S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Vampir Yarasalar - Vampire Bats - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Karanlık bastırınca nereye saklanılır? Deep Blue Sea'den sonra doğayla oyun oynamanın getirebileceği ölümcül sonuçları göstermeye çabalayan filmlerden biri daha. Deep Blue Sea Steven Spielberg'in Jaws adlı filmiyle benzerlikler gösteriyordu ancak konuya ek olarak bir de genlerle oynama meselesi eklenmişti (ve sonuç bir bakıma çok daha iyi olmuştu). Bats ise Hitchcock'un Birds adlı filmiyle benzerlikler taşıyor, tabii burada da "bilinmeyen" öğesi çıkarılmış ve yerine genetik değişime uğramış ve hem kurban hem katil konumunda yaratıklar almış. Bir Texas kasabasını ele geçiren ve hızla çevreye ölüm yaymaya başlayan yarasalar son yıllarda tekrar dirilmiş gibi görünen korku türünde bir film.



Uzay Kaçıkları - 2001 A Space Travesty - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkanı Bill Clinton'ın Ay'da rehin tutulduğuna ve yerine bir klonunun, yani bir kopyasının yerleştirildiğine dair raporlar alan Amerikan polis örgütü hemen olayla ilgili olarak Marshall Richard 'Hafiye' Dix'i (Leslie Nielsen) görevlendirmekte tereddüt etmez. Dix hemen yola çıkar. Ay'a varınca Dünya'da kendisini ünlü kılan tüm sakarlık ve aksilikleri de yanında getirir. Oradaki araştırmalarına başlar ve bir süre sonra Başkan'ı gümüş çıkaran bir koloninin gizli maden kuyusunda bulur. 

Artık Dix'e Amerika'yı kurtarma fırsatı doğmuştur. O da bu fırsatı kaçırmaz ve Başkan'ı Dünya'ya geri götürmeye karar verir. Fakat bilmediği bir şey vardır. Himayesine aldığı bu adam aslında ünlü yamyam Hannibal Lector'dan başkası değildir. Efsanevi yöntemleriyle Beyaz Saray'a sızan Dix, Oval Ofis'teki kopya Başkan'ı yok eder, yerine de gerçek Başkan'ı yerleştirir. Fakat kopya Başkan tüm uzaylıların dünyayı ele geçirebileceği programı çalıştırmıştır. İşin garibi Dix başkanlık koltuğuna gerçek başkanı getirip getirmediğini de kestirememektedir. Bu yetmezmiş gibi uzaylıların Dünya'yı ele geçirmesini engellemek için ne yapacağını da tam olarak bilemeyen Dix sonunda olayı kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir.



Uykusuz Saatler - Dead Awake - 2001 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Desmond Caine, görünüşe göre hiç bir sorunu olmayan genç bir adamdır. Ancak kimsenin bilmediği önemli bir sorunu vardır.



Turist - The Tourist - 2010 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hikaye, kırık kalbinin acısından kurtulmak için İtalya’ya giden Amerikalı bir turist, Frank (Depp)’in etrafında şekilleniyor. Olağanüstü bir kadın olan Elise (Jolie)’nin yoluna çıkmasıyla işler değişir. Ancak Elise’nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik’in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder.



Gecenin Nefesi - The Mothman Prophecies - 2002 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Saygın bir gazeteci olan John Klein eşi Mary ile birlikte yeni bir ev aldıktan sonra dönüş yolundadır. Arabayı kullanan eşi önünde anlam veremediği bir varlık görür ve kontrolü kaybeder. Ciddi şekilde yaralanan Mary birkaç gün sonra hastanede hayata veda eder. Ölmeden önce gördüğü şeyin resimlerini yapmıştır. Aradan iki yıl geçer. Eşinin ölüm acısını hala üzerinden atamayan John bir iş için şehir dışına çıkar ama kendini olması gerektiği yerden 600 km uzakta bir kasabada bulur. Burada bayan polis memuru Connie Parker ile tanışan John, çevrede bazı insanların garip sesler duyduğunu ve anlam veremedikleri şeyler gördüğünü öğrenir. Böylece bu olayların eşinin ölümü ile ilgisi olduğunu düşünerek araştırmaya başlar.



Sınırların Ötesinde - Beyond Borders - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sarah Jordan ((Angelina Jolie)) çok zengin bir İngiliz ailesinin oğlu ile evlidir. Bir gün katıldığı bir toplantıda Doktor Nick Callahan ((Clive Owen)) ile kaşılaşınca bütün hayatı değişir. Nick'ten ve onun yaptıklarından çok etkilenip kendisini mülteci kamplarında bulur. Dünyanın gerçekleri ve gerçek aşka giden bu yolculuk bir tutkuya dönüşecektir.



Seni Seviyorum Phillip Morris - I Love You Phillip Morris - 2009 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Steven Russell, karısı Debbie ile birlikte mutlu bir evlilik hayatı sürdürmektedir. Ta ki yaptığı bir kaza kendi açısından dramatik sonuçlar doğurana kadar. Steven şimdiye kadar fark etmediği bir gerçekliğin ayrımına varır. O bir eşcinseldir. Steven bundan sonraki hayatını artık yeni keşfettiği gerçekliğe göre yaşayacaktır. Bölge hapishanesinde tanıştığı Philip Morris'e tutulan ve onunla gelecek hayalleri kurmaya başlayan Steven, sevdiği erkeği hapisten kurtarmanın yollarını aramaya başlar.



Örnek Aile - The Joneses - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yeni taşındıkları bölgede yerel halk tarafından kısa zamanda benimsenen Jones ailesi, farklı yaşam tarzıyla kıskanılan bir aile haline gelir. Büyük evleri, lüks kıyafetleri ve teknolojik araçları ile herkesin ilgisini kısa sürede üstlerine çekerler. Ancak Joneslar bu gösterişli yaşamlarının gerisinde, hayatlarını kazanmalarını sağlayan büyük bir sır taşımaktadır.



Mayaların Laneti - Büyü - Maya - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yaşamını iki dünya arasındaki, aydınlığın dünyası, karanlığın dünyası ayrımını kapatmak için geçirirken Solomon Silvak'ın öldüğü gecenin diğerlerinden bir farkı yoktu. Mayaların insan kurban etme törenleri, her yıl öfkesinden korkulan Halen Cothuba Kabilesi'nin efsanelerinde yaşayan lanetli Kral Xibalbay anısına düzenleniyordu. Silvak'ın korkunç ölümü ile de bu iki dünya arasındaki ayırım hiç kimsenin kapatamayacağı şekilde daha da artmıştı. Bununla birlikte yanlızca Maya efsanelerinin karanlık gizemli yollarını bilen Francisco Solmon Silvak'ı kimin öldürdüğünü ve niçin öldürdüğünü bilebilirdi. O da balıkçıların hikayelerinde ve hayallerinde yaşıyordu ve kimse tarafından görülmemişti. Peter ile Lisa Silvak Francisco'yu bularak bu çılgınlığa son vermeye kararlı idiler.



Ferngully Son Yağmur Ormanı - Ferngully The Last Rainforest - 1992 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Crisy, ormanı korumakla görevli ana periden görevini öğrenen genç bir talebedir. Yerinde duramayan kıpır kıpır bu genç peri yaşadıkları ormanın hep dışında olanları merak etmekte ve insan denen varlığın suretini görmek için heyecan dolu bekleyiştedir. Anlatılan insan soyunun tükendiğidir. Ama bir gün büyük makinalarla insanlar çıkagelir.