S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Cesur Adam - Koyuncu - The Sheepman - 1958 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A stranger in a Western cattle-town behaves with remarkable self-assurance, establishing himself as a man to be reckoned with. The reason appears with his stock: a herd of sheep, which he intends to graze on the range. The horrified inhabitants decide to run him out at all costs.

Google Çeviri - Batılı sığır kasabasında bir yabancı hesaba katılması gereken bir insan olarak kendini kuran, olağanüstü özgüvenle davranır. sebep, hisse senedi ile görünür: o dizi otlatmak niyetinde koyun sürüsü. Dehşete sakinleri her ne pahasına olursa onu çalıştırmaya karar.






Alın Yazısı - Gangaa Jamunaa Saraswathi - 1988 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Thakur, para için her şeyi yapabilecek çok tehlikeli biridir. Zengin bir ailenin kızı olan Saraswati'ye yakınlı kurar. Amacı, Saraswati'nin yönettiği şirketi ele geçirmek ve tüm servetine konmaktır. Thaku'un önünde ki en büyük engel ise genç kızın erkek kardeşidir. Gözünü para hırsı bürümüş olan Thakur, en büyük engel gördüğü adamı öldürür. Genç kıza, zor gününde yanında olmak bahanesiyle iyice yakınlaşan Thakur, genç kızın güvenini kazanır ve genç kızdan şirketin alacağı kararlara atılacak imza yetkisini alır. Thakur, amacına erişir ve tüm şirketi üzerine geçirir. Ölen adamın oğlu Ganga ise babasının Thakur tarafından öldürüldüğün öğrenir. Ganga, hem ailesinin servetini tekrar ele geçirmek hem de Thakur'dan intikam almak için Thakur'un peşine düşer.






Bekarlar - Singles - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aşk 90'lı yıllarda onu bulduğunuz yerdir. Peki onu bugünün bekarlarının dünyasında nereye koyarsanız? Cameron Crowe (Jerry Maguire), bu tatlı, komik öykünün hem yazarı, hem yönetmeni olarak yirmili yaşlarında Seattle'da yaşayan aşkı arayan ve aşktan kaçan gençlerin hikayesini anlatıyor.






Çin Gölü Cinayetleri - The China Lake Murders - 1990 - SATRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A small town sheriff (Tom Skerritt) has his suspicions in a murder case which involves a rogue cop who goes on a murder spree. Contains mild sexual situations and violence.

Google Çeviri - Küçük bir kasaba şerifi (Tom Skerritt) katliamlar gider sahtekar polis içeren bir cinayet davasında şüphelerini vardır. Hafif cinsel durumlar ve şiddeti içerir.






Çorap Söküğü - The White River Kid - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Brother Edgar adlı küçük çaplı bir dolandırıcı (Bob Hopkins) ile Meksikalı arkadaşı Morales Pitman'ın (Antonio Banderas) serüvenini anlatıyor. Rahip kılığına giren 2 kafadar kendi ürettikleri kötü kaliteli çorapları, sözde bir manastırda barınan görme özürlü çocukların yaptığını söyleyerek Arkansas eyaletini baştan başa dolaşarak satarlar. Ancak başarıyla uyguladıkları planları, 20 yaşındaki genç bir kız ve nişanlısının onları rehin almaları ve eyalet boyunca vahşi bir yolculuğa zorlamasıyla darmadağın olur. Uzun yolculukları boyunca başlarına komik ve eğlenceli olaylar gelir.






Apaçi Geçidinde 40 Tüfek - 40 Guns To Apache Pass - 1967 - HDTV 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The Apaches are on the warpath and the Army must defend them. Murphy's mission is to get a shipment of rifles, but it's stolen by greedy white traders with the help of mutinous soldiers.

Google Çeviri - Apaçiler savaş açtı ve Ordu onları savunmalıyız. Murphy misyon tüfek taşıyan bir gemiyi almak için, ama İsyancı askerlerin yardımıyla açgözlü beyaz tüccarlar tarafından Çalınmış.






Apaçi Tüfekleri - Apache Rifles - 1964 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç bir süvari subayı bir gurup Apaçi'nin etrafı terörize etmesine engel olmak için kırsala atanır.






Ölümden Korkmayanlar - 100 Tüfek - 100 Rifles - 1969 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1912 Yılında Meksika ‘da geçen filmde, Arizonalı Lyedecker adlı siyah kanun adamı, Yaqui Joe adlı yarı kızılderili yarı beyaz bir banka soyguncusunu aramaktadır. Joe bankadan aldığı 6 bin dolar ile halkına silah almak istemektedir. Lyedecker önceleri sadece parayı geri almayı düşünürken, daha sonra kendisini Joe’nun yanında mücadeleye katılmış bulur.