S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zorlu Yol - La Via Della Droga - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Protected by his band of mercenaries, Bolivia's toughest drug dealer rules by terror and torture. Fear of the deadly consequences make his extradition to the US impossible but the Washington Narcotics Bureau is determined to make him pay for his crimes.

Google Çeviri - Paralı askerleri tarafından korunan Bolivya'nın en zor uyuşturucu satıcısı terör ve işkenceyle yönetir. Ölümcül sonuçlardan korkma, ABD'ye iadesini imkansız hale getiriyor, ancak Washington Narkotik Bürosu suçlarını ödettirmeye kararlı.






Zoraki Casus - Der Schnüffler - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The harmless Berlin taxi driver Herbert Boeckmann has a bad day: Three mysterious gentlemen put him the corpse of Boris Stravinsky, a Russian economist, into the car. Unsuspecting Herbert brings the "passenger" to East Berlin. There Boeckmann falls into the clutches of the KGB, who considers him a top agent of the CIA. As Herbert eventually returns to the western part of the city, already the CIA waiting for him to be the taxi driver again suspected of being a top agent of the KGB. To prove his innocence, Herbert must find the real killer of Stravinsky. A mysterious vials to which he sniffs in extreme situations, helping them not only to amazing powers and unsuspected abilities. As Super Agent "Herbie Melbourne" mixed Herbert on the agent scene. But between the lines he gets in the line of professional killer.

Google Çeviri - Zararsız Berlin taksi şoförü Herbert Boeckmann kötü bir gün geçirdi: Üç gizemli beyler, Rus bir ekonomist olan Boris Stravinsky'nin cesedini arabaya bindirdi. Herbert, şüphesiz Doğu Berlin'e "yolcu" getiriyor. Boeckmann, kendisini CIA'nin en iyi ajanı olarak gören KGB'nin debriyajlarına giriyor. Herbert şehrin batısına geri döndüğünde zaten CIA, KGB'nin en iyi temsilcisi olduğundan şüphelenilen taksi şoförü olmasını bekliyordu. Herbert, masumiyetini kanıtlamak için Stravinsky'nin gerçek katili bulmalı. Aşırı durumlarda koklamak için gizemli bir tüp, sadece inanılmaz güçlere ve şüphe götürmeyen yeteneklere değil. Süper Aracı "Herbie Melbourne", Herbert'i ajan sahnesinde karıştırdı. Ama hatlar arasında profesyonel katil hattına girer.







Zor Aşk - Gigli - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Herhangi bir alanda mecburen birlikte çalışan iki kişi arasında zamanla çok daha samimi duygular gelişmeye başladığında işler de terse dönmeye başlar. Larry Gigli bir federal savcının ruhsal rahatsızlıkları olan oğlu Brian’ı kaçırmakla görevlendirilir. Ricki’yi de yardım için görevlendirirler. Başlangıçta Gigli bir kadınla çalışma fikrinden hiç de hoşlanmaz, fakat zamanla birbirine ısınmaya başlayan ikili arasında romantik bir ilişki başlar. Bir yandan da Brian’a acıyan ve ona sempati duymaya başlayan Gigli kaba ve duygusuz bir gangsterden gerçek bir insana dönüşmekte olduğunun farkına varır.






Mavili Çocuk - The Boy In Blue - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bu eğlence dolu gerçek hayat hikayesinde, Nicolas Cage, dünyanın en iyi kürekçiliğine yükselen genç suçlu Ned Hanlan rolünde muhteşem bir performans sergiliyor. Hanlan’da hızlı nakit para kazanma şansı gören kumarbaz Bill (David Naughton), Hanlan’ı bir kürekçi olarak eğitmeye ve bir yarış turuna hazırlamaya karar verir. Sonunda Hanlan’ın yeteneği ve ünü artar.






Zoraki Polis - Off Beat - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Joe Gower's job is skating through library shelves, fetching books. A police officer/friend of his is chosen to participate in a charity dance performance. Gower agrees to take his place in the show by posing as a police officer. He falls for a female officer in the show and gets into various scrapes with fellow cops and also crooks. And he dances.

Google Çeviri - Joe Gower'ın işi kütüphane raflarında patinaj yaparak kitaplar getiriyor. Bir polis memuru / onun arkadaşı hayır dans performansına katılmak için seçilir. Gower, bir polis memuru olarak poz vererek gösteride yerini almayı kabul ediyor. Gösteride bir kadın subaya düşüyor ve diğer polislerle ve başka dolandırıcılarla çeşitli hurdaya giriyor. Ve o dans eder.






Geçen Yaz Beş Gün - Five Days One Summer - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sean Connery stars in Fred Zinnemann's haunting tale of incestuous love set against a magnificent background of the Swiss Alps.

Google Çeviri - Sean Connery, Fred Zinnemann'ın İsviçre Alpleri'nin muhteşem bir geçmişine dayanan ensest aşk hikayesini anlatıyor.