S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tehlikeli Sular - Dangerous Waters - 1999 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki çocuklu bir anneye yardımcı olan bir adam arazide tehlikeli bir gurupla karşılaşınca hayatta kalma mücadelesi başlar.






Daltonlar - Les Dalton - 2004 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vahşi Batı'nın en korkulan haydutları Dalton Kardeşler'i tanımayan var mı? Red Kit'in belalısı (yoksa Red Kit mi onların belalısı) Joe, Jack, William ve Avarel Dalton annelerini (Dalton Ana) mutlu etmek için giriştikleri bir banka soygununun ardından soluğu kodeste alırlar.Elbette muhteşem dörtlü hapisten kaçmayı bilecektir. Uyumsuz haydutlar, peşlerinde Red Kit olduğu halde Meksika sınırına doğru yollanırlar. Burada varlığını öğrendikleri ve tüm dertlerini bitireceğini düşündükleri sihirli bir sombreronun (geniş kenarlı Meksika şapkası) peşine düşerler.






Stuart Gerisin Geriye Bir Hayat - Stuart A Life Backwards - 2007 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alexander Masters’ın aynı adlı biyografik romanından uyarlanan Stuart: A Life Backwards, Masters’ın sokakta tanıştığı evsiz alkolik Stuart Shorter’ın gerçek hayat hikayesini tersten anlatıyor. Stuart’ın sokaklara düşmesinden başlayıp eski yaşamına çark eden öykü geriye doğru akarken, merak katsayısı da gittikçe artıyor. Film, Tom Hardy’ye BAFTA adaylığı getirmişti.






Şatodaki Canavar - The Gorgon - 1964 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

20. Yüzyılın başlarında, orta Avrupada bir köyde garip olaylar yaşanmaya başlar. Bazı köylüler taşlaşmış halde bulunmaktadır. Yetkililer olayı örtbas etmesinin ardından dolunay zamanı bir yaratık ininden çıkıp terör estirmeye başlar. Bu yaratığın yüzüne bakan herkes taşlaşmaktadır. Leipzig üniversitesindeki uzmanlar bu konuyu araştırmak için bölgeye gelirler.






Kayıp Gezegen - This Island Earth - 1955 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İnsanoğlunun atomun sırlarını keşettiği 50’li yıllardayız. Metaluna gezegeninden gelen esrarengiz uzaylı Exeter, dünyanın en iyi bilim adamlarının yardımını ister. Amacı düşman Zagon gezegenine karşı dünyalarını koruyacak teknolojiyi geliştirmektir. Cal Meacham ve Ruth Adam isimli iki araştırmacının da içinde bulunduğu bir grup, yardım etmek için Metaluna’ya gitmeyi kabul ederler, oysa Exeter’in kafasında daha korkunç planlar yatmaktadır. Dönemin diğer bilim kurgu filmleri arasında zekice senaryosuyla hemen ayırtedilen This Islan Earth, çölleşmiş Metaluna görüntüleriyle olduğu gibi, sanki dünyayı yükselmekte olan atom çağının tehlikelerine karşı uyaran metaforlara da soyunmuş.






Katil Fareler - Rats - 2003 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir intihar girişimi sonrası kanalizasyon tünelleri üzerinde kurulu Brookdale Psikiyatri hastanesine tedavi için getirilen Jennifer Lawrence, duvarların ardından gelen ilginç sesler duymaya başlar. Akıl hastası arkadaşlarının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmaya başlamasıyla birlikte korkuya kapılan Jennifer, olayı araştırmaya başlar ve gördüğü iri farelerden şüphelenerek hastane personelini uyarır ancak kimse onu dikkate almaz. Gerçekle hayal arasında bocalayan genç kadın kendisini ziyarete gelen erkek arkadaşı Michaelı bile gözleriyle gördüğü insan yiyen korkunç farelerin varlığına inandıramaz . Yıllar önce hastanede yapılan bir deney sonrası meydana gelen ve çoğalan bu fareler sonunda tüm hastaneyi istila eder.






Kahramanlar Diyarı - Dodge City - 1939 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dodge City. Jeff Surrett’in sahip olduğu geniş sığır çiftliklerinin olduğu bir kasaba. 1872 yılında, Kasabaya demiryolu gelmesi ile bölgeye gelen halk, burada büyük kaosa neden olur. Yasa dışı olayların önü alınamaz hale gelmiştir. Jeff Surrett kasabanın bu durumundan faydalanarak kontrolü ele almaya başlar. Fakat bu durum kendisinin haricinde kimseye bir yarar sağlamayacaktır.






Bozuk İz - Broken Trail - 2006 - Part 1 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıl 1898 Print Ritter ve yeğeni Tom Harte kendilerini istemeden, kötü durumda bırakılmış beş Çinli kızın korumalığını yaparken bulurlar. Print ve Tom'un işi oldukça zordur. Çünkü bir yandan kızların güvenliğini sağlayıp diğer yandan da bir at sürüsünü kontrol etmeye çalışmaktadırlar. Diğer yandan da kızları kendi kötü emellerine alet etmek isteyen bir takım güçlerle başetmeye çalışırlar.






Bozuk İz - Broken Trail - 2006 - Part 2 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıl 1898 Print Ritter ve yeğeni Tom Harte kendilerini istemeden, kötü durumda bırakılmış beş Çinli kızın korumalığını yaparken bulurlar. Print ve Tom'un işi oldukça zordur. Çünkü bir yandan kızların güvenliğini sağlayıp diğer yandan da bir at sürüsünü kontrol etmeye çalışmaktadırlar. Diğer yandan da kızları kendi kötü emellerine alet etmek isteyen bir takım güçlerle başetmeye çalışırlar.