S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gelinin Babası 1 - Father Of The Bride 1 - 1991 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

George Banks, hayatı normal akışında devam eden ortalama bir Amerikalı'dır. 21 Yaşındaki kızı Annie evlenmeye karar verdiğinde yaşamındaki değişiklikler onu altüst edecektir. Kızının olmadığı bir hayat düşünemeyen George, onun adına sevinmekle üzülmek arasında gidip gelmekte ve bir yandan da düğünle ilgili hazırlıklarla ilgilenmek zorundadır. Aileye yakında oğulları olarak katılacak olan Brian McKenzie'den de hiç haz etmemekte, kızı Annie'yi ona bir türlü yakıştıramamaktadır. Bir yandan da George'un eşi Nina da aslında hislerini belli etmemeye çalışsa da zor zamanlar geçirdiği belli olan George'a destek olmaya çalışır. Bütün bunlar komik olaylar dizisi halinde gelişirken, hazırlıklar sırasında tanıştıkları eksantrik karakter Franck Eggelhoffer'ın tuhaf fikirleri George'un hayatını birbirine katacak, bu tatlı telaşa tuz biber ekecektir.






Sen Bir Melektin - Gervaise - 1956 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rene Clement'in 1956 yılında yönettiği, Fransız Sineması'nın klasik filmlerinden biri. Alkolik kocası, aşık olduğu başka bir adam ve eski aşığı arasında kalan bir kadın olan Gervaise'nin dramını konu alan film Emile Zola'nın "Meyhane" adlı romanından uyarlanmıştır.






Gurur Dünyası - Becky Sharp - 1935 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Becky ve Amelia aynı okulda okuyan çok iyi iki arkadaşdır. İkisi de okulunu bitirir ve ayrılma zamanı gelir çatar. Fakat Amelia bütün ömrü yoksullukla geçen Becky'den ayrılmak istemez ve onu kendi evine davet eder. Artık Becky zengin bir ailenin yanında yaşamaktadır ve üst tabakanın değer yargılarına alışmaya çalışır. Fakat bu o kadar kolay değildir. Üst tabakanın gösterişli hayat tarzı zavallı Becky'i hayal kırıklığı ve yanlızlığa iter.






Efendi Sanso - Legend Of Bailiff Sansho - 1954 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ünlü Japon yönetmen Kenji Mizoguchi'den 1954 yapımı siyah/beyaz bir yapıt. Kenji Mizoguchi, dokunaklı senaryosu ve müziği ile etkileyici bir drama örneği ortaya koymuş. 

Halkı tarafından çok sevilen merhamet sahibi bir vali, askeri otorite ile anlaşmazlık yaşar ve bunun üzerine sürgüne gönderilir. Sürgüne gitmeden önce oğluna şu öğüdü verir: 
"Merhamet olmadan insan insan değildir. Kendine karşı sert olsan da başkalarına merhamet et." Zushio için babasının bu öğüdü hayat düsturu olur. Annesi fuhuş yapılan bir adaya satılır, kendisi ve kızkardeşi de bir köle kampına satılır. Ve olaylar gelişir...