S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 50.000 TL.
5 Adet Film 400 TL.
10 Adet Film 700 TL.
20 Adet Film 1200 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Michigan'lı bir çiftçi ve bir maden arayıcısı bir ortaklık yapıp Kaliforniya'ya altın bulmaya giderler. Onların bu ortaklığı bir kadın satın alıp paylaşmak, bir tiyatro grubunu kaçırmak, 6 fahişeyi kaçırmak ve altın bulmak için yaptıkları kampı bir dinamit kasaba haline getirmeyi de içerir.



Cehennemde Fırtına - A Long Ride From Hell - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mike Sturges ve ailesinin Arizona’da bir at çiftliği vardır. Atlar bir grup haydut tarafından çalınır. Mike Sturges (Steve Reeves) ile kardeşi Roy (Sergio De Vecchi), hayvanları çalan haydutların peşine düşünce bütün hayatları değişir. Marlin Mayner (Wayde Preston) bir demiryolu çalışanı at hırsızlarının peşindeki ağabey ile kardeşi, Ejderha Geçidi’nden uzak durmaları için uyarır. Ama Mike, haydutları bulmaya kararlıdır. Bu sırada tren soyulur ve altınlar çalınır. Şerif Max Freeman (Mimmo Palmara) Mike’ı görür. Suç Mike ile kardeşi Roy’un üzerinde kalır. Mike ile kardeşi Roy, tren soygununa karıştıkları bahanesiyle tutuklanırlar ve cehennem olarak bilinen Yuma Cezaevi’ne konulurlar. Roy, cezaevi şartlarına dayanamaz ve ölür. Mike Sturges ise intikam almak için cezaevinden kaçar.



Cengaverler Şehri - The Gunfight At Dodge City - 1959 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

B.Masterson (J.McCrea) bir zaman sonra Dodge City'ye dönmüştür. Ancak herşey çok değişmiştir. Şerif Regan kasabanın kontrolünü elinde tutmaktadır. Bu durumdan rahatsız olan Masterson, dengeleri değiştirmek ister ve halkın isteğiyle Dodge City şerifliğine aday olup kazanır. Herşey yoluna girmiş midir? Beklenmedik gelişmeler kasabadaki huzuru yeniden bozacaktır.



Çirkin Kahraman - Doc - 1971 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ünlü kanun adamı Wyatt Earp'ün arkadaşlarından Doc Holliday'ın hayatına odaklanan bu hikaye, onun Earp'ü Tombstone kasabasında ziyaret etmesi üzerine gelişen olaylara odaklanıyor.




Denizaltı Cehennemi - Hell And High Water - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

During the Cold War, a scientific team refits a Japanese submarine and hires an ex-Navy officer to find a secret Chinese atomic island base and prevent a Communist plot against America that could trigger WW3.

Google Çeviri - Soğuk Savaş sırasında, bir bilim ekibi Japon denizaltına başvurur ve gizli bir Çin atom adası üssü bulmak ve WW3'ü tetikleyebilecek Amerika'ya karşı Komünist bir komplo kurmasını önlemek için eski bir Donanma görevlisi işe alır.



Gri Kartal - Grayeagle - 1977 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In this variant of The Searchers (1956), a tough frontier trapper tracks the young Cheyenne warrior who kidnapped his daughter.

Google Çeviri - The Searchers'ın (1956) bu varyantında zorlu bir sınırlayıcı, kızını kaçıran genç Cheyenne savaşçısını izler.



Hitler'e Suikast - The Plot To Kill Hitler - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"The Plot to Kill Hitler" is a historical recreation of the 1944 attempt by several German High Command Officers to assassinate Adolf Hitler and take control of the German government. Lead by Wehrmacht Colonel Count von Staufenberg, this group of brave men managed to plant a bomb in Hitler's battlefield headquarters. By sheer luck, Hitler survived the blast and the SS quickly arrested and executed all those involved in the affair.

Google Çeviri - “Hitler'i Öldürme Planı”, birçok Alman Yüksek Komutanı tarafından 1944'te Adolf Hitler'e suikast düzenlenmesi ve Alman hükümetinin kontrolünü ele geçirme girişiminin tarihi bir rekreasyonudur. Wehrmacht Albay Kont von Staufenberg tarafından yönetilen bu cesur grup grubu, Hitler'in savaş meydanında bomba atmayı başardı. Şiddetle, Hitler patlamayı atlattı ve SS, olayın içinde yer alan herkesi hemen tutukladı ve idam etti.



İstiklal Kahramanları - Vera Cruz - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - 6 Türkçe Ses





Film Özeti

1954 ABD yapımı western macera türünden bir filmidir. Özgün adı Vera Cruz'dur. Amerikalı yazar Borden Chase'in (d.1900 - ö.1971) bir hikâyesinden yola çıkarak senaryosunu Roland Kibbee ve James R. Webb'in yazdıkları filmi Robert Aldrich yönetmiştir. Başlıca rollerinde Gary Cooper, Burt Lancaster, Ernest Borgnine, Cesar Romero, Denise Darcel, George Macready, Charles Bronson, Sara Montiel, Morris Ankrum ve Henry Brandon oynamışlardır. James Hill ve Harold Hecht'le birlikte filmin ortak yapımcılarından biri de aktör Burt Lancaster'dır. Amerikan İç Savaşı sonrasında başlayan 1866 Meksika devrimi sırasında İmparator Maximillian tarafından paralı asker olarak kiralanan iki silahşörün ve beraberlerindeki adamlarının Meksika topraklarındaki maceraları anlatılmaktadır.



Kamçı Devri - Backlash - 1956 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İç savaşta suvari bölüğünde yer alan babasının ve aynı anda savaş sırasında kaybolan altınların akıbetini araştıran bir kovboyun öyküsü.



Kamçı Devri - Backlash - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İç savaşta suvari bölüğünde yer alan babasının ve aynı anda savaş sırasında kaybolan altınların akıbetini araştıran bir kovboyun öyküsü.



Olağanüstü Dünya - Avril Et Le Monde Truque - 2015 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1941 Senesi tarih kitaplarından çok farklıdır. Siyasi coğrafya tamamen farklıdır. Napolyon Fransa’yı yönetmektedir. Dünya teknoloji olarak çok geridedir ve bilim adamları sürekli olarak ortadan kaybolur. Bu ilginç dünyada Avril isimli genç kız, onun konuşan kedisi Darwin ve büyük babası Pops, Avril'in kaybolan bilim adamı anne babasını aramaktadır.



Oto Stop - Hitch Hike - Autostop Rosso Sangue - 1977 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Walter Mancini ve karısı karavanları ile seyahat ederken yoldan bir otostopçu alırlar. Araları zaten pek olmayan çift ve otostopçununda psikopat bir katil çıkmasıyla ortalık karışır.



Parkta Çıplak Ayak - Barefoot In The Park - 1967 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bay Doğru Robert Redford'ın yeni eşi Jane Fonda hayatı hep eğlenceli yönünden görmek istemektedir. Balayının sarhoşluğu yerini beşinci katta bir evde düzen kurmakla ilgili gerçeklere bıraktığında evlilik harmonisi de uyumunu komik bir şekilde kaybetmeye başlar. Kayınvalide periyodik olarak şikayet etmektedir. Üst kattaki orta yaşlı Lothario sık sık ortaya çıkmaktadır. Sevinçler zaman zaman yerini kedere bırakmaktadır.



Rose Marie - 1954 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yüzbaşı Mike Malone eski bir dostundan mektup almıştır. Mektupta, yakında öleceğini ve kızı Rose Marie Lemaitre ile ilgilenmesi için Malone’dan yardım istemektedir. Dağlarda vahşi doğa ile iç içe yaşayan Rose Marie’yi bulan Malone, onu kaleye getirip, erkeksi tavırlara sahip olan Rose Marie’ye bir kadın gibi davranmayı öğretmek niyetindedir.



Salaklar Sofrası - Le Diner De Cons - 1998 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Pierre Brochant ve arkadaşları, her Çarşamba gününü 'Salaklar Günü' olarak kutlamayı adet haline getirmişlerdir. O güne katılmanın şartı ise oldukça basittir, herkes yanında bir salak getirecek ve en enteresan salağı getiren büyük ödüle hak kazanacaktır. O gece Brochant çok sevinçlidir. Çünkü büyük ödülü fazlasıyla hakeden bir salak bulmuştur. Fakat Brochant'ın bilmediği tek şey, Pignon adlı salağın bela yaratma konusunda uzman olduğudur.



Silahlara Veda - A Farewell To Arms - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerika'lı bir ambulans şoförü, İtalyan ordusuna katılıp bir çatışma sırasında yaralanınca genç ve güzel bir hemşire tarafından tedavi edilir. Birbirlerine aşık olduklarını farkettiklerinde, savaşın dehşetinden uzaklaşmak, barış ve mutluluk aramak için kaçmaya karar verirler.



Sinbad Kaplanın Gözleri - Sinbad And The Eye Of The Tiger - 1977 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sinbad (Patrick Wayne), güzel Farah (Jane Seymour) ile nişanlıdır. Ama aşıklar evlenmeden önce Sinbad, kötü bir cadı tarafından babuna dönüştürülen Farah’ın erkek kardeşine (Margaret Whiting) yardım etmek zorundadır. Bu görevi başarmada Sinbad tunç bir heykelle, 9 ayaklı bir mağara adamıyla, kılıç kullanan iskeletlerle ve bir kaplanla savaşmak zorunda kalacaktır.



Sonsuz Kaçış - The Getaway - 1994 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Doc McCoy, Jack Benyon adlı bir gangsterin yardımıyla Meksika'daki bir hapishaneden çıkar. Jack'in Doc'a yardım etmesinin nedeni, büyük bir soygun işinde ona ihtiyaç duymasıdır. Doc'ın eşi Carol ve Jack'in adamlarının yardımıyla soygun gerçekleştirilir ama bu sırada bir koruma öldürülmüştür. Kısa sürede işler karışır ve Doc aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlayacaktır.



Üç Silahşörler - The Three Musketeers - 1948 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dumas’ın Üç Silahşörler adlı eserinin beyaz perdede üçüncü sesli versiyonu olan bu film ayrıca ilk Technicolor versiyonudur. Athos (Van Heflin), Porthos (Gig Young) ve Aramis (Robert Coote)’ten oluşan Üç Silahşörler ve onlara katılmak isteyen D’Artagnan (Gene Kelly), kraliçeleri Anne’e (Angela Lansbury) kötülük için uğraşan Milady De Winter (Lana Turner) ve Richelieu (Vincent Price)’ya engel olmak için savaşıyorlar. Silahşörlere en büyük yardımı dokunan, onlara bilgi sızdırarak yardım eden Constance (June Allyson)’dır.



Yılın Kadını - Woman Of The Year - 1942 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tracy ve Hepburn hiç bu kadar iyi olmamışlardı. Önemli bir spor yazarı ile dünyaca ünlü siyaset bilimcisinin büyük ve inişli çıkışlı aşklarının anlatıldığı filmde Spencer Tracy ve Katherine Hepburn aralarındaki kimyanın ne olduğunu herkese gösteriyorlar.