S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Geçmişi Olmayan Adam - The Bourne Identity - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sahilde balıkçılar tarafından yaralı ve baygın şekilde bulunan kimliği belirsiz bir kişi (Bourne) kasaba doktorunun kapısına bırakılır. Doktor bu kimliği belirsiz kişiyi tedavi eder. Ancak bilinci yerine gelince kendine dair hiçbir şeyi hatırlayamadığı anlaşılır. Bourne, derisinin altına yerleştirilmiş bir mikroçipe kazınmış banka numarası sayesinde kimliğini aramaya başlar. Araştırmayı derinleştirdikçe de hayatı daha çok tehlikeye girer.



Kolay Para - Büyük Vurgun - Fast Money - 1996 - DVDRip - DUAL - TR ENG





Film Özeti

Sabıka dosyası bir hayli kabarık olan Francesca genç ve güzel bir kadındır. Bu çekiciliğini, zekası ile birleştirip araba soygunculuğu yapmaktadır. Bir soygun sırasında tesadüfen mafyanın iki milyon dolarını ele geçirir ve olayın içine saf ve dürüst gazeteci Jack'i de karıştırır ve macera müthiş bir kovalamacaya dönüşür.



Vahşi Arılar - The Swarm - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, Afrika'dan gelen katil arıların Amerikan kentlerinde binlerce insanı öldürmesinin yarattığı dehşet ortamını yansıtıyor.



Genç Kurt - Teen Wolf - 1985 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tipik bir Amerikan aile yaşantısı olan genç Scott Howard, 17 yaşında bir lise öğrecisidir. Okulunun basketbol takımında da oyuncu olan Scott'ın hayatı ailesinin ondan gizlediği ufacık bir sır ile tamamen değişir. Nesiller boyu süre gelen bu aile sırrını öğrenen ve kendisinde de fiziksel değişiklikler olmaya başlayan Scott, artık baskette başarılı bir kurt adama dönüşmüştür.



Genç Kurt - Teen Wolf - 1985 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tipik bir Amerikan aile yaşantısı olan genç Scott Howard, 17 yaşında bir lise öğrecisidir. Okulunun basketbol takımında da oyuncu olan Scott'ın hayatı ailesinin ondan gizlediği ufacık bir sır ile tamamen değişir. Nesiller boyu süre gelen bu aile sırrını öğrenen ve kendisinde de fiziksel değişiklikler olmaya başlayan Scott, artık baskette başarılı bir kurt adama dönüşmüştür.



Geçmişi Olmayan Adam - The Bourne Supremacy - 2004 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hala bellek kaybının etkisinde olan Bourne, şiddet dolu geçmişini geride bırakarak kız arkadaşı Marie ile huzurlu bir hayat yaşamaya başlamıştır. Fakat planları bir gün kendisine yapılan bir suikast girişimden ucu ucuna kurtulması ile paramparça olur. Şimdi bilinmeyen düşmanı tarafından izlenen Bourne hem kolay bir hedef olmadığını hem de becerileri, kararlılığı ve çevikliğiyle hafife alınmayacağını kanıtlamak zorundadır.



Geçmişi Olmayan Adam - The Bourne Ultimatum - 2007 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Oscar ödüllü Matt Damon, kalifiye bir suikastçi olan Jason Bourne'u canlandırıyor. Genç ve son derece profesyonel yeni yetişmiş katiller, hafızasını ve hayatta sevdiği tek insanı kaybeden Bourne'u kurşunlarıyla yıldırmaya çalışıyor, her hareketini izliyor ve her ne pahasına olursa olsun, gerçek kimliğini öğrenmesini engellemeye çalışıyorlar.



Geçmişi Olmayan Adam - The Bourne Legacy - 2012 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bourne film serisinin arkasındaki anlatım mimarı Tony Gilroy, tüm dünyada neredeyse 1 milyar dolar hasılata ulaşmış son derece popüler casusluk serisinin bir sonraki bölümünde bu defa yönetmen koltuğuna oturuyor: Bourne’un Mirası...

Yazar/Yönetmen Gilroy, Robert Ludlum’un yarattığı Bourne evrenini orijinal bir hikaye ile genişleterek ilk üç filmdeki olayların tetiklediği yeni bir kahramanı (Jeremy Renner) karşımıza getiriyor.

Bourne’un Mirası (The Bourne Legacy) filminde Renner’a serinin yeni oyuncuları Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach ve Oscar Isaac eşlik ederken, eski oyuncular Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn ve Scott Glenn rollerini devam ettiriyorlar. 



Büyük Dövüş - Warrior - 2011 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tommy, alkol bağımlılığından yeni yeni kurtulmaya başlayan, artık iyi bir Hristiyan olan babasını ziyaret eder. Babasının değiştiğine bir türlü inanamayan adam ertesi gün, daha önce Pete isimli profesyonel dövüşçüyle dövüştükleri spor salonuna gider. Tommy bu kavgayı kazanmış, dövüşün videoları internete yüklenip kısa sürede fenomen haline gelmiştir. Genç dövüşçü burada kazananın 5 milyon dolar ödül elde edeceği Sparta isimli bir turnuvayı öğrenir. Tommy babasına kendisini turnuva için eğitmesi için yardım isteyecektir.



Adım David - I Am David - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

David, hatırlayamadığı kadar uzun süredir, Bulgaristan'da bir komünist toplama kampında yaşamaktadır. Bir Alman subayı, âşık olduğu annesinin Danimarka'ya kaçmasını sağladıktan sonra, babasını öldürtmüş, küçük çocuğu da yönettiği çalışma kampına kapatmıştır. Annesinin de öldüğünü zanneden David burada kimseye güvenmemeyi öğrenerek büyür. Kendisine kampta arka çıkan tek kişi Johannes adında bir tutukludur. Çocuğa İtalyanca, Fransızca, İngilizce ve Rusça öğreten Johannes, David'i korumak uğruna ölünce, kamp komutanı David'in kaçmasına yardım eder. Doğruca Danimarka'ya gitmesini söyler ve eline ancak hedefine varınca açması için söz verdirdiği bir mektup tutuşturur. Kamptan kaçmayı başaran küçük David'in, hiç gülmeyen yüzü bu zorlu yolculuk sırasında yavaş yavaş aydınlanmaya başlar.