S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

İntikamcı Kadın - Lady Avenger - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kardeşi öldürülen Maggie kardeşini öldürenleri bulabilmek amacı ile hapisten firar eder.



Deri Enseliler - Leathernecks - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film Özeti Bulunamadı...



Kriminal 1 - Kriminal - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A mastermind thief known as Kriminal narrowly escapes execution. He always manages to stay one step ahead of the law with each new crime he commits. Will Kriminal be able to pull of his biggest score yet or will a double cross lead to his demise?

Google Çeviri - Kriminal olarak bilinen bir beyni hırsızı infazdan kaçar. Her zaman, işlediği her yeni suçla bir adım önde olmayı sürdürmektedir. Kriminal şu ??ana kadarki en büyük skorunu çekecek mi yoksa ölmesine neden olan ikili bir çaprazlama mı atacak?



Kriminal 2 - Il Marchio Di Kriminal - 1968 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Whereas the first film concerned a string of diamond robberies , this involves the search for a couple of missing paintings by world-renowned artists - the map of the location in question is hidden inside four identical statues of a Buddha.

Google Çeviri - İlk film bir dizi elmas soygunuyla ilgiliyken, bu dünyaca ünlü sanatçılar tarafından yapılan bir çift eksik resmi araştırmayı içeriyor - söz konusu konumun haritası bir Buddha'nın dört aynı heykelinin içinde saklanıyor.



Bomba Karateci - Knight Errant - Ying Xiong Ben Se - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jimmy Wang Yu plays a cab-driver in Taiwan, who seems to spend most of his time getting into fights which his Dad has to bail him out of. Dad is trying to save money for an operation to restore his daughter's sight. Recently arrived in town are trios of brothers, who have been raised since childhood in the martial arts, so they can seek vengeance for their parent's deaths...

Google Çeviri - Jimmy Wang Yu, zamanının çoğunu babasının onu kurtarmak zorunda olduğu kavgalara karışarak geçiren Tayvan'da bir taksi şoförü çalıyor. Babam kızının görüşünü yeniden kurmak için bir operasyon için para biriktirmeye çalışıyor. Son zamanlarda şehre gelenler, dövüş sanatlarında çocukluğundan beri yetiştirilen kardeşlerin trio'larıdır, böylece ebeveynlerinin ölümleri için intikam arayışında olabilirler.



Mutlak Güç - Absolute Power - 1997 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Luther Whitney işinde uzman ve mükemmeliyetçi biridir. Sessizliğe çok önem verir çünkü yaptıklarıyla böbürlenmek onu hapse düşürecek kadar tehlikelidir, çünkü o bir hırsızdır. Yıllarca hapis yatıp çıktıktan sonra, son bir işle jübilesini yapmaya karar verir. Amerika'nın en zenginlerinden Walter Sullivan'ın malikanesine girer. Ama Luther gibi usta bir hırsızı bile şaşırtacak bir şey bu dünyada her zaman bulunur! Ucu beyaz saraya kadar uzanan, çok ama çok önemli bir sır.



Lanetli Nehir - Damned River - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zambezi Nehri'ni geçmek için kiralanan rehber aslında psikopat bir katildir. Artık ya öleceksin yada hayatın için savaşacaksın.



Kayıp Hayatlar - Imagining Argentina - 2003 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıl 1976, Carlos Rueda eşi Cecilia ve kızıyla Buenos Aires'te yaşamaktadır. Şehir ardı sıra yaşanan kaçırılma olaylarıyla çalkalanmaktadır. Carlos bir çocuk tiyatrosu işletmektedir. Eşi Cecilia ise ülkenin tanınmış gazetecilerindendir. Son araştırmasının konusu da bu kaçırılmalardır. Bir akşam, Carlos eve döndüğünde karısının da kaçırılmış olduğunu anlar. Bir yandan karısına ulaşmaya çalışırken bir yandan da aynı durumda bulunan insanları bir araya toplar. Her ipucunu araştıran Carlos bu sırada kendindeki bir doğa üstü gücün de farkına varacaktır. Yakınlarını kaybetmiş insanlara bakarak o kaçırılan kişinin başına gelenleri görebilmektedir. Önceleri bu yeteneğine kimseleri inandıramaz. Ancak kısa sürede kulaktan kulağa yayılan bu özellik büyük bir kitlenin Carlos'un etrafında toplanmasını sağlar. Bu arada karısı Cecilia dayanılması güç şeyler yaşamaktadır.



Adalet Avcıları - Hunt For Justice - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1996 Yılında Lahey’deki Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi’ne Başsavcı olarak atanan Louise Arbour bu mahkemenin bir çok kişinin iddia ettiği gibi “göstermelik” bir şey olmayacağına kararlıdır. Her ne pahasına olursa olsun eski Yugoslavya için gerçek adalet yerini bulmalıdır, burada gerçekleşen suçların asıl sorumluları adalet önüne çıkmalıdır. Ancak Abour’un işi hiç de kolay değildir. Barış gücüne ve sonu gelmeyen bürokrasiye karşı mücadele eden Arbour, Müslüman çevirmeni Pasko Odsak ve İngiliz yüzbaşı John Tenner’in beklenmedik yardımıyla uzun uğraşlardan sonra iki önemli komutanı mahkeme önüne çıkartmayı başarır. Fakat iki adam da ölünce bütün gayretler boşa gider. Bunun üzerine Arbour kimsenin ummadığı bir hamle yapar. Nam-ı diğer Sırp Kasabı Başkan Slobodan Miloseviç’i adalet önüne çıkarmak için çalışmalara başlar.



Aç Gözünü - Open Your Eyes - 1997 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hayatının baharında, genç ve güzel yüzlü Cesar (Eduardo Noriega) fazlasıyla güvendiği yüzünün şeklini bir kazada kaybedince yıkılır. Bir gün bir partide Sofia (Penelope Cruz) ile tanışır ve ona tutkuyla bağlanır. Lineer bir kurgu yapısına sahip olmayan filmde bir süre sonra Cesar korkunç kabuslarıyla yüzleşecektir.