S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Vatel - 2000 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

François Vatel, maddi açıdan zor duruma düşmüş/ mağrur ve artık yaşlanmakta olan Condé Prensi'nin sadık ve emektar bir hizmetkarıdır. Prens, Kral XIV. Louis'nin teveccühünü kazanıp, Hollanda'lılara karşı düzenlenen askeri kampanyaya katılmak üzere gerekli emri vermesini ve böylece kazanç sağlamayı ümit etmektedir. Kraldan başka kimseye boyun eğmeyen Condé prensi, bu kez, kendini ve şatosunun geleceğini Vatel'e emanet etmek zorundadır. Vatel'e düşen zorlu görev, Chantilly Şatosu'nda Saray eşrafını ağırlamaktır. Üç gün ve üç gece sürecek olan şenliklerin en basit anlatımla baş döndürücü olması gerekmektedir. Vatel, bu zorlu görevinin altından başarıyla kalkmak için, her yaştan bir hizmetçiler ordusu ile gece gündüz demeden kralı şşaşırtacak, etkileyecek ve memnun edecek şeyler tasarlamaya çalışır. Olağanüstü seçkin bir menünün yanı sıra, kralın çok düşkün olduğu sanatsal gösteriler içeren bir şenlik düzenler. Bu kargaşanın ortasında Vatel, Lauzun ile bizzat kral ve kraliçe tarafından himaye edilen Anne de Montausier'nin cazibesine kapılır. Anne, basit bir aileden gelmesine karşın düzenlediği törenlerle büyük bir üne sahip ve kocaman bir yüreği ve inancı olan Vatel'le birlikte olur. Şenliklerin sonuna doğru yaratılmış olan neşeli ortama bakıldığında arzu edilen başarı yakın gibidir. Ama üçüncü günün akşamı yemekte sunulacak olan balığın gelmemesi üzerine ortalık karışır.






Büyük Düello - Meydan - The Challenge - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A down-and-out American boxer becomes involved in a feud between two Japanese brothers.

Google Çeviri - Düşen ve düşen Amerikalı bir boksör, iki Japon kardeş arasındaki kavgaya karışır.






Büyük Çarşamba - Big Wednesday - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

On yılı aşkın bir süreç boyunca California'lı üç yakın sörfçü dostun inişli çıkışlı, kimi zaman acı, kimi zaman mutluluklarla dolu yaşadıkları...






Buradan Çok Uzakta - Anywhere But Here - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bay City adlı küçük kasabadaki monoton hayatından bıkan Adele August (Sarandon), günün birinde burası olmasın da neresi olursa olsun diyerek, ergenlik çağındaki kızı Ann'le (Portman) beraber yola koyulur. Geride doğup büyüdüğü kasabayı, ailesini ve ikinci evliliğini yaptığı kocasını bırakarak 1978 model Mercedes ile Beverly Hills'e varır. Aslında kızı bu olan biteni hiç onaylamamakta ve annesinin davranışlarından nefret etmektedir. Genç kız üniversiteye gidip özgürlüğünü kazanmak derdindeyken, annesi de onu film yıldızı yapmak ister.






Aşk Rüzgarları - Written On The Wind - 1956 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Written on the Wind Melodramların büyük ustası Douglas Sirk 'in yönettiği 1956 yapımı bir Amerikan filmidir. Robert Wilder 'ın 1946'da yazdığı aynı adlı çok satan romanından sinemaya aktarılmıştır. Romanın o yıllarda ünlü olan melankolik şarkıcı Libby Holman ile bir tütün kralının varisi (Filmde petrol kralı olmuş) Smith Reynolds arasında yaşanmış gerçek bir aşk skandalına dayandırıldığı söylenmektedir.Günümüzün "Dallas" "Hanedan" benzeri TV dizilerinin atası sayılabilecek bu filmde bir petrol kralının oğlu ile aşk yaşayıp evlenen sekreterin (Lauren Bacall) bu garip ve şımarık aile içindeki ilişkileri anlatılmaktadır.