S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bir Kadın Bir Adam Ve Bir Banka - A Man A Woman And A Bank - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The two least likely bank robbers in the known universe plan and execute... kind of... the ultimate heist.

Google Çeviri - Bilinen evrendeki en az muhtemel banka soyguncuları, nihai soygun ... planlıyorlar.






Mavi Betty - Betty Blue - 37°2 Le Matin - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Betty Blue 1986 yapımı bir Fransız filmidir. Özgün adı Fransızca 37°2 le matin olup "Sabah 37,2 °C" anlamına gelir. Betty güzel ve çekici bir bayandır, şans eseri Zorg’la tanışır ve aralarında cinsel yönden başlayan bir ilişki daha sonra büyük bir aşka dönüşür. Betty’nin hamile kalıp çocuğunu düşürmesiyle Betty hırçınlasır, kendine ve etrafindakilere zarar vermeye başlar.






I Zombie The Chronicles Of Pain - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Beyninizi tokatlayan sıradışı bir zombi filmi. Bugüne kadar izlediğimiz zombi filmlerinde hep hayatta kalan insanlardık. Ama bu filmde bir zombiyiz, zombinin gözünden görüyoruz dünyayı ve olanları. Zaten sizi etkileyende bu! Eğer bir zombi olsaydım neler gelirdi başıma!? İşte bu film cevabını çok güzel anlatmış...






Çılgın Yılbaşı - Christmas With The Kranks - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Biricik kızları Blair yuvadan ayrıldığında, Luther ve Nora Krank (Tim Allen ve Jamie Lee Curtis) Noel'de yaşayacakları hüzünden ve tatilden kaçmak için bir gemide yer ayırtırlar. Noel'de evlerinde olmayacakları için, yıllardır süregelmiş Noel geleneklerini yapmamaları ve boykot etme kararları bütün çevrelerinde olay yaratır. Blair, Noel gecesi yeni nişanlısını tanıştırmak için sürpriz yapacağını söylediğinde, Krank çiftinin tüm planları altüst olur,tüm komşularını çağırmak ve gelmiş geçmiş en büyük kutlamayı gerçekleştirmek için bir mucizeye ihtiyaçları vardır.






Çılgın Maymun - Funky Monkey - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

CIA ajanı McCall, gizli deneyler yapan bir laboratuvardan süper yeteneklere sahip bir şempanze olan Clemens’i kaçırır.






Cesur Ninja - Lethal Ninja - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Afrika’da Nostradamus’un birgün dünyadaki bütün sular kirlenecek kehanetinden ilham alan kötü güçler, bunu uygulayarak dünyaya meydan okumaya karar verirler ve gerekli zehiri kimyasal olarak hazırlaması için, bilimsel çalışmalar yapan Dominique'i kaçırırlar. Eski bir CIA ajanı olan Joe usta bir dövüşçüdür ve eşi Dominique'i kurtarmak üzere tekrar göreve döner.






Cehennemde Doğanlar - Hellborn - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Psikoloji öğrencisi olan James Bishop kendisine St. Andrews Akıl Hastanesinde bir iş bulunca sevinçten havalara uçar. Bu onun için, hep hayalini kurduğu, ağır akıl hastalarına yardımcı olma imkanı demektir. Ancak onun tüm hevesi kısa bir zaman sonra şaşkınlığa, tedirginliğe ve sonunda bir teröre dönüşür çünkü hastalardan bazıları nedeni bilinmez bir şekilde ölmeye başlar ve James ne kadar uğraşırsa uğraşsın bu garip ölümlerin sebebini bulamaz. Bu uğraşıları yüzünden hastanedeki diğer personel ile olan ilişkisi de garip bir havaya girer. Bu olayları çözmeye kararlı olan James sonunda 'Hasatçı'yı tanıyınca olayların nedeni ve bu hastanenin sırrı da açığa çıkar.






Buz Gibi Ölüm - Out Cold - 1989 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sunny, Ernie adında bir kasapla evlidir. Ancak her ikisi de başkalarıyla görüştükleri için evlilikleri sallantıdadır. Boşanmak için delil toplamak üzere Ernie'nin peşine dedektif takan Sunny, cinayetler ve entrika dolu bir maceranın içine sürüklenir.






Bitmeyen Kapışma - 3000 Miles To Graceland - 2001 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Las Vegas'ta her yıl gerçekleşen Elvis haftası bu defa müthiş bir soyguna ev sahipliği yapacaktır.Michael Zane (Kurt Russell) hapishanede aynı hücreyi paylaştığı Thomas J.Murphy (Kevin Costner) ve 3 arkadaşı, içleri silah ve patlayıcı dolu gitar çantaları ile girdikleri kumarhaneyi yerlebir edip 3.2 milyon dolar ile kayıplara karışırlar. Ancak Michael ve Murphy paranın tamamına tek başına sahip olmak için kanlı bir hesaplaşmayı önceden planlamışlardır.






Big Shots - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Following the death of his father, suburbanite Obie runs away from home and winds up on Chicago's South Side. After being mugged, he befriends con artist Scam. The two then embark on a Down South adventure involving gangsters, the police, and a search for Scam's father.

Google Çeviri - Babasının ölümünden sonra, suburbite Obie evden kaçıp Chicago'nun Güney Tarafında rüzgarlanıyor. Kabul edildikten sonra, sahtekârlık yanlısı Sahtekârla arkadaş olur. İkisi daha sonra gangsterleri, polisleri ve Scam'ın babasını arayan bir Down South macerasına başlar.






Aşk İksiri - Love Potion No 9 - 1992 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bu büyüleyici romantik komedide zeki ama yalnız biyokimyager (Tate Donovan), durgun olan aşk hayatını alevlendirmek için bir çingeneden gizemli bir iksir alır. Utangaç bir hayvan psikoloğu olan çalışma arkadaşına (Sandra Bullock) gösterdiği iksiri maymunlar üzerinde denediklerinde inanılmaz bir başarıya ulaşırlar. Şimdi bu iksirin insanlarda işe yarayıp yaramadığını anlamanın tek yolu onu kendi üzerlerinde denemektir.






A Busy Day - 1914 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Chaplin bu filmde başka bir kadınla (Phyllis Allen) flört eden kocasını (Mack Swain) kıskanıp kavga çıkaran bir kadını canlandırıyor. Bu tartışma sırasında aynen Kid Auto Races in Venice (film, 1914) filmideki gibi yönetmeni Mack Sennet'in canlandırdığı bir film ekibinin kadrajına girip çekimleri engelliyor. Önce kocası, sonra diğer kadın ve ardından çarpıştığı polisle bile kavga eden bu sinirli kadın, en sonunda kocasının itmesiyle suya düşüyor.