S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Çalınmış Ruhlar 1 - Re-Animator - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Başarılı bir tıp öğrencisi ve bir hastanede asistan olarak görev yapmakta olan Dan, dekanın kızı Megan'la birlikte güzel bir hayat sürmektedir. Bir gün ev arkadaşı ilanıyla Herbert West isimli birisi ilgilenir. West, ölenleri hayata döndürme üzerine deneyler yapan İsviçreli garip bir bilim insanıdır. West'i evine kabul eden Dan, bu adamın evinin bodrumunda deneyler yapmasına izin verir. Megan'la sahip oldukları ölü kedileri üzerinde deney yapan West'in daha büyük deneklere ihtiyacı vardır. West'in çalışmalarından çok etkilenen Dan, yardım etmeyi kabul ettiğinde başına geleceklerden habersizdir.






Çalınmış Ruhlar 2 - Bride Of Re-Animator - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Herbert West ve Dan Cain doktor olarak zorlu bir görev yaptıkları savaştan dönmüşlerdir. Peru'da çalışmalarına devam ederler. Bu sırada Dan, hastanede bir hastasıyla yakınlaşır. Ölümcül bir hastalığa yakalanan Gloria ile ilgilenmektedir. Hastanede gelişen bir dizi olaylar sonucu, dedektif Leslie Chapham hastane morgunda bazı insanların organlarının kayıp olduğunu keşfeder. Herbert ve Dan baş şüpheli haline gelir. Kendilerini açık etmemek için çaba gösterirlerken, olayların sır perdesini aralamak isteyen Leslie, onları kendi formülleriyle alt etmekte kararlıdır.






Ölü Topraklar - Deathlands - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıkılmış Ve Kaos Halinde Bir Dünya. Ama Hala Özgürlük Için Savaşacak Bir Kahraman Var. Yıl 2104. Dünya, geçmiş yüzyıllardan gelen savaşlar ve felaketlerden dolayı yaşanmayacak bir hale gelmişti. Gökyüzü radyasona bulanmıştı. Kırmızı kimyasal bir sis ölü toprakların üzerini örtmüştü. Devlet yapısı tamamen değişmişti. Bu Yeni Gerçeklik´ti. Eskiden Amerika Birleşik Devletleri olarak bilinen ama şimdi Ölü Topraklar adını alan bölgede bazı zorbalar geçici bir hükümet kurmuşlar ve 21. yüzyılın hayatta kalanlarına zulüm etmekteydiler.






Franklyn - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Son dönemin en çok konuşulan fantastik filmlerinden biri olan Franklyn iki paralel dünya arasında geziniyor: Günümüz Londra’sı ile hayali gelecekteki, inanç ve dini fanatizmin hüküm sürdüğü tekdüze bir metropol olan Meanwhile City. Körfez Savaşı gazisi, dini bütün Esser, Londra’nın evsizlerin hükmündeki karanlık sokaklarında kayıp asi oğlunu aramaktadır. Otuzlarındaki Milo, gerçek aşkın saf ve güçlü duygularına tekrar sahip olmak için çabalayıp durmaktadır. Çekici ve yaralı güzel sanatlar öğrencisi Emilia, hayat ve ölümü ayıran ince çizgide gidip gelen intihar konulu sanat projeleri üretmektedir. Şehrin tek ateisti, başına buyruk maskeli detektif Preest sokaklarda intikam peşindedir. Tek bir kurşun, bu dört kayıp ruhun kaderini beklenmedik bir şekilde belirleyecektir. Terry Gilliam dünyasının hissiyatına yakın duran film, gerçek ile hayal arasında ustalıkla gidip gelirken, karmaşık bir senaryo örüyor. Hayat, aşk ve kaybetme duygusuna yönelik bakış açılarımızı sorgulamaya niyetlenen Gerald McMorrow, bu ilk filmiyle şimdiden yeteneğini kanıtlıyor.






Kızıl Ejder - Legend Of The Red Dragon - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kötü ruhlu Manchu askerleri karısını ve tüm köyünü öldürmüşlerdi. Usta savaşçı Kwun bu saldırıdan sağ kalan tek kişi olan oğlu Ting ile birlikte bu büyük kıyımın öcünü almaya yemin etti. Yedi yıl boyunca Eski Çin'de yolculuk eden baba oğul bu ölüm getiren ordudan hep bir adım önde oldular. Fakat Kwun geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalacaktı. Beş Shaolin rahibi ona paha biçilmez bir hazineyi bulma görevi verdiklerinde geri dönmesi gerektiğini anladı. Manchu komutanlarının bu hazineye dair haritalar hakkında haber almaları çok uzun sürmedi. Shaolin'leri takip etmeye başlayan Manchu ordusu ile karşı karşıya gelecek olan Kwun ve oğlu Ting ölene dek savaşmak zorunda kalacakları yeni bir macerada güçlerini birleştireceklerdir.






Cinayet Şahidi - Witness To Murder - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yatak odasının penceresinden vahşice işlenen bir cinayete tanık olan Cheryl Draper (Barbara Stanwyck), bu duruma kimseyi inandıramaz. Bu nedenle güzel kadını bir hayli zor günler beklemektedir.






Cinayet Dalgası - Yanlış Araba - The Tall T - 1957 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir bahiste atını kaybeden Pat Brennan, yeni evli bir çifti (Willard and Doretta Mims) taşıyan posta arabasına otostop çeker. Önlerindeki ilk istasyonda araba ve içindeki yolcular, liderliğini Usher'in yaptığı 3 kişilik bir haydut çetesinin eline düşerler. Usher Dorettanın babasının çok zengin bir bakır madenin sahibi olduğunu öğrenir ve kızı fidye almak için alı koyar. Gerilim ilk 24 saatte doruğa tırmanır, Usher talebine bir cevap beklerken, Brennan ve Doretta arasında duygusal yakınlaşma filizlenir.