi aile babası Chet’in tatil planları, davetsiz ve itici bacanağının da ailesiyle birlikte onlara katılmasıyla beklenmedik biçimde değişir. Bu uyumsuz ve eğlence düşkünü ailenin varlığı huzurlu bir yaz dinlencesini komik ve çılgın bir maceraya dönüştürecektir. Bacanakların tek ortak noktaları birbirlerinden nefret ediyor oluşlarıdır.



Söz - The Pledge - 2001 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jerry Black şeriflikten emekliye ayrıldığı gece, kızı hunharca öldürülen anneye katili bulacağına dair söz verir. Polisin yanlış adamı tutukladığına inanan Jery, aynı bölgede sarı saçlı üç kız çocuğunun daha öldürüldüğünü farkeder. Bu ipucundan da yola çıkan emekli polisle katil zanlısı arasında amansız bir kovalamaca başlar.



Sırılsıklam Aşık - Head Over Heels - 2001 - HDTVRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sanat eserleri restorasyonu ile uğraşan Amanda (Monica Potter) New York'ta çok gösterişli bir apartman dairesini dört top model genç kızla paylaşmaya başlar. Bu dört genç mankenin gösterişli yaşamlarına uyum sağlamakta sıkıntı çeken Amanda, asıl sıkıntıyı -hep böyle birisi karşıma çıksın... diye dua ettiği, rüyalarının erkeği komşuları, yakışıklı Jim Watson'a (Freddie Prinze Jr.) gönlünü kaptırınca yaşamaya başlar. Etrafında tüm erkeklerin peşlerinde koştuğu dört manken varken onun kendisi ile ilgilenmeyeceğine emin olamayan Amanda'yı kötü bir sürpriz daha beklemektedir. Kızlar bu yakışıklı genç hakkında daha fazla bilgi edinmek için onu gizlice takip ederken onun işlediğine inandıkları bir cinayetle karşılaşırlar. Amanda ve bu çılgın dört kız, anlam veremedikleri bu cinayeti çözmek için, ikinci sınıf detektifler gibi sokağa dökülürler ve gerçeği bulmaya çalışırlar. Tabii ki başları da beladan hiç kurtulmaz. Ama onlar bu işin sırrını çözmekte kararlıdır.



Hayatın Kaynağı - The Fountainhead - 1949 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ayn Rand'ın aynı adı taşıyan romanından uyarlamadır. Meslektaşlarından çok farklı bir dünya görüşüne ve kariyer anlayışına sahip olan yetenekli ve yaratıcı mimar Howard Roark'un hikayesi konu edilir. Howard Roark, mesleğinde farklı düşünceleri sebebiyle dışlanır, yaratıcılığı meslektaşlarını kıskandırır, giderek iş yapamaz hale gelir. Tüm bu zorluklara rağmen Roark, dünya görüşünden taviz vermeden ayakta durabilecek midir?



Gösterişli Zamanlar - Pasifik Kahramanları - The Gallant Hours - 1960 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A semi-documentary dramatization of five weeks in the life of Vice Admiral William F. "Bull" Halsey, Jr., from his assignment to command the U.S. naval operations in the South Pacific to the Allied victory at Guadalcanal.

Google Çeviri - Güney Pasifik'teki ABD donanma operasyonlarına Guadalcanal'daki Müttefik zaferine komuta etmek üzere görevlendirdiği görevinden, Yarbay William F. "Bull" Halsey, Jr.'un hayatında beş haftadır yarı belgesel bir dramatizasyon.



Dünya Güzeli - The Girl Can't Help It - 1956 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A gangster hires a down-and-out press agent to make his airheaded girlfriend a singing star.

Google Çeviri - Bir gangster, havaya uçuran kız arkadaşını şarkı söyleyen bir yıldız yapmak için aşağı-yukarı bir basın ajanını işe alır.



Dört Mevsim - The Four Seasons - 1981 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The Four Seasons, birlikte tatile çıkan bir grup evli çiftin romantik hayatlarına odaklanıyor. Bir yıllık bir zaman diliminde, dört mevsimi de içine alan bir anlatımla ilerleyen film zorlu sınavlara tabi tutulan ilişkileri anlatıyor.



Delice Yarışanlar - The Gumball Rally - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hiçbir kural ve yasanın önemsenmediği sadece süratli gitmenin hedef alındığı yarışa birbirinden lüks arabalar katılıyor. Film baştan sonra kazalar rastlantılardan oluşan komik durumlar ve yarışçıların bir yandan birbiriyle öbür yandan da polislerle köşe kapmaca oynamasıyla gelişiyor.



Cengaverler Şehri - The Gunfight At Dodge City - 1959 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

B.Masterson (J.McCrea) bir zaman sonra Dodge City'ye dönmüştür. Ancak herşey çok değişmiştir. Şerif Regan kasabanın kontrolünü elinde tutmaktadır. Bu durumdan rahatsız olan Masterson, dengeleri değiştirmek ister ve halkın isteğiyle Dodge City şerifliğine aday olup kazanır. Herşey yoluna girmiş midir? Beklenmedik gelişmeler kasabadaki huzuru yeniden bozacaktır.



Büyük Yarış - The Great Race - 1965 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

20. Yüzyılın başlarında dev otomobil şirketleri üç kıta üzerinden geçecek bir araba yarışını organize eder. New York’tan Sibir'ya üzerinden Paris’e varılacaktır. Tony Curtis Büyük Leslie adında bir kahraman karakterini canlandırmakta, Natalie Wood da ona yarışta eşlik etmekte. Profesör Fate ve yardımcısı Peter Falk rakip takımda ve Leslie’yi sabote etmek için elinden geleni yapıyorlar. 80 Günde Devr-i Alem tadında hoş bir komedi macera klasiği.