S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ölüm Öpücüğü - A Kiss Before Dying - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Herkesten gizlediği kız arkadaşının hamile olduğunu öğrenmesi üzerine bunun zengin babasıyla ilişkilerini zedeleyeceğinden korkan kariyer düşkünü Philedelphialı öğrenci Jonathan Corliss büyük bir soğukkanlılıkla onu öldürür ve intihar süsü verir. Çok geçmeden de New York'a kız kardeşi Ellen'ın yanına taşınır. Jonathan için herşey yolunda gitmektedir ancak Ellen bunun bir intihar değil cinayet olduğundan şüphelenmeye başlar.






Ölmeyen İnsanlar - Lust For Life - 1956 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hollanda doğumlu Van Gogh'un yaşam hikayesini anlatan bir kaç film var ama Vincente Minelli'nin yönettiği "Ölmeyen İnsanlar" bambaşka bir yerde duruyor. Van Gogh'u başarıyla canlandıran Kirk Douglas'a, yakın arkadaşı Gauguin rolünde Anthony Quinn ve kardeşi Teo olarak James Donald eşlik ediyor. Van Gogh'un bir din adamından, tutkulu bir ressama dönüşme sürecini oldukça başarılı işleyen film, renkleri ve çerçeveleriyle de Van Gogh'un dünyasına girmeyi başarıyor. Yoksulluk ve yalnızlık içinde geçen bir ömür ve gittikçe artan nöbetlerin esaretinde hayata resimle anlam kazandıran bir dehanın hikayesi.






Kafatası Avcısı - Headhunter - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir Miami polisi, karısının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenir ve kendisi de bir kadınla ilişkiye başlar. Bu sırada bir voodoo iblisi Afrika'dan Miamie'ye gelir ve polisin karısı da dahil insanların bir kısmını esir alır. 






Devlerin Gölgesinde - Cast A Giant Shadow - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Müthiş bir oyuncu kadrosundan oluşan nefis bir film. Filmde İsrail'in ordu kurmasına yardım eden ABD ordusunun subaylarının yaşayacağı zorluklar ve mücadele anlatılıyor.






Çatıdaki Çiçekler - Flowers In The Attic - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Öykü 1950'lerde geçiyor. Corinne Dollanganger (Victoria Tennant), eşinin bir trafik kazası sonucu ölümünden sonra paraları kalmayınca 14 yaşındaki oğlu Christopher (Jeb Stuart Adams), 12 yaşındaki kızı Catherine (Kristy Swanson) ve minik ikiz çocuklarıyla birlikte anne ve babasının evine taşınmaya karar verir. Ancak bir engel vardır. Günleri sayılı olan babası, bu evliliğe karşı çıkmış ve kızını evlatlıktan reddetmiştir. Bu yüzden çocukları gizlice babasının malikanesine sokarak onları çatı katında hava almayan bir odaya yerleştirir. Zalim büyükanne (Louise Fletcher), torunlarının gelişinden memnun olmamıştır. Dört çocuk, dedelerinin ölmesini beklerken anneleri onun kalbini kazanmaya çalışacaktır. Günler bu şekilde tavanarasında geçip giderken annelerinin anlattığı olayın göründüğü gibi olmadığını anlamaları uzun zaman alacaktır.