S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zirvede - Tai-Pan - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tai-Pan is Chinese for "supreme leader". This is the man with real power to his hands. And such a Tai-Pan is Dirk Struan who is obsessed by his plan to make Hong Kong the "jewel in the crown of her British Majesty". In 1841 he achieves his goal but he has many enemies who try to destroy his plans. Will they succeed?

Google Çeviri - Tai-Pan "yüce lider" için Çince. Bu, ellerine gerçek gücü olan adam. Ve böyle bir Tai-Pan, Hong Kong'u “İngiliz Majestelerinin tacındaki mücevheri” yapma planına takıntılı olan Dirk Struan'dır. 1841'de amacına ulaşır ama planlarını yok etmeye çalışan birçok düşmanları vardır. Onlar başarılı olacak mı?



Yeşil Kobra - Cobra Verde - 1987 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Korkulan haydut Cobra Verde (Klaus Kinski), bir plantasyon sahibi tarafından kölelerini denetlemesi için tutulur. Plantasyon sahibi, Cobra Verde'nin genç kızlarıyla yattığından şüphelendikten sonra onun ortadan kaybolmasını ister. Fakat onu öldürmeyip, Afrika'ya yollar. Bölgedeki tek beyaz olan Cobra Verde kendisini işkencenin ve aşağılanmanın kurbanı olarak bulur. Evinden çok uzakta olan Cobra Verde artık delirmenin eşiğindedir.



Üç Ahbap Çavuşlar Sirkte - At The Circus - 1939 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Groucho,Chico ve Harpo'nun çalıştıkları sirk'in para yüzünden kapanma tehlikesi ile yüzyüze kalması sonucu, üç kardeşin parayı bulmaya çalışmasını anlatan bir komedi filmi.



Trip - The Trip - 1967 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paul TV reklamları çeken bir yönetmendir. Eşiyle yaşadığı problemlerden ötürü depresyondadır. Hippi arkadaşlarının da etkisiyle LSD kullanmaya başlar. 

Film 60'lı yılların hippi gençliğine ve uyuşturucuya bir bakış içeriyor. Senaryoda Jack Nicholson’un o dönem yaşadığı olaylardan (bir dönem LSD kullanması, eşiyle yaşadığı problemler, vs.) esinlendiği görülmektedir. Filmde Corman ve Nicholson da dahil, Dennis Hopper ve Peter Fonda da o dönemde LSD kullanmışlar, bu da filme bir gerçeklik katmış…

25 Yıl boyunca gösterimi yasaklanan film, BBC tarafından; filmde yaşanan halisünasyon deneyiminin izleyiciyi uyuşturucu kullanımına teşfik etmediği ve filmde uyuşturucunun kötü yanlarının da işlendiği kanısına vardığı için, 2 kere geri çevrilmesine rağmen, 18 yaş sertifikası alarak özgürlüğe kavuşmuş.



Teklif - The Proposition - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yasak bir aşk, soğukkanlı bir cinayet ve üçlü bir ilişki. Kenneth Branagh, Madeleine Stowe ve William Hurt bu seçkin dramın başrollerini paylaşıyorlar.



Suçsuz Bir Adam - An Innocent Man - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jimmie (Selleck), sıradan bir vatandaştır ama işlemediği suçtan dolayı sahtekar bir grup polis tarafından hapse atılınca hayatı bir anda kabusa döner. Bütün bu yaşadıkları ona intikam yemini ettirir ve dövüşmek için geri döner. Bedeli ne olursa olsun ona komplo kuranlara adaletin ne demek olduğunu gösterecektir. İlk ve son defa MASUM BİR ADAM olduğunu kanıtlamak için herşeyini riske atar ... özgürlüğünü bile!



Sıkı Dostlar - Best Friends - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When a professional couple who have lived & worked together for many years finally decide to marry, their sudden betrothal causes many unexpectedly funny and awkward difficulties. They soon find that being married is often quite different from being "best friends."

Google Çeviri - Yıllarca birlikte yaşayan ve birlikte çalışmış olan profesyonel bir çift, sonunda evlenmeye karar verdiğinde, ani zekaları beklenmedik bir şekilde komik ve garip güçlüklere neden olur. Yakında evlenmenin genellikle “en iyi arkadaşlar” olmaktan çok farklı olduğunu buluyorlar.



Sicilyalı Vuruşu - Corleone - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two friends grow up together in the Sicily of the '50s. Two different destiny, two different way of life. Could their friendship survive to the mafia shadow?

Google Çeviri - 50'li yılların Sicilyası'nda iki arkadaş birlikte büyür. İki farklı kader, iki farklı yaşam biçimi. Onların arkadaşlığı mafya gölgesine dayanabilir mi?



Şeytanın Oğlu - The Boy From Hell - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Daniel 18. Yaş gününde hayatının dönüm noktasını yaşamıştır. Doğum gününde Daniel'i çok büyük bir armağan beklemekte bu armağan ise babasının elinden alacağı cehennem üyeliğiydi. Cehennem üyeliğini Daniel'e armağan eden ise o biricik Babasıydı. Babası ise Şeytan'ın ta kendisiydi.



Piller Dahil Değildir - Batteries Not Included - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir sitenin kiracıları sitenin yıkılabilmesi için evlerini boşaltmaya zorlanmaktadırlar. Kiracılar taşınmak istememektedirler. Ancak inşaat firması evlerin boşaltılması için yerel bir mafya ile anlaşır. Büyük bir tesadüf eseri, mekanik-yaşam formları, bir tür uzaylılar, şehri ziyaret etmektedirler. Uzaylılar kiracılarla dostluk kurunca, inşaat firmasını dize getirmek için doğa-üstü güçlerini kullanmalarına izin verirler.



New York Üçlemesi - New York Stories - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

New York'ta geçen 3 insan hikayesi: Birincisi, sadece yüksek sesli müzik ve güzel yardımcısının yanında işini yapabilen bir ressam; İkincisi, ayrılmış annesiyle babasını bir araya getirmeye çalışan 12 yaşında zengin bir çocuk, Üçüncüsü ise ne kadar büyüse de annesinin etkisinden çıkamayan bir adam.



Cassandra Geçidi - The Cassandra Crossing - 1976 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

25 Ekim günü öğleden sonra, Transcontinental Express Cenova istasyonundan bin kadar yolcuyla hareket eder. Paris, Brüksel, Amsterdam, Kopenhag ve Stockholm güzergahını izleyecek olan trene ölümcül bir virüs taşıyan mahkum gizlice biner ve mikrobu trendeki yolculara bulaştırmaya başlar. Salgın yayılırken tek çare kalmıştır, ya tren yok edilecek, ya da tüm vagonlara geçmeden acil bir önlem alınacaktır.