S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yürekte Bir Yer - Places In The Heart - 1984 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Depresyonun ayırdığı bir kasabada unutulmaz karakterler bir araya gelir. Zamanının tutuculuğuna rağmen her şeyi son derece açık bir şekilde gören kör pansiyoner Mr. Will, beyazların yaşadığı bir kasabada yerini çok iyi bilen siyah bir adam ve iki evliliği tehdit eden bir üçgende yaşayan Wayne, Margaret ve Viola. Tüm bu insanlar unutulmayacak bir inanç, cesaret, aşk ve en önemlisi dayanıklılık sınavı veriyorlar.



Niagara Moteli - Niagara Motel - 2005 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Niagara Şelalesi'nin hemen yanındaki otel ve otelin egzantrik çalışanları hakkında trajikomik bir hikaye.



Mutlu Gilmore - Happy Gilmore - 1996 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Happy, sonradan golf oyuncusu olan kaba bir hokey oyuncusudur. Golf sahasında yaptığı soytarılıklarla medyada sansasyon yaratmaya başlar ve bu ağırbaşlı sporu çılgın bir spor haline getirir.



Köpek Askerler - Dog Soldiers - 2002 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İskoçya'da bir dağda tatbikat yapan İngiliz askerleri özel bir askeri birimin komutanına rastlarlar. Ekibini kaybeden komutan, çevrede gezinen korkunç yaratıklardan söz etmektedir. Bir süre sonra özel birim komutanının bahsettiği gizemli yaratıklar kendini göstermeye başlar ve askerler kurtadamların saldırısına uğrar. Kaçmaya çalıştıkça takım yavaş yavaş diğerlerinin tarafına geçmeye başlayacaktır. Bu esnada karşılarına çıkan gizemli bir kadın bütün takımın kaderini değiştirir. Kadının arabasına binen askerler terk edilmiş bir eve sığınırlar. Fakat bir süre sonra etraflarındaki duvar ve tepelerindeki çatı da koruyuculuğunu yitirmeye başlayacaktır.



Borat - 2006 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

HBO'da yayınlanan "Da Ali G Show" un yaratıcısı bu kez Kazak bir gazeteciyi canlandıran Borat Sagdiyev ile karşımızda. Borat ana yurdu Kazakistan'ı bırakıp Amerika'da Amerikan halkının yaşamına dair bir belgesel çekmek amacıyla yola çıkar. Uluslararası çizdiği zikzaklar ve çılgın Amerikan kültürünün garip krizleri arasında Borat gerçek insanlarla karşılaşır. Bu gerçek insanlardan aldığı tepkiler oldukça güçlüdür. Ropörtaj yaptığı kişiler bazı durumlarda onun ırklar ve insanlar hakkındaki garip düşünceleri Batı'lı insanın düşüncelerinden ayrılmaktadır.



Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok - All Quiet On The Western Front - 1979 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A young soldier faces profound disillusionment in the soul-destroying horror of World War I.

Google Çeviri - Genç bir asker I. Dünya Savaşı'nın ruh yıkıcı korkularında derin bir hayal kırıklığı ile karşı karşıyadır.



Alman Arkadaşım - My German Friend - 2012 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Biri Yahudi, diğeri Nazi iki çocukluk arkadaşın çocuklukları mülteci olarak Arjantin’de geçmiştir. Yıllar sonra Almanya’ya geri dönerler.



Akıllı Kurabiyeler - Smart Cookies - 2012 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Akıllı Kurabiyeler, Smart Cookies filminde kızlar arasında gerçekleşen yarış tam bir savaş gibidir. Kıran kırana bir kurabiye yarışması başlıyor. Hepsinin bir birinden başarılı olduğu bu yarışmada bakalım kim kazanacak?



Açık Tehlike - Clear And Present Danger - 1994 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

CIA ajanı Jack Ryan, Başkan’ın eski dostlarından birinin öldürülmesiyle, uyuşturucu kartelinde yaşanan bir iktidar mücadelesinin ortasında kalır. Başkanı Amiral James Greer'in aniden ortaya çıkan rahatsızlığı dolayısıyla da Jack, CIA de vekaleten başkanlık görevine getirilir. Başkanın adamları Kongre'yi hiçe sayarak uyuşturucu karteline karşı harekete geçmek konusunda onu ikna ederler ancak işler karışır ve Jack birkaç kere ölümden döner ve birçok arkadaşı da öldürülür. Her ne pahasına olursa olsun bu işin sonunu getirmeye kararlı olan Jack işin başındaki kişiyi adalete teslim etmeye yeminlidir.



Acı Tatlı Tesadüfler - My Piece Of The Pie - 2011 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çalıştığı şirket iflas edip kapanınca işsiz kalan üç çocuk annesi France, yeni bir iş bulmak ve hayatını sürdürmek için Paris'e taşınır. Steve ise Londra'da çalışan ve France'ın bir önceki iş yerinin kapanmasına neden olan insandır! İkisinin yolları bir şekilde kesişir ve evde bir yardımcıya ihtiyaç duyan Steve'in iş teklifini France kabul eder. Üstelik 3 yaşındaki oğlu Alban'ın yarattığı sorunlarla baş etmesi için Steve'in bir hizmetçiden daha fazlasına ihtiyacı vardır.