S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Milenyum - Millennium - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

An NTSB investigator seeking the cause of an airline disaster meets a warrior woman from 1000 years in the future. She replaces the people from airplanes before they crash with corpses with the same features.

Google Çeviri - Bir havayolu felaketinin sebebini araştıran bir NTSB araştırmacısı, gelecekte 1000 yıl boyunca savaşçı bir kadınla tanışır. Aynı özelliklere sahip cesetlerle çarpmadan uçaklardan insanların yerini alıyor.






Katil Balina - Orca Denizin Aslanı - Orca - 1977 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kaptan Nolan adlı bir denizci, Orca diye tanımlanan balinalardan yakalar. Yavrusu da avlanmıştır. Ailesini yitiren Orca’nın eşi olan balina da intikam peşine düşer. Her şeyden önce Nolan’ın yaşadığı bölgede dehşet anlar yaşatır insanlara. Bölge sakinleri ise onun öldürülmesini isterler. Kurtuluş için tek çare budur. Bu insanların etkisi altındaki Nolan, sonunda yanına Rachel adlı deniz biyoloğunu ve bir Kızılderili balina avcısını da alarak sefere çıkar. Amaçları bu balinayı ele geçirmektir. Zorlu bir macera başlayacaktır.






Herbie Monte Carloya Gidiş - Herbie Goes to Monte Carlo - 1977 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Akıllı otomobil Herbie, Monte Carlo'da düzenlenen araba yarışlarına katılacaktır. Bu arada iki sakar hırsız çaldıkları elması Herbie'nin benzin deposunda saklamışlardır. Onu yarışlar başlamadan geri almak zorundadırlar.






Hayaletler Beceremez Ki - Ghosts Can't Do It - 1989 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç, güzel ve dul bir kadın, ölen kocasını hayata tekrar döndürmeye kararlıdır. Genç kadın kocasının ruhuyla birlikte dünyanın egzotik yerlerini gezerek ruhunun yeniden hayat bulacağı en uygun bedeni aramaktadır. Bu arayış sırasında başı acımasız büyücülerle belaya girer. Bu büyücülerin istediği tek şey onun parası ve vücududur.






Gülümseyin! - Smile - 1975 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

It's time again for California's "Young American Miss" beauty pageant, the biggest event of the year for Big Bob Freelander and Brenda DiCarlo, who give their all to put on a successful pageant. But Brenda is having marital difficulties and Bob's son is up to some mischief. Could this year's pageant be in jeopardy?

Google Çeviri - Büyük Bob Freelander ve Brenda DiCarlo için yılın en büyük etkinliği olan ve hepsini başarılı bir yarışmaya katmak için California'nın "Young American Miss" güzellik yarışması için tekrar zamanı geldi. Ancak Brenda evlilik zorlukları yaşıyor ve Bob'un oğlu biraz yaramazlık yaşıyor. Bu yılki yarışmacı tehlikede olabilir mi?






Fedai - The Sentinel - 1977 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Pek çok büyük oyuncu barındıran filmin konusu: Nevrotik model (geçmişi yüzünden) Alison Parker (Christina Raines)’ın Brooklyn’de Brownstone Apartmanı’na taşınmasıyla gelişen olaylar. Tek kişiye ait olan ama odalara bölündüğü için pansiyon şeklinde kiralanabilen Brownstone Apartmanı ve apartmanın sakinlerinden, en üst katta yaşayan, yaptığı tek şeyin pencereden bakmak olduğu vurgulanan, kör Rahip Halliran (John Carradine) en merak uyandıran sakini oluşturmakta. Onun haricinde yeni tanıştırılan tipler; Bir kolunda kedisi ile diğer omzunda kuşuyla birlikte Alison’a rehberlik etmeyi görev edinen yan komşu Charles Chazen (Burgess Meredith) ile lezbiyen tuhaf dansçı çiftimiz. Alison’un tek destekçisi, -Child’s Play ve Fright Night’tan da aşina olduğumuz- evlilik hazırlıkları içindeki erkek arkadaşı başarılı avukat Michael Lerman (Chris Sarandon). Babasıyla ilgili travmatik anıları yüzünden zor günler geçirirken sık sık bayılan ve neyin gerçek neyin hayal olduğunu ayırt etmekte zorlanan başkahramanımız, gördüğü kabuslar ve imgelerle birlikte sevgilisi ile birlikte dedektifçiliğe soyunur. Tahmin edileceği üzere, derini kazdıkça kendini tuhaf olayların içinde bulur.  Hikayenin kilit noktalarından biri de, ölmek üzere olan rahip ve görevini devam ettirebilecek yeni bir bekçiye ihtiyaç duyulmasıdır. Daha önceden intihara teşebbüsleriyle günah geçmişi bir hayli kabarık olan Alison, bekçilik görevi için seçilmiş kişidir.

Perili köşklerin başroldeki kurbanlarının aslında en başından beri oraya ait olma durumu olayını farkettirmek adına yapılan girişimlerde pek bir olağan dışılık yok. Filmin sonlarında ortaya çıkan Brownstone Apartmanı’nın aslında cehenneme açılan geçit görevi görmesi ve pencerede duran kör Peder Halliran’ın bu geçidi koruyan bekçi olduğunu öğrenmemizle birlikte hızlanan akış, film boyunca iblislerin ortaya çıktığı formlarla birlikte gayet sürükleyici bir yapım...






Düşman Kardeşler - Vigilante Force - 1976 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

After oil is found in a small town and local factory shut down, violent crime skyrockets. A young man has had enough and calls in his older brother, a cynical Vietnam vet, who cleans the streets but then tries to take over the town.

Google Çeviri - Petrol küçük bir kasabada bulunup yerel fabrika kapandıktan sonra şiddet olayı fırladı. Genç bir adam yeterince içti ve sokaklarını temizleyen, sonra da şehri ele geçirmeye çalışan, alaycı bir Vietnam veterineriyle ağabeyi çağırıyor.






Canavarın Günü - Mutator - Time Of The Beast - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bilimin, insanoğlunun yeteneğinden çok daha hızlı gelişitiği bir dönemdi. Ahlaki sonuçları doğanın kolayca değişen dengesini telafi edilemez bir şekilde yok edebilirdi. David Allen, bir araştırma şirketinde gizli genetik deneyler yapan bir doktordur. Bir süre sonra genetik araştırmaları bırakır ama önündeki 24 saat, bir zamanlar kendi araştırmaları sonucu ortaya çıkmış olan, etrafa dehşet saçan bir yaratıkla mücadele etmek zorunda kalacaktır.






Cadı Kazanı - The Crucible - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

THE CRUCIBLE, Akademi Ödülü sahibi Daniel Day-Lewis ve iki defa Akademi Ödülü adayı Winona Ryder'ın rol aldığı, eleştirmenlerin övgüsünü kazanmış, tutku paranoya, aldatma ve kötülüğün gerçek hayattaki güçlü hikayesinin anlatıldığı kuvvetli bir film. 1692'de Massachusetts'de küçük ve tutucu bir kasabada, insanların hayatı Tanrı'ya hizmet etmeye adanmıştır ve birkaç genç kız ormanda yakalandıklarında Şeytan'ın işlerini görmekle suçlanırlar.






Twenty Minutes Of Love - 1914 - HDTVRip 720p - Sessiz Film





Film Özeti

Twenty Minutes of Love, Charlie Chaplin' in yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği, 1914, ABD yapımı sessiz bir komedi komedi filmidir. Chaplin' in Keystone Studios' daki on birinci çalışması ve aynı zamanda Chaplin' in yönetmenlik yaptığı ilk filmdir.

Chaplin bi keresinde "Komedi yapmak için tek ihtiyacım olan bir park, bir polis ve hoş bir kız." demiştir. Bu film de Chaplin'in bu sözünü kanıtlayacak şekilde yine bir parkta - pek çok Keystone Studios filmine sahne olan Westlake Parkı 'nda - basit bir konuyla çekilmiştir.

Charlie (Şarlo) bir parkta dolaşırken rastladığı romantik bir çifti (Minta Durfee - Edgar Kennedy) rahatsız eder ve genç kadına kur yapmaya çalışır. Bu sırada parkın başka bir köşesinde Chester Conklin ve Vivian Edwards çifti adamın kadına hediye verememesi nedeniyle kavga etmektedir. Kadının yanından ayrılan bu adam hediye edip sevgilisiyle barışmak için uyuyan bir adamın saatini çalar. Geri döndüğünde ise Charlie'nin sevgilisiyle flört ettiğini görünce sinirlenir. Akabinde çıkan tartışmada Charlie adamdan saati alınca parkta polisin de katıldığı bir kovalamaca başlar. Bu kargaşanın ortasında kıza sevgisini ilan eden Charlie, polisten ve kendisini kovalayan nişanlıdan kurtulmayı ve kızı elde etmeyi başarır.






The Knockout - 1914 - HDTVRip 720p - Sessiz Film





Film Özeti

The Knockout, Charlie Chaplin'in Keystone Studios'daki 17. filmidir. 1914 yapımı bu sessiz ve kısa komedi filminde başrolde Roscoe Arbuckle yer alır. Charles Avery tarafından yönetilen filmde Chaplin'in küçük bir rolü vardır. Fatty, sevdiği kıza ne kadar cesur olduğunu göstermek için boks şampiyonuna meydan okur.






The Fatal Mallet - 1914 - HDTVRip 720p - Sessiz Film





Film Özeti

Three man will fight for the love of a charming girl. Charlie will play dirty, throwing bricks to his contender, and using a huge hammer to hurt one of them. But a precocious kid will be the fourth suitor in discord.

Google Çeviri - Sevimli bir kızın aşkı için üç adam savaşacak. Charlie kirli oynayacak, yarışmacısına tuğlalar atacak ve bunlardan birine zarar vermek için büyük bir çekiç kullanacak. Fakat erken çocukluk çatışmada dördüncü talip olur.






Mabel's Married Life - 1914 - HDTVRip 720p - Sessiz Film





Film Özeti

Kocası (Chaplin) ile parkta dolaşan Mabel, onun içki içmek için uzaklaştığı sırada başka bir adam (Swain) tarafından rahatsız edilir. Fakat geri dönen ufak tefek kocası, bu iri yarı adama hakettiği dersi veremez. Bu duruma çok sinirlenen Mabel eve giderken kocası için boks yapanların egzersiz için kullandığı kuklalardan alır. Amacı kocasının bunu kullanarak antreman yapmasını sağlamaktır. Bu kukla ise gece eve sarhoş gelen kocası tarafından Mabel'ın aşığı zannedilecektir.






Mabel's Busy Day - 1914 - HDTVRip 720p - Sessiz Film





Film Özeti

A hotdog girl gives one to a policeman who then allows her into a race track. While other customers swipe her hotdogs, Charlie runs off with the whole box, pretending to sell them while actually giving them away. She calls her policeman who battles Charlie.

Google Çeviri - Bir sosisli sandığı kız onu bir polis memuruya verir ve sonra onu bir yarış pistine sokar. Diğer müşterileri sosislerini hızlı bir şekilde oynatırken, Charlie tüm kutuyla birlikte dolaşır, aslında onları satarken rol yapıyor gibi yapıyordu. Charlie ile savaşan polisini çağırıyor.






Mabel At The Wheel - 1914 - HDTVRip 720p - Sessiz Film





Film Özeti

Charlie, competing with his rival's race car, offers Mabel a ride on his motorcycle but drops her in a puddle. He next joins some dubious characters in abduction of his rival just before the race for the Vanderbilt Cup. With her boyfriend locked up in a shed, Mabel takes his place. Charlie does what he can to sabotage the race, even causing Mabel's car to overturn.

Google Çeviri - Rakibinin yarış otomobili ile yarışan Charlie, motosikletinde Mabel'e bir gezi öneriyor ancak onu bir su birikintisine bırakıyor. Ardından, rakibi Vanderbilt Kupası için yarıştan hemen önce kaçırılan bazı şüpheli karakterlere katıldı. Sevgilisi kulübeye kilitlendiğinde, Mabel yerini aldı. Charlie, yarışı sabote etmek için elinden gelen her şeyi yapar; hatta Mabel'in arabasının devrilmesine neden olur.






Laughing Gas - 1914 - HDTVRip 720p - Sessiz Film





Film Özeti

Laughing Gas (Gülme Gazı), yönetmenliğini ve başrolü Charlie Chaplin'in, yapımcılığını ise Keystone Studios sahibi Mack Sennett'in üstlendiği 1914, ABD yapımı sessiz ve kısa bir komedi filmidir. Laffing Gas adıyla da bilinir.

Chaplin bir dişçinin asistanıdır. Dişçi hastalardan birine yanlışlıkla fazla narkoz verince hasta sürekli gülmeye başlar ve bunu durduramaz. Durumu düzeltemeyen dişçi, asistanını ilaç alması için eczaneye gönderir. Asistan eczanede bir adamla kavga eder, onun yerine yanlışlıkla başka bir adamın suratına tuğla fırlatır, bu sırada da ordan geçmekte olan bir kadının (dişçinin karısı) eteğine basıp yırtar. Sokakta zor durumda kalan kadın sinir krizi geçirip eve koşar ve kocasını (dişçiyi) yanına çağırır. Muayenehaneye geri dönen asistan dişçinin orada olmamasından faydalanıp gelen hastaların dişini çekmeye, genç ve güzel olana ise kur yapmaya çalışacaktır.






Caught In The Rain - 1914 - HDTVRip 720p - Sessiz Film





Film Özeti

Caught in the Rain, Charles Chaplin' in yönetmenliğini ve başrolü üstlendiği 1914, ABD yapımı sessiz ve kısa bir filmdir. Chaplin' in Keystone Studios'daki 13. filmidir.

Charlie bir pakta yarı sarhoş dolaşırken karşılaştığı bir kadına kur yapar, fakat kadının kocası Ambrose' un gelmesiyle zor durumda kalır. Charlie'yi hırpalayan kıskanç koca, karısını alıp otele gider. Uyuyacak yer arayan Charlie de tesadüfen aynı otele gidecektir. Bir hayli sarhoş olduğundan lobide oturan adamın alçılı ayağına defalarca basar, odasına gitmek için çıkması gereken merdivenlerden defalarca yuvarlanır ama çıkmayı beceremez. Yukarı çıkmayı başardığında da sarhoşluktan kendi odası yerine, parktaki olay yüzünden hala kavga etmekte olan çiftin odasına girecektir. Sonunda kendi odasına döner ve uykuya dalar. Bu sefer de Ambrose' un karısı uyurgezer olduğu için onun odasına gelir. Kadını kocasına fark ettirmeden odasına geri götürür fakat kadının odasından çıkmak üzereyken Ambrose gelir. Korku içinde, yağan yağmura rağmen iç çamaşırlarıyla balkona sığınır. Bu sefer de onun durumundan şüphelenen polisin kurşunlarına hedef olacağından mecburen içeri girecektir. Filmin sonu polislerin, Charlie'nin, onun peşindeki kocanın ve bu yanlış anlaşılmayı durduramayı başaramayan kadının koşuşturmasıyla sonlanır. Son sahnede bu yorgunluğa ve karmaşaya dayanamayan kahramanlar bayılırlar.






Caught In A Cabaret - 1914 - HDTVRip 720p - Sessiz Film





Film Özeti

Charlie is a clumsy waiter in a cheap cabaret and must endure the strict orders from his boss. He meets a pretty girl in the park and pretends to be a fancy ambassador but must contend with the jealousy of her fiancé.

Google Çeviri - Charlie ucuz bir kabare içindeki beceriksiz bir garson ve patronundan sıkı emirlere katlanmak zorundadır. Parktaki güzel bir kızla tanışır ve süslü bir elçisi gibi davranıyor, ancak nişanlısının kıskançlığı ile uğraşmak zorundadır.






Boşluktaki Kahramanlar - The Right Stuff - 1983 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika'nın gökyüzüne hakim olma ve uzaya yolculuk hayalleri destansı ve görkemliydi. Philip Kaufman'ın Tom Wolfe'un "The Right Stuff" adlı romanından uyarladığı, yedi cesur astronot ve maceracı bir test pilotunun yaşamını ve yaşadıkları renkli dönemi anlatan bu film de öyle. Dört Oscar Ödülü sahibi The Right Stuff, öncü Merkür astronotlarının yaşamını anlatıyor. Shepard, Grissom, Glenn, Carpenter, Schirra, Cooper ve Slayton isimli bu adamlar, ilkel bir uzay aracıyla yeni ufuklara yol alan ilk Amerikalılar oldular.






Amerika Tehlikede - Mind Trap - 1989 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Shana's parents and sister are murdered after her father learns how to return to life after death. Shana is knowledgeable about said procedure, which is desired by foreign interests, who have even Shana's boyfriend helping them. Accounting for additional characters and footage is the fact that actress Shana is in the entertainment industry. So, Shana becomes both the pursuer - intent on avenging her family's deaths - and the pursued.

Google Çeviri - Shana'nın ebeveynleri ve kızkardeşleri, babası ölümden sonra hayata dönmeyi öğrendikten sonra öldürüldü. Shana, Shana'nın erkek arkadaşı bile onlara yardım eden yabancı menfaatlerin istediği prosedür hakkında bilgili. Ek karakter ve görüntüler için muhasebe, Shana'nın eğlence sektöründe olması gerçeğidir. Böylece, Shana hem ailesinin ölümünden intikam almak için takip eden - hem de peşinde koşullandırıyor.