S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Eyvah Çocuklar Küçüldü - Honey I Shrunk The Kids - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Profesör Wayne Szalinski herşeyi küçülten bir makina yapmaya çalışmaktadır. Ancak, profesörün evde olmadığı bir sırada, makine aktif hale geçer ve Wayne’in çocukları ve komşularının oğlu küçülür. Profesör durumu karısına açıklamalı ve çocukları eski haline getirecek bir yöntem bulmalıdır. Çünkü çocuklar tehlike altındadır.






Düşman Hattında - Behind Enemy Lines - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Zorlu görevlerin adamı Mike Weston, partneri Jones'un Vietnam'da bir esir kampında tutulduğunu öğrenince onu kurtarmak için bölgeye girer.






Denizde İsyan - The Caine Mutiny - 1954 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

2. dünya savaşı sırasında, Albay Philip Francis Queeg, ABD Donanması tarafından Pasifik Filosundaki bir savaş gemisine kaptan olarak atanır. Albay Queeg’in sert ve kendinden emin hareketleri geminin diğer subayları tarafından onaylanmaz ve bir süre sonra da yardımcı kaptan önderliğinde psikolojik bozukluk sebebi ile Albay Queeg kaptanlık görevinden alınıp tutuklanır. Karaya ulaştıklarında askeri mahkeme kurulacaktır ve Albay Queeg’in gemi içerisindeki tüm davranışları teker teker sorgulanacaktır.

ABD donanmasına adanmış olan bu film süresince Albay Queeg rolündeki Humphrey Bogart özellikle final bölümündeki mahkemede kusursuz bir "Şüpheli" profili çizer. 1992 tarihli Birkaç İyi Adam (A Few Good Men) filminin finalindeki mahkeme sahnesi de bu filme bir gönderme niteliğindedir.






Başka Bir Kadın - Another Woman - 1988 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Son kitabı üzerinde tek başına çalışabilmek için, bir ev kiralayan Marion, yan evin odasından sesler duymaya başlar. Bir psikolog ve bir kadının konuşmalarıdır bunlar... Kadın hayatından çok mutsuzdur ve bunu psikoloğuna anlatır. Marion kadının anlattıklarından çok etkilenir. Bu durum Marion'un geçmişiyle ve kendisiyle bir hesaplaşma yaşamasına sebep olur.






Air America - 1990 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

CIA'in gizli havayolu Air America'nın Güneydoğu Asya'daki uyuşturucu kaçakçılığına alet ettikleri görev uçuşları ve pilotlarının yaşantıları... Christopher Robbins'in kitabından çekilen film 35 milyon dolara mal oldu. Eleştirmenler tarafından pek başarılı bulunmamasına rağmen iyi çekilmiş uçak sahneleri (özellikle PC-2 Porter'in bir dağın yamacına inmesi gibi) uğruna seyredilecek bir film.