S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Hangisi Baba Hangisi Oğul - Like Father Like Son - 1987 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Oğlunun ileride kendisi gibi başarılı bir doktor olmasını isteyen Jack Hammond, çok hırslı ve ciddi bir adamdır. Oğlu Chris ise, her lise öğrencisi gibi çılgın ve delidoludur. Ancak bir iksir yüzünden baba-oğul yer değiştirir. Beyin ve ruhları, birbirinin bedenine geçer. İkisini de yeni hayatlarında güçlükler beklemektedir.



İyi Polisler Adam Gibi Ölür - Live Like A Cop Die Like A Man - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fred and Tony are members of an elite 'special squad' of police in Rome, Italy whom are licensed-to-kill, undercover cops whom thrive on living dangerously.

Google Çeviri - Fred ve Tony, Roma'da, İtalya'da tehlikeli bir şekilde yaşamakta olan gizli polisleri öldürmek için lisans verilen elit bir özel polis ekibinin üyesidir.



Kuzgun - The Raven - 2012 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Delinin biri, Poe'nun yazdığı en dehşet hikayelerden esinlenerek korkunç cinayetler işlemeye başladığında Baltimor'lu genç bir dedektif (Luke Evans) ve Poe elele vererek, yazarın şiddet dolu öykülerinin birer birer gerçeğe dönüşmesini önlemek için katilin peşine düşer. Yaşanan ölümcül kedi-fare oyunu, Poe'nun sevgilisi (Alice Eve) katilin hedefi haline geldiğinde zirveye ulaşır.



Link - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jane Chase öğrenci olmasının yanı sıra ek iş olarak öğretmeni olan hayvan araştırmacısı Phillip'in yalnız yaşadığı gözlerden uzak eski evinde ona asistanlık yapmaktadır. Evde ayrıca akıllı şempanzeler ve evin kahyası olan 45 yaşında ve çok zeki orangutan Link yaşamaktadır. Eski bir sirk yıldızı olan Link, diğer hayvanlar için artık tehlikeli olmakta ve Doktor Phillip de onu öldürmek istemektedir. Bu kadar zeki bir hayvanı öldürmek o kadar da kolay olmayacaktır.

Ölemeyen Adam - This Man Cant Die - 1968 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Anne ve babası öldürülüp, kız kardeşine tecavüz edilen bir adamın, bunları yapan çete ile intikam öyküsünü anlatan bir film.



Ömer Hayyam - Omar Khayyam - 1957 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

11. Yüzyılda, 1048 Nishapur - 4 Aralık 1131 tarihleri arasında İran'da 83 yıl yaşamış olan, rubaileri ile tanınan şair Ömer Hayyam'ın hayat hikayesinin anlatıldığı filmde seyirci, şair olarak tanıdığı sanatçıyı icatlar yapan bir bilgin olarak görerek şaşırmaktadır. Filmde Ömer Hayyam, üstün zekasının buluşlarını düşmanlarına karşı kullanmaktadır.



Yalnız Ve Kızgın Adam - Lone And Angry Man - 1965 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Spaghetti Western icon Anthony Steffen stars as Shenandoah, a man of mystery who joins a vicious band of highwaymen after passing a near impossible and death defying initiation. When the gang begins to suspect Shenandoah may be a traitor in their midst; they learn the real reason he joined their degenerate gang of thieves: retribution.

Google Çeviri - Spaghetti Western icon Anthony Steffen, imkansız bir imkânsızlıktan ve ölüme meydan okuyan bir intihardan geçtikten sonra otoyolun kısır bir gruba katıldığı bir gizem adamı olan Shenandoah gibi yıldızları canlandırıyor. Çete, Shenandoah'ın şüphe etmeye başladığında, onların ortasında bir hain olabilir; Hırsızların çılgın çetelerine katıldığı gerçek sebebi öğreniyorlar: intikam.