S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 50.000 TL.
5 Adet Film 400 TL.
10 Adet Film 700 TL.
20 Adet Film 1200 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tehlikeli Silah - Laserblast - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A teenager stumbles upon an alien weapon, which transforms him into a grotesque killer.

Google Çeviri - Bir gencin, bir uzaylı silahına çarparak onu bir grotesk katiline dönüştürür.



Kıyamet - War Of The Worlds - Resurrection - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A terrorist attack at a nuclear waste site awakens aliens who were in hibernation since their 1953 invasion. A group of scientists work with the military to stop the aliens.

Google Çeviri - Nükleer atık sahasındaki terör saldırısı, 1953'teki işgalinden bu yana kış uykusunda yaşayanları uyandırıyor. Bir grup bilim adamı uzaylıları durdurmak için orduyla birlikte çalışıyor.



Efsanevi Silahlar - Legendary Weapons Of China - Shi Ba Ban Wu Yi - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A band of killers from an ailing kung fu and magic society are sent on a manhunt for a former member of the society, whose bad mouthing threatens it's existence.

Google Çeviri - Yaşlanan bir kung fu ve sihirli topluma ait bir grup katil, kötülüğün varoluşunu tehdit eden, toplumun eski bir üyesi için bir insan avına gönderilir.



Belanın Kralı - The Lantern Street - Deng Long Jie - 1977 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Klasik mafya üzerine kurgulanmış bir Wang Yu filmi.



Havuz - Swimming Pool - 2003 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dünyaca ünlü İngiliz yazarı Sarah Morton, tatil yapmak ve biraz da çalışmak amacıyla, editörünün Fransa'daki evine misafir gelir. Bir gece, Fransız editörün genç kızı Julie, Sarah'ın hayatına altüst edici bir giriş yapar ve kadın yazarın yaşamındaki tüm sükunet, bir daha geri dönmemek üzere bozulur.



Nikotin - Nicotina - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sekiz kişinin bulaştığı bir soygunu anlatan Nicotina, gerçek zamanlı çekilmiş sürükleyici bir film. Kapı komşusu Andrea'ya tutkun bilgisayar sihirbazı Lolo, acemi suçlular Tomson ve Nene'yle Rus mafyasından bir iş alır. Elmas karşılığında mafyaya bir bankanın bilgisayar sistemine giriş imkanı veren Lolo ve ekibinin başları büyük bir belaya girer. Meksika'da geçen ve farklı kişilerin gözünden anlatılan film, hiç durmayan temposuyla izleyiciyi koltuğuna bağlayacak bir yapım.



Katil Filmi - Killer Movie - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir reality show programının çekimleri için küçük bir kasabaya set kurulur ve ekip hokey takımı ile ilgili çekimler yapmaya başlar. Fakat eski hokey koçunun kızı ile amigo kızların koçu öldürülünce işler karışır.



Diriliş - The Fear - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A weekend group goes to a remote cabin for "fear therapy". While each person is working to conquer their worst fears, they all become terrorized by a living monster made of wood which stalks each of them in turn.

Google Çeviri - Bir hafta sonu grubu "korku tedavisi" için uzak bir kabine gider. Her insan en büyük korkularını fethetmek için çalışırken, hepsi de her birini sırayla takip eden ahşaptan yapılmış canlı bir canavar tarafından terörize edilir.



Korkunç Kaplan - Sabretoot - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fosil durumundaki bir DNA’dan yola çıkarak doğadaki en tehlikeli canavarlardan birini hayata döndüren bilim adamı, canavar kaçtıktan sonra hatasını anlar.



Kupa Ası - Ace Of Hearts - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bu film sevgi ve kararlılıkla her şeyin üstesinden gelinebileceğini kanıtlıyor. Polis Dan Harding ve ortağı olan köpekle birlikte şehirdeki polis gücünün en iyi ikilisi olduğunu herkes bilmektedir. Fakat ne yazık ki bu zor görev Dan'in ailesinin yanında daha çok zaman geçirmesini engeller. 13 Yaşındaki kızı Julia ile dahi ilgilenemez. Julia babasının zor durumda olduğunu anlar ve ona yardım etmek ister. Babasının kızı olduğunu gösterir. Hafiyelik becerilerini sonuna kadar kullanır. Fakat bu arada tek bir amacı vardır. Ailesini bir araya getirmeyi planlar.