S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bir Kadının Hikayesi - A Woman's Tale - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uplifting and intimate look at the last days of an elderly cancer victim. The film is even more relevant as it was written specifically for the lead actress, Sheila Florance, who was in fact dying of cancer as she created what is essentially a self-portrait.

Google Çeviri - Yaşlı bir kanser kurbanın son günlerde Uplifting ve samimi bir bakış. o o aslında bir otoportre ne oluşturulan olarak kanserin aslında ölme oldu kurşun aktris, Sheila Florance, için özel olarak yazılmış olarak film daha önemlidir.






Sarafina - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sarafina 1992 Güney Afrika yapımı film.Öğretim dili olarak Afrikaans uygulanmasına karşı Soweto Riots katılan öğrenciler üzerinde arsa merkezleri, okullar Karakter Sarafina (Leleti Khumalo), ırkçı Güney Afrika'da beyaz bir evde hizmetçi rolüyle ve annesinin (Miriam Makeba) kabulü de utanç hissediyor ve yaşıtları ona ilham veren öğretmen, Mary Masombuka özellikle sonra, protesto yükselmek için ilham (Whoopi Goldberg) hapsedilir.






Vücüt Dili - In And Out - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Popüler bir lise öğretmeni olan Howard Brackett, üç yıllık zorlu bir nişan döneminin ardından nihayet evlenmek üzeredir. Yapılan planlara göre Bayan Emily Montgomery ile gerçekleşecek olan evlilikleri küçük ve arkadaş canlısı kasabalarında yapılacaktır. Her şey yolundayken, aynı kasabada büyümüş ünlü bir oyuncu, kazandığı Oscar’ın teşekkür konuşması esnasında Howard’ın eşcinsel olduğunu ima edince, tüm planlar alt-üst olur. Artık Howard’ın hayatında, evliliğini kurtarabilmesi için aydınlatması gereken bazı konular vardır.






Kızıma Dokunma - Oscar - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sylvester Stallone'yi daha önce hiç böyle görmediniz. Ölüm döşeğindeki babasına verdiği söz nedeniyle mafya babalığını bırakmaya çalışan, ama kimseyi inandıramayan bir İtalyan'ı (Angelo 'Snaps' Provolone) oynuyor.






Siyah Kusak Jones - Black Belt Jones - 1974 - DVDRip -DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mafya kirli işleri için mahalenin dövüş salonunu satın almak ister. Fakat sahibi vermeyi reddeder. Bunun üzerine mafya salon sahibini öldürür. Devreye dövüş salonunun sahibinin kızı ve Black Belt Jones girer.






Soğuk Cennet - Cold Heaven - 1991 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kocasından ayrılmak isteyen Marie akıl almaz planlar yapar.






Tehlikeli Bir Yer - A Dangerous Place - 1995 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Claire masum bir vatandaş olarak kendini tam bir tehlikenin ortasında bulur. Çünkü gerçekleştirilecek olan terör faaliyetlerinin tam göbeğindedir.






The Super - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Karma comes into play when a wealthy wisecracking landlord is ordered by a court to live in the filthy building that he runs.

Google Çeviri - Zengin bir hazır cevap ev sahibi o çalışır pis binada yaşamak için bir mahkeme tarafından sipariş edildiğinde karma devreye giriyor.