S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ölüm Cezası - Capital Punishment - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Project K.I.C.K was a drug given to cattle to make them grow quicker, if the meat is eaten from these cattle it has horrible side effects. James is a martial artist hired by the DEA to find to a dealer his former Master who is trying to start selling the drug in an American. But little does James know not is what it seems.

Google Çeviri - K.I.C. Projesi sığırlara daha hızlı büyümelerini sağlamak için verilen bir ilaçtı; et bu sığırlardan yenilirse korkunç yan etkileri görüldü. James, DEA tarafından, bir Amerikalı uyuşturucu satmaya çalışan eski ustasını bir bayi bulması için tuttuğu dövüş sanatçısıdır. Ancak James biliyor gibi görünmüyor.






Nefes Nefese - Breathless - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç araba hırsızı Jesse, Las Vegas' tan çaldığı bir arabayla L.A.' ye doğru yol alırken bir polisi vurur. Bu olay sonucunda Meksika'ya kaçmaya çalışan Jesse birkaç günden beri tanıştığı ve aşık olduğu Fransız bir öğrenci olan Monica'yı da yanında götürmeyi ister. Kaçış devam ederken polis onlara yaklaşmaktadır ve sonunda gazetede Jesse'in suçunu gören Monica, Jesse'i polise ihbar eder.






Bir Ulusun Doğuşu - Birth Of A Nation - 1915 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Film, bir iç savaş sürecinde yaşanan olaylara ve dönüşümlere ışık tutmaktadır. Amerikan İç Savaşı ile ülke başta sona kavrulmaktadır. Ölümler, kayıplar, acılar diz boyudur. Savaş bittiğinde ise yeniden yapılanma zamanıdır. Bu süreçte kölelik yasaklanır. Başkan Lincoln’ün suikastiyle, yeni oluşan güven ortamı yerini kaos ve anarşiye bırakır. Beyaz çiftlik sahipleri türlü çetelerin saldırılarına uğrarlar güneyde. Polis ile güçlerini birleştiren siyahlar ve melezler beyazları taciz eder. Asayiş için bir çare olarak Klan kurulur. Haçlı şövalyelerini andıran giysileriyle Ku-Klux-Klan üyeleri gecelerin hakimidir artık. Devletin sağlayamadığı adaleti getirecek olanlar onlardır.