S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yalnız Kovboy - Ride Lonesome - 1959 - HDTV 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ben Brigade, ödül parası için kanun kaçaklarını yakalayan bir avcıdır. Ben, bu kez de Santa Cruz'da katil Billy John'un izini sürmektedir. Nihayet onu da yakalar ve ödülü almak ister. İdam edilmek üzere adamı götürür. Ancak yolda Billy'nin kardeşini de yanlarına aldıklarında oldukça şok edici gelişmeler yaşanacaktır.






Yaban Çilekleri - Wild Strawberries - 1957 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

78 yaşındaki Prof. Dr. Isak Borg, yaşamının büyük bir bölümünü tek başına geçirmiştir. Fahri ünvan almak için gideceği tören öncesinde olan bitenleri anlatmaktadır. Kısa bir gezintiye çıktığı sırada yolda yeni insanlarla tanışır ve bazılarını kendine yakın bulur.






Şike - A Fine Mess - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two friends an actor and a chef discover a plot to fix a horse race and try to capitalize on it. But also have to deal with the two men who fixed it who are trying to silence them. And there's also the mob boss whom the two guys work for who planned the fixing thing whose wife is having an affair with the actor.

Google Çeviri - Bir aktör ve bir şef, iki arkadaşı at yarışını düzeltip onu kullanmaya çalışmak için bir arsa keşfeder. Ama aynı zamanda onu susturmaya çalışan iki adamla da uğraşmak zorundayız. Ve eşi aktörle ilişkisi olan fiksaj planını yapan iki adamın çalıştığı patron da var.






Sevimli Haydut - The Kissing Bandit - 1948 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ricardo, the milquetoast son of a Mexican bandit, would rather lead a quiet life in Boston. But the family would rather that he follow in his father's footsteps and become "The Kissing Bandit".

Google Çeviri - Meksikalı haydutun buzkıran oğlu Ricardo, Boston'da sessiz bir hayat sürmeye devam edecektir. Ancak aile, babasının ayak seslerini takip edip "Öpüşme Haydağı" na dönüşmeyi tercih eder.






Madde 99 - Article 99 - 1992 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir hastanede, bürokratik engellerden dolayı çok kısıtlı koşullarda çalışmak zorunda bırakılan doktorlarla zor durumda kalan hastaların yönetime karşı verdikleri mücadelenin öyküsü.