S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 50.000 TL.
5 Adet Film 400 TL.
10 Adet Film 700 TL.
20 Adet Film 1200 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ateşe Yürüyenler - Firewalker - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir çift maceracı eski Aztek, Maya, Mısır ve Apaçilere ait altın stoğunun izini bulmak için uğraşırlar.






Cinayet Maskesi - Mask Of Murder - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In a Canadian village are women being killed by a psychopath. Chief Rich and Inspector McLane have no clue until McLane shoots a suspicious man. Now the killing seems to have ended, but the killer picks yet another victim.

Google Çeviri - Kanadalı bir köyde psikopat tarafından öldürülen kadınlar var. Şef Zengin ve Müfettiş McLane, McLane'nin şüpheli bir adam vuruncaya kadar hiçbir ipucu yok. Şimdi öldürme sona ermiş gibi gözüküyor, ancak katil başka bir kurbanı daha alıyor.






Çılgın Cuma - Freaky Friday - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç öğrenci Annabel annesiyle sürekli tartışmaktadır ve annesi Mrs.Andrews de kızına kızmaktadır. İkisi de diğerinin daha kolay bir hayatı olduğunu düşünmektedir. Sıradan bir cuma sabahı, ikisi de birbirini şikayet etmeye başlarlar ve sadece bir günlüğüne de olsa diğerinin hayatını yaşamak istediğini söyler. Sonunda bu dilekleri gerçek olur. Annabel, Mrs.Andrews in vücuduna, Mrs.Andrews de kızınınkine girer. Ruhları aynı kalır. Çılgın bir cuma günü onları beklemektedir.






Çıldırtan Düşler - Deadly Dreams - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

From the director of the highly acclaimed "Body Chemistry," comes a frightening excursion into terror. Alex is caught in a web of distrust between his brother, his best friend, a beautiful stranger and the renewed dreams of the slaughter of his family.

Google Çeviri - Çok beğeni toplayan "Vücut Kimyası" nın direktöründen terörle korkutucu bir gezi geliyor. Alex kardeşi, en yakın arkadaşı, güzel bir yabancı ve ailenin katledilmesinin yeni hayaller arasında bir güvensizlik ağında yakalanır.






Çıkış Yok - No Way Out - 1987 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yarbay Tom Farrel (Costner) Pentagon'da savunma bakanı David Brice'ın (Hackman) emrinde çalışmaktadır. Resmi bir yemekte Tom Farrel , Susan Atwell (Young) ile tanışır ve aralarında ilişki başlar. Ne yazik ki Susan savunma bakanı Brice'ın metresidir. Brice metresinin ilişkisinden şüphelenir, aralarındaki tartışmada kaza sonucu Susan ölür. Brice olayı örtbas etmek için Susan'ın gizli sevgilisi tarafından öldürüldüğünü, bu kişininde Pentagon'un içinde olduğu tahmin edilen "Yuri"  kod adlı bir KGB ajanı olduğunu iddia eder. Olayın araştırılması için Yrb. Tom Farrel görevlendirilir. Yrb. Farrel, olayı açığa çıkarmaya çalışırken bir yandan da kendisine karşı hazırlanan komplodan kurtulmak zorundadır.