S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Traxx - 1988 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Traxx has battled his way through El Salvador, the Middle East and Nicaragua, spitting lead with two-handed good grace. He decides to retire to a life of baking designer cookies. Running out of dough to buy more dough, he hires himself as a "Town Tamer" and begins cleaning up Hadleyville, Texas, telling the lowlife street scum, "You got three choices. Be good, be gone, or be dead." Like all bacteria, the scum are resistant: crime boss Aldo Palucci (Robert Davi) brings in the dreaded Guzik brothers to rid the town of the town tamer, setting the stage for a showdown in the streets.

Google Çeviri - Traxx El Salvador, Orta Doğu ve Nikaragua'dan iki elle iyi lütfuyla yoluna devam etti. Bir tasarım tasarımcı kurabiyesi yaşamına geçmeye karar verir. Hamurdan daha fazla hamura almak için koşarak, kendisini "Town Tamer" olarak işe alır ve Teksas'taki Hadleyville'i temizlemeye başlar, alçak sokak kokusunu anlatır, "Üç seçeneğiniz vardır. İyi olun, gitmiş olun ya da ölün." Tüm bakteriler gibi, pislik dayanıklıdır: suç patronu Aldo Palucci (Robert Davi), sokaklarda bir gösteri yapmak için sahneyi tameret kenti kurtarmak için korkmuş Güzel kardeşleri getiriyor.



Satın Alma Zamanı - Buying Time - 1989 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two city kids specializing in small-time scams are blackmailed by the police to help nail a mobster. Going undercover at a correctional resort, they meet a hit man who runs an illegal horse race.

Google Çeviri - Küçük çaplı dolandırıcılıklarda uzmanlaşmış iki şehir çocuğu, polis tarafından bir mafya çivisine yardım etmek için şantaj yapıyor. Bir ıslah çemberinde gizli olarak gidiyorlar, yasadışı bir at yarışı yürüten vurucu bir adamla tanışıyorlar.



Logan'ın Kaçışı - Logan's Run - 1976 - HDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Logan's Run, insanların en fazla 30 yaşlarına kadar yaşamalarına izin verilen, 23. yüzyılda geçen bir ütopyayı anlatır. Genç ve verimli insanların yaşadığı, çalıştığı ve eğlendiği bu modern toplum, H. G. Wells'in 'mikro-dünya'larına bir göndermede bulunur. Kendi içine kapanık, kendi suyunu ve havasını üreten bir kentin insanları vardır filmde. Bu insanlar dünya üzerinde çok küçük bir alan içinde yaşayıp, kendilerini çevreleyen şehir sınırları dışına çıkmamaktadırlar. Sınırları aşmak yasalara göre suç sayılmaktadır. Yasalara göre dışarıda (mikro-dünyanın ötesinde) günah, suç, ilkellik vardır. Ütopyanın insanları, yaş aralıklarına ayrılmışlardır ve her aralığı simgeleyen, belli bir renk elbiseyi giymektedirler. 30 yaşına gelen (yaşlanan) insanlar, tüm toplumun katıldığı bir gösteri ile yeniden doğuş törenine mutlulukla giderler. Ölüp, hayata yeni baştan başlayacağını düşünen - buna inandırılan - insanlar için bu törenler onur vericidir.



Elim Belim Bağlı - 40 Days And 40 Nights - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Matt Sullivan’ın (Josh Hartnett) son ilişkisi bir felaketle sonuçlanmıştır ve Matt o günden beri acı çekmektedir. Ve sonra ‘Lent’ gelir. Yılın herkesin bir şeyleri bıraktığı dönemi. Ve işte o gün, hayatında hiç bir şeyi bitirememiş olan bir adam Matt, daha önce hiç bir erkeğin denemediğini yapmaya karar verir. Onun bırakacağı şey sekstir. Ve ona benzer her tür şey. Dokunma, öpüşme, flört vs. Tam 40 gün boyunca Matt bunların hiçbirini yapmayacaktır. Başta her şey kontrolünde gibi gözükmektedir ama Erica’nın (Shannyn Sossamon) hayatına girmesiyle her şey değişir. Şimdi herkes Matt’in başladığı işi bitiremeyeceği üzerine bahse girerken Matt dayanmaya çalışmakta ve Erica’nın de bekleyeceğini ummaktadır.



Bubi Tuzağı - Masum Kurbanlar - Tripwire - 1989 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A terrorist (Warner) and an FBI agent (Knox) fight out a personal feud with one another.

Google Çeviri - Bir terörist (Warner) ve bir FBI ajanı (Knox) ??birbiriyle kişisel bir kavgada savaşır.