S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Güçlü - Karamdaata - 1986 - VCDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Neeta, a daughter of Rai Bahadur, a rich industrialist, went against his wish and got married to a street smart Ajit. Unable to fulfill all of Ajits monetary demands Neeta commits a suicide leaving behind her daughter Pinky to Rai Bahadur. Due to some tiff between Rai Bahadur and Pinky, Pinky leaves her house and starts living with a taxi drive Govinda.

Google Çeviri - Zengin bir sanayici olan Rai Bahadur'un kızı olan Neeta, arzusuyla karşı karşıya kaldı ve sokakta zekice bir Ajit ile evlendi. Ajits'in tüm parasal taleplerini yerine getiremiyor Neeta kızı Pinky'yi Rai Bahadur'a bırakan bir intihar kararı verdi. Pinky, Rai Bahadur ile Pinky arasındaki tiff nedeniyle evini terk edip bir taksi şoförü Govinda ile yaşamaya başlar.






Yedinci Mühür - Det Sjunde Inseglet - The Seventh Seal - 1957 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, on yıl süren bir Haçlı seferinden vebanın kol gezdiği ülkesine dönerken yolu Ölüm tarafından kesilen bir şövalyenin öyküsüdür. Ölüm’ü bir satranç oyununa davet eden şövalye eğer onu yenebilirse yaşamına kaldığı yerden devam edecektir.
Yedinci Mühür, kıyamet tehdidi altında yaşamın anlamını çözmeye çalışan yalnız bir adamın çarpıcı bir portresidir. Film, inanç sistemlerinin erozyona uğradığı, nükleer bir kıyametin gündelik tehdit olduğu 1950’lerin dünyasında insanlığın hangi değerlere sarılması gerektiğini sorgular. 






Şahane Hayat - It’s A Wonderful Life - 1946 - BRRip 720p Renkli - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İflasın eşiğine gelen George Bailey (James Stewart) bir Noel gecesinde kendini nehre atarak intihar etmek üzeredir. Doğduğundan bu yana aynı küçük kasabada yaşayan Bailey kendisini buraya ve insanlarına adamış, hoşgörülü, güvenilir ve yardımsever bir insandır. Büyük bunalımı hasarsız atlatmış, babasından devraldığı konut ve finans şirketi aracılığı ile kasabalıların neredeyse tamamını konut sahibi yapmıştır. Bu arada para kazanmayı, mimar olma fırsatını, dünyayı gezmeyi, kısaca tüm hayallerini ertelemek zorunda kalmıştır. Kasabaya yaptığı bunca iyilik kötü yürekli banker Henry F.Potter (Lionel Barrymore)'ın çıkarları ile çakışır. Potter, Bailey'in sürekli peşindedir artık. Birgün aradığı fırsat çıkar ve Finans şirketine ait önemli bir miktarda para Bailey'in alkolik ve yaşlı amcası Billy Bailey (Thomas Mitchell)'in dalgınlığı sonucunda Potter'ın eline geçer. Banka müfettişlerinin yaptığı bir denetlemeden sonra şirketin açığı ortaya çıkar. Bu iflas ve tutuklanma anlamına gelmektedir. Çareyi intaharda bulan Bailey kendini nehre atmak üzere iken yeryüzüne gönderilen melek Clarence (Henry Travers) onu ölümden kurtarır. Melek, Bailey'in bir arzusunu yerine getirerek ona kendisinin hiç doğmamış ve yaşamamış olduğu bir dünyayı gösterir. Bailey kendisine gösterilen bu dünyanın hiç de güzel olmadığını görür ve insanların çevrelerine sayısız katkıları, iyilikleri olduğunu, ama her zaman bunun farkına varamadıklarını anlar.






Pauly Shore Öldü - Pauly Shore Is Dead - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hollywood'da kimsenin kendisine yüz vermemesi üzerine annesinin yanına taşınarak otopark işine giren komedyen Pauly, bir gece ölmüş bir eski komedyenle karşılaşır ve ondan bir tavsiye alır, eğer eceli gelmeden önce kendisini öldürürse, dünyaya bir komedi dehası olarak geri gönderilecektir. Pauly, kendisine ölmüş süsü verince medya çılgına döner.






Korkak Kahramanın Oğlu - Son Of Paleface - 1952 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film "Korkak Kahraman" filminin devamı niteliğinde olup görevleri hükümet ajanıyla birlikte bir kadın haydutun dikkatini çekmeye çalışmak olacaktır. "Am Iin Love" adlı şarkısı Oscar'a aday olan film çılgın komedi türünün en eğlenceli örneklerinden biri...