S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

The Trail Of The Lonesome Pine - 1936 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A feud, the origins of which can barely be remembered, has been boiling for decades between two sheltered mountain families, the Tollivers and the Falins. With plans to build a railroad through both families' land and mine coal deposits beneath it, enterprising outsider Jack Hale (Fred MacMurray) inadvertently becomes entangled in the region's politics. He soon captures the attention of the beautiful June Tolliver (Sylvia Sidney) and quickly becomes involved in a love triangle with her and her cousin Dave (Henry Fonda)

Google Çeviri - Kökleri ancak hatırlanamayan bir kavga, iki korunaklı dağ ailesi, Tollivers ve Falins arasında onlarca yıldır kaynıyor. Hem ailelerin toprakları hem de onun altındaki kömür madenlerinden bir demiryolu inşa etme planlarıyla, girişimci yabancı Jack Hale ( Fred MacMurray ) bölgedeki siyasete karışıyor. Yakında güzel June Tolliver'ın ( Sylvia Sidney ) dikkatini çeker ve onun ve kuzeni Dave (Henry Fonda) ile bir aşk üçgeni içinde yer alır.



Silahşörler Kraliçesi - Calamity Jane - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eski batının en alışılmadık ve renkli kişiliğini vurgulayan filmde Martha Jane Canary nam-ı diğer "Calamity Jane" Jane Alexander, her erkek kadar iyi bir şekilde ata binebilir, ateş edebilir, iz sürebilir ve kavgaya tutuşabilirdi. Çoğunlukla zamanın düzgün kadınlarıyla başı derde girdiğinden, erkeklerin arkadaşlığını kadınlara tercih ederdi. Yoğun hayatının içinde posta arabası sürücülüğü, orduda gözcülük, çiftçilik ve altın arayıcılığı bulunmaktaydı. Bununla beraber Vahşi Bill Hickock ile olası ilişkisini de unutmamak gerekirdi. Usta binici, keskin nişancı, uzman poker oyuncusu, iyi bir eş ve anne kısaca her konuda usta biri olan Calamity Jane, kendi hayatını kendi istediği şekilde özgürce yaşayan bir kadındı. İnsanların hayatına odaklanışıyla, Calamity Jane, kendi zamanında efsane olmuş bir kadının, olağanüstü hayatının dokunaklı hikayesi.



Benim Aşıklarım - Amanti Miei - Cindy's Love Games - 1979 - VCDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cindy finds her fiancée Sergio in bed with a young hitch-hiker and discovers that he has been unfaithful with other women too. She takes her revenge by shying away from Sergio for a day, and has three different sexual encounters including a hot threesome with Stephen and his Brazilian girlfriend.

Google Çeviri - Cindy, nişanlısını Sergio ile genç bir otostopçuyla yatakta bulur ve diğer kadınlarla da sadakatsiz olduğunu keşfeder. Bir günlüğüne Sergio'dan kaçarak intikamını alır ve Stephen ve Brezilyalı kız arkadaşıyla birlikte üçlü bir üçlü dahil olmak üzere üç farklı cinsel ilişkiye sahiptir.



Torpidolar Geliyor - Torpedo Run - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Pearl Harbour baskınını yöneten Desinaro adlı Japon uçak gemisi, Güney Pasifik’te bir Amerikan denizaltısıyla karşılaşır. Bir deniz altıyla uçak gemisinin mücadelesi... İşin içinde Pearl Harbour anıları da var. Bakalım, kim kazanacak ?



Hayatımızın En Güzel Yılları - The Best Years Of Our Lives - 1946 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerika yapımı, dram filmi. Film 2. Dünya Savaşı sonrasında evlerine dönen üç eski Amerikan askerini ve onların yeniden sivil hayata ayak uydururken karşılaştıkları sorunları anlatır.



Koza - Cocoon - 1985 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Terkedilmiş görünen komşu evin havuzuna kaçamak gece ziyaretleri yapan bir grup ihtiyar, havuzun dibindeki dev istiridyemsi şeyler bulurlar. Ardından gençleşmeye başladıklarını hissederler. İşin aslı, Walter isimli bir uzaylı, kendi gezegeninden 20 arkadaşını kurtarmak için dönmüştür. Walter, bir nevi kış uykusundaki uzaylıları barındıran bu kozaları florida sahilinden çıkartıp evin havuzunda depolamaktadır. İhtiyar kafadarlara, bunu kimseye söylemedikleri sürece havuzda gelip yüzmeye devam edebilecekleri söylenir. Ancak havuz kısa sürede daha fazla ziyaretçiyle dolacaktır.



Ölümsüz Müfreze - The Way Ahead - The Immortal Battalion - 1944 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

WW2 drama that follows a group of British conscripts, starting with their rigorous basic training and ending with their deployment in North Africa.

Google Çeviri - Zorlu temel eğitimleriyle başlayan ve Kuzey Afrika'daki konuşlandırmalarıyla sona eren bir grup İngiliz askerini izleyen WW2 draması.



Sessizliğin Ötesi - Beyond Silence - Jenseits Der Stille - 1996 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çocukluğunun ilk yıllarından beri Lara'nın zor ama önemli bir görevi vardı. Anne ve babası sağır-dilsiz olan Lara, ebeveynleri diğer insanlarla iletişim kurmak istediğinde işaret dilini konuşma diline çevirmek zorunda kalır. Yaşı ilerleyip olgunlaştıkça, müziğe ve klarnet çalmaya ilgi duyar ve oldukça başarılı olur. Ancak, sağır olan anne ve babası, Lara'nın müzikteki başarısını paylaşamazlar. Lara'nın tutkusu ve ebeveynleri arasında bir karar vermesi gerekecektir.



Wayne'nin Dünyası 1 - Wayne's World - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Wayne's World henüz açılış sahnesinde izleyicinin gönlünü fethediyor. Baş karakterler Wayne ve Garth’ın kankalarıyla birlikte kafa sallayarak eşlik ettiği Bohemian Rhapsody’li otomobil sahnesi sinema tarihinin unutulmazlarından. Mike Myers ve Dana Carvey’nin Saturday Night Live adlı komedi programı için hazırladıkları skeçten yola çıkarak filme uyarladıkları Wayne’s World, evlerinin bodrum katında kablolu TV kanallarından birine rock, kadınlar ve hayat hakkında “geyik” bir program yapan iki “rockçı” arkadaşın hikayesini anlatıyor. İkili öncesinde programlarını gönüllerince yaparken, program bir televizyon yöneticisi tarafından satın alınınca işin seyri değişiyor ve hem sponsorluklar nedeniyle programın içeriği hem de ceplerine biraz para girince iki arkadaşın ilişkisi bozuluyor.



Wayne'nin Dünyası 2 - Wayne's World 2 - 1993 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Wayne (Mike Myers), bu defa Garth (Dana Carvey) ve Jim Morrison'un ruhu ile beraber bir rock festivali düzenlemeye çalışıyor. Wayne'in kızarkadaşının menejeri ise bu zamanda onu Wayne'den uzaklaştırmak ve Los Angeles'e taşınması için ikna etmeye çalışıyor. Hayat Wayne'in kız arkadaşını geri almak için Aerosmith'in de katıldığı konseri tamamlayıp kız arkadaşının peşinden koşmasıyla ilginç bir hal alıyor.