S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yasak Geçit - Trespass - 1992 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

İki itfaiyeci bir cinayete tanık olurlar. Çete durumu farkeder ve ikisini kaçırıp bir yere hapseder. Film önce bunu sonra iki gencin kaçış çabalarını anlatıyor.






Tren Soyguncuları - The Train Robbers - 1973 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bayan Lowe, kocasından çalınan altını bulması için bir kanun kaçağı olan Lane ve adamlarından yardım ister. Böylece altın bulununca kocasına geri dönebilecek ve ilişkilerine yeni bir başlangıç yapabileceklerdir.






Tren Soyguncuları - The Train Robbers - 1973 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bayan Lowe, kocasından çalınan altını bulması için bir kanun kaçağı olan Lane ve adamlarından yardım ister. Böylece altın bulununca kocasına geri dönebilecek ve ilişkilerine yeni bir başlangıç yapabileceklerdir.






Tohum Yeşerince - Germinal - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Etienne Lantier iş bulma ümidiyle Kuzey Fransa'da küçük bir maden kasabasına gelir. Burada açlık sınırında yaşayan işçi ordusuna katılır ve onlar gibi, gün doğumundan batımına dek madende kazma sallar. Çok geçmeden zorlu koşullar karşısında işçileri örgütlemeye karar verir ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi amacıyla bir grev düzenler. Tüm bu olumsuzluklar içinde Catherine adlı bir kıza gönül vermiştir. Ancak olaylar Etienne'in beklediği gibi gelişmez ve iki aşığı sürpriz bir son bekler.






Parlak Kariyerim - My Brilliant Career - 1979 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

19. Yüzyılın Avustralya kırsalında geçen hikayede genç ve özgür ruhlu bir kadının, Sybylla'nın öyküsüne tanık oluyoruz. Sybylla içinde büyüdüğü toplumun kati yargılarını kırarak kendi kaderini kendi elleriyle inşa etmeye kararlıdır. Genç bir adam olan Harry Beecham'a aşık olsa da onunla evlenmeyi kabul etmez. Zira babasının komşularından birine borcu vardır ve genç kadın bu borcu ödemek için kendini feda edip komşularının evinde hizmetçi olarak çalışmaya karar verir. Harry'e duyduğu aşka rağmen özgürlüğünü çalışarak elde etmenin ve başarılı bir yazar olmanın hayalinin peşinden gidecektir.Miles Franklin'in aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlanan yapıtın yönetmen koltuğunda Gillian Armstrong oturuyor.