S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Çatıdaki Çiçekler - Flowers In The Attic - 1987 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Öykü 1950'lerde geçiyor. Corinne Dollanganger (Victoria Tennant), eşinin bir trafik kazası sonucu ölümünden sonra paraları kalmayınca 14 yaşındaki oğlu Christopher (Jeb Stuart Adams), 12 yaşındaki kızı Catherine (Kristy Swanson) ve minik ikiz çocuklarıyla birlikte anne ve babasının evine taşınmaya karar verir. Ancak bir engel vardır. Günleri sayılı olan babası, bu evliliğe karşı çıkmış ve kızını evlatlıktan reddetmiştir. Bu yüzden çocukları gizlice babasının malikanesine sokarak onları çatı katında hava almayan bir odaya yerleştirir. Zalim büyükanne (Louise Fletcher), torunlarının gelişinden memnun olmamıştır. Dört çocuk, dedelerinin ölmesini beklerken anneleri onun kalbini kazanmaya çalışacaktır. Günler bu şekilde tavanarasında geçip giderken annelerinin anlattığı olayın göründüğü gibi olmadığını anlamaları uzun zaman alacaktır.



Gerçeğin Peşinde - Random Hearts - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Birbirinden çok farklı iki insan kaderin bir oyunu sonucunda bir araya gelir. Polis içindeki büyük bir bozulma davasında bulunmuş içişleri polisi Çavuş Dutch Van Den Broeck ve yeniden seçilme kampanyası üstünde çalışan New Hampshire senatörü Kay Chandler bir uçak kazasında eşlerini yitirirler. İkisi arasında aslında hiç de görüldüğü gibi olmayan bu olayları araştırmalarına neden olacak olağandışı bir ilişki oluşur.



Hakanlar Çarpışıyor - The Conqueror - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Bir savaş öyküsü. John Wayne, Cengiz Han rolünde. Film, nükleer testlerin yapıldığı bir alanda çekildi. John Wayne, Susan Hayward, Thomas Gomez ve William Conrad, az ya da uzun bir süre sonra kanserden öldüler.



Hesaplaşma - Dark Blue - 2002 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, kanunu korumakla görevli polislerin, ayrı bir fırtına estirdiği, tekinsiz Los Angeles sokaklarında polislerin hikayesine odaklanıyor. Nisan 92'de ünlü Rodney King davası günlerine döneriz. Zenci bir motorcuyu döven polisler, haksız olmalarına rağmen beraat ederler. Sokaklarda tehlikenin izini süren polisler, birbirlerine karşı da dikkat etmek durumundadırlar.



Kaliforniya'nın Kralı - King Of California - 2007 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir süre psikiyatri tedavisi gören Charles (Michael Douglas) hastaneden çıkar ve kızı Miranda'nın (Evan Rachel Wood) yanına yerleşir. Miranda annesinin küçük yaşlarda evi terk etmesinden sonra babasıyla yaşamaya devam etmiş, sonra da onun akıl hastanesine yatmasıyla birlikte yalnız yaşamak zorunda kalmış bir kızdır. Ancak babasının dönüşünden sonra Miranda için işler iyice zorlaşmaya başlar. Metal dedektörü ve yığınla define bulma kitabıyla donanmış Charlie, hastane kütüphanesinde bulunan bir kitaptaki haritadan tespit ettiği ve evlerinin yakınında gömülü bulunduğuna inandığı kayıp bir definenin peşindedir. Bu fikre başlarda kuşkuyla yaklaşan Miranda kısa sürede kendini babasının acayip davranışlarına kapılmış bulacaktır. Kara mizah içeren bu filmde bir yanınız define hikayesine inanmak isterken, bir yanınız da hala bu adam akıl hastası diyor. Miranda da aynı durumda, bazen babasının hikayesine öyle bir kaptırıyor ki kendini, bazen ise herşey anlamsız geliyor. 



Kayıp Dünya - The Lost World - 1960 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Professor Challenger leads an expedition of scientists and adventurers to a remote plateau deep in the Amazonian jungle to verify his claim that dinosaurs still live there.

Google Çeviri - Profesör Challenger, bilim adamlarının ve maceraperestlerin keşif gezisine önderlik ederek, dinozorların hâlâ orada yaşadığı iddiasını doğrulamak için Amazon ormandaki derinlikteki platoya gidiyor.



Muhteşem Kadro - The Mod Squad - 1999 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Üç kafadar ufak çaplarda kanunsuz işler yapmaktadırlar. Bu yüzden Farina adında bir polis tarafından polis adına çalışmaları istenir. Amaçları polis ve uyuşturucu halkasını kırmaktır. Onlara bu görevi veren polis öldüğünde çok kızıp bu olayı aydınlatmaya karar verirler.



Tehlikeli Aklın İtirafları - Confessions Of A Dangerous Mind - 2002 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Chuck Barris, büyüyen televizyon endüstrisi içinde genç, enerjik, daikkatini odaklayabilen ve kariyerinin zirvesinde biridir. Ancak, kendisini yoldan çıkaran ve onu gizli bir o kadar da tehlikeli bir dünyaya sürükleyen kuşku dolu bir diğer yanının farkına varır ki, o bir CIA ajanıdır. Barris, dinamik bir televizyon programının yapımcılığı ile entellektüel kesimin olumsuz tepkisine hedef olurken, bir yandan ilk kez denen ve değişik bir format içinde olan popüler televizyon oyunu 'Newlywed Game'i yaratmakta, diğer yandan düzenli olarak Amerikan Hükümeti adına suikastler gerçekleştirmektedir. bu gizli dünyasını yükselen reytinglerle gizleyen Barris 'The Dating Game' şovuyla kazanan yarışmacı çiftleri, ya 'Muhteşem Helsinki'ye, ya da 'Romantik Berlin'e rüyalarının tatilini gerçekleştirmek üzere göndermektedir. bilinmeyen gerçek, çiftlerin gönderildikleri yarin Paris olmadığıdır . Çünkü üçkağıtçı Barris'in gerçek amacı, kendi gizli görevini bu şekilde kılıfına uydurmaktır. Sahip olduğu bu iki ayrı eğlence ve casusluk dünyasının romantik çekiciliğinde rehavete kapılan Barris, kontrolünü kaybetmesi ve olayların sarpa sarmasıyla; fantezilerinin gizemli kadını ve kendisine gerçekten aşık bir başka kadının aşkı arasında kalır. Daha sonra Barris, 'hastalık bulaştırıcı bir mikrop' şeklinde itham edilmeye başlanırç Sonrasında ise hain bir çalışanının onu ele vermesi ile kendini bir kaosun ortasında bulur. Barris, hayatının kontrolünü tekrar ele almak zorundadır. Her iki hayatının kontrolünü de...



Tehlikeli Oyun - Monkey Business - 1952 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gençlik iksiri üzerinde çalışan bir kimyagerin laboratuvarında işler karışınca kimyager ve karısı gençlik yıllarına geri dönerler. Dr. Barnaby Fulton bir süredir bir gençlik iksiri geliştirmek için çalışmaktadır. Test şempanzelerinden biri karışımı su soğutucusuna dökünce kimyager ve karısı yeniden 20'li yaşlarına dönerler. 



Vatan Borcu - The Man Who Never Was - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

"Artık benim bir oğlum yok ama sizin bir cesediniz var"

İkinci Dünya Savaşında İngilizlerin Almanları çıkarma yapacakları yer konusunda aldatmak için tasarladıkları senaryonun hikâyesi.

Sinema tarihinde bir şekilde öne çıkamamış, klasikler arasında adı geçmeyen ama keşfettiğinizde sizi heyecanlandıran filmler vardır. Bu film de işte tam bu kategoriye düşen filmlerden. Gerçek bir hikâyeye dayanan film casusluk, savaş ve gerilim öğeleri ile keyifli bir klasik sinema örneği.