S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kara Cumartesi - Black Sabbath - I Tre Volti Della Paura - 1963 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İtalyan sinemasının büyük korku ustası Mario Bava'dan birbirinden tekinsiz üç hikaye. İlkinde, gizemli bir telefon, yalnız yaşayan bir kadına ve komşusuna zor anlar yaşatıyor. İkincisi bizi vampirlerin dünyasına, üçüncüsü ise hırsın neden olduğu bir lanetin peşinden ölülerin arasına götürüyor.

Mario Bava'nın filmi birden çok isimle biliniyor ve Amerikan versiyonu ile İtalyan versiyonu arasında ciddi farklar var. Fakat her şekilde gerçek bir korku klasiği. 

'Giallo' türünü anımsatan ilk hikayenin ardından gelen film, yaklaşık 30 dakika sürüyor. Projenin en çarpıcı filmi ise üçlemeyi tamamlayan son kısa film. Gotik bir atmosfer, düşsel renkler ve zamanının çok ötesinde makyajlar bu filmi Bava'nın başyapıtları arasına koyuyor.



Mavi Askerler - Soldier Blue - 1970 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Theodore V. Olsen'in Arrow in the Sun (Güneşteki Ok) adlı romanından senaryosunu John Gay'in uyarlayıp yazdığı filmi Ralph Nelson yönetmiş, başlıca rollerinde Candice Bergen, Peter Strauss ve Donald Pleasence oynamışlardır. Filmde yönetmenin de küçük bir rolü vardır.

Afişlerinde "Sinema tarihinin en vahşi filmi olarak tanıtılan "Mavi Askerler" 1864 tarihinde Colorado Bölgesindeki "Sand Creek" katliamını konu alır. Amerikan askerlerinin savunmasız bir Cheyenne köyünü basarak kadın çocuk demeden yüzlerce kızılderiliyi katletmeleri anlatılmaktadır. ABD'nin bir anlamda kendi tarihi ile yüzleştiği bu film aynı zamanda grafiksel olarak da şiddeti en ince ayrıntılarıyla perdeye yansıtmaktadır.



Yeşil Yol - The Green Mile - 1999 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Paul Edgecomb'un hapishanedeki görevi, idama mahkum edilen mahkumları son yolculuklarına uğurlamaktır. Çalıştığı yıllar içerisinde yüzlerce mahkumu idam etmiştir. Bir gün John Coffey isimli korkutucu görünümlü bir adamla tanışır. Ancak Coffey'in bu ürkütücü görünümünün altında oldukça saf bir ruh yatmaktadır. Coffey, iki küçük kız çocuğunun katil davasında yargılanmaktadır. Coffey'in günden güne gün yüzüne çıkan dünya ötesi güçleri, karakteri hakkında yeni ipuçlarını an be an ortaya çıkaracaktır.



Soğuk İntikam - The Dawn Rider - Cold Vengeance - 1935 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When John Mason's father is killed, John is wounded. Attracted to his nurse Alice, a conflict arises between him and his friend Ben who plans to marry Alice. John later finds the killer of his father but goes to face him not knowing Ben has removed the bullets from his gun.

Google Çeviri - John Mason'ın babası öldüğünde, John yaralandı. Onun hemşiresi Alice'e çekilirken, kendisi ile Alice ile evlenmeyi planlayan arkadaşı Ben arasında bir çatışma ortaya çıkar. John daha sonra babasının katilini bulur, ancak Ben'in mermileri silahından çıkardığını bilmemekle yüzleşir.



Sherlock Holmes’in Zaferi - The Triumph Of Sherlock Holmes - 1935 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sherlock Holmes emekli olmaya karar vermiştir. Fakat çok zeki bir suçlu olan ezeli rakibi Prof. Moriarty kendisini ziyaret eder ve açık olarak Holmes’i tehdit eder. Moriarty’nin bu ziyareti Sherlock Holmes’ün emeklilik düşüncelerini tekrar gözden geçirmeye itecektir. Birkaç gün sonra Prof. Moriarty’nin eskiden yanında çalışmış olan Morlock takma isimli birisinden Sherlock Holmes’e şifreli bir mesaj gelir. Mesajı çözen Holmes Wolfstone kalesindeki birisinin tehlikede olduğunu anlar fakat mesaj geç gelmiştir ve tehlikede olduğu söylenen kişi öldürülmüştür.



Şans Kurabiyesi - The Fortune Cookie - 1966 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Harry (Jack Lemmon) futbol kameramanıdır. Maçta yaşanan bir talihsizlik yüzünden kendisini aniden hastanede bulur. Bu durumdan faydalanmak istiyen uyanık avukat Willie(Walter Matthau) ise sigorta şirketinden yüklü bir tazminat parası koparmaya çalışacaktır.



Posta Arabası - Stagecoach - 1986 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Story follows a stagecoach ride through Old West Apache territory. On board are a cavalry man's pregnant wife, a prostitute with a broken heart, a Marshal taking in his prisoner Johnny Ringo, a crooked gambler, and the infamous Doc Holliday.

Google Çeviri - Hikaye, Eski Batı Apaçe topraklarında geçit geçidi izler. Gemide bir süvarinin adamı olan hamile eşi, kırık bir kalbi olan bir fahişe, mahkum Johnny Ringo'nun çarpıtılmış bir kumarbazında ve bir numaralı şövalye Doc Holliday var.



Ölmeyen İnsanlar - Lust For Life - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hollanda doğumlu Van Gogh'un yaşam hikayesini anlatan bir kaç film var ama Vincente Minelli'nin yönettiği "Ölmeyen İnsanlar" bambaşka bir yerde duruyor. Van Gogh'u başarıyla canlandıran Kirk Douglas'a, yakın arkadaşı Gauguin rolünde Anthony Quinn ve kardeşi Teo olarak James Donald eşlik ediyor. Van Gogh'un bir din adamından, tutkulu bir ressama dönüşme sürecini oldukça başarılı işleyen film, renkleri ve çerçeveleriyle de Van Gogh'un dünyasına girmeyi başarıyor. Yoksulluk ve yalnızlık içinde geçen bir ömür ve gittikçe artan nöbetlerin esaretinde hayata resimle anlam kazandıran bir dehanın hikayesi.



Öldüren Şuphe - Charade - 1963 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikan yönetmen Stanley Donen'in çektiği sinema filmi "Charade", 1963 senesinde vizyona girdi. Peter Stone ile Marc Behm'in The Unsuspecting Wife adlı hikayesinden uyarlanan filmde Belçikalı aktris Audrey Hepburn, İngiliz aktör Cary Grant, 2000 senesinde hayatını kaybeden aktör Walter Matthau, Oscar Ödüllü aktör George Kennedy, 2002 senesinde hayatını kaybeden aktör James Coburn ve Dominique Minot gibi isimler rol alıyor. Türkçe'ye 'Öldüren Şüphe' olarak çevrilen ve 4 Milyon Dolar gibi bir bütçeyle tamamlanan film, Paris ve Kaliforniya'da çekildi. 

Genç bir kadın olan Regina Lampert, gittiği tatilde eşi Charles'den boşanmaya karar vermiştir. Kararını uygulamak adına Paris'e döndüğünde kocasının öldürülmüş olduğunu öğrenen Regina, küçük çapta bir şok geçirir. Çok geçmeden kocasının ölmeden evvel ortak hesaplarındaki parayı nakite çevirdiğini ve bu paranın da ölmeden önce ortadan kaybolduğunu öğrenen genç kadın, ne yapacağını bilememektedir.

FBI tarafından peşine düşülen kayıp para ve şüpheli gözlerden kaçmaya çalışan Regina, kendisine yardım eli uzatan Peter Joshua'ya güvenmek zorunda kalacaktır.



Öldüren Hatıralar - Spellbound - 1945 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gerilim sinemasının büyük ustası Alfred Hitchcock'un Öldüren Hatıralar'ında Sigmund Freud'un psikanaliz teorileriyle bir cinayet çözümlemesi yapıyor. Hitchcock'un düş sekansları için ressam Salvador Dali'yle çalıştığı film, göreve yeni atanan müdürünü bekleyen bir akıl hastanesinde başlıyor. Doktor Ballantine'in gelişiyle merakları bir kat daha artan hastane sakinleri, doktorun kimi tuhaf hallerine anlam vermekte zorlanacak, hatta içlerinde onun katil olduğunu ileri sürenler bile olacaktır.



Namludaki Adalet - Pale Rider - 1985 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eastwood, western filmlerindeki tipik "ismi olmayan adam" tarzı bir rolle bilinmeyen bir yerlerden çıkıp madencilerin bulunduğu kasabaya geliyor ve kasaba halkını ezen güçlerin karşısına dikiliyor. Kasabanın güçlü kozları, Eastwood'u durdurmak için uzaklardan usta silahşörler kiralayıp getirince işler iyice karışıyor.



Mağlup Edilemeyenler - Unconquered - 1947 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yüzbaşı Chris Holden, Fransa-Kızılderili savaşını takiben Ohio Valley’de Martin Garth’ın kişisel hırslarını önlemek için uğraşır. Aralarına bir köle kadın girer. Yüzbaşı Holden, idam cezası yerine 14 yıl köle olarak hayatını sürdürmek üzere gönderilen Abby’i (Paulette Goddard) satın alır. Ancak Gart bunu hazmedemez. Gart’ın kızılderilere yardım ettiği de ortaya çıkar. Yüzbaşı Holden ise kadınını korumak için herşeyi yapmaya kararlıdır.



İradenin Zaferi - Triumph Des Willens - 1935 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Ünlü Alman aktirist, Leni Riefenstahl tarafından Hitler'in siparişi ile çekilen, çağın belki de en iddialı propaganda denemesidir.

NSDAP'ın 6.kuruluş yıldönümünde gerçekleştirilen kutlamaları belgelemek amacıyla kaydedilen 65 saatlik görsel materyal eserin temelidir. Daha sonra bu görüntüler, faşizan estetik kaygılarla derlenerek, dönemin festivallerinde; Almanya İmparatorluğu'nu temsil edecek olan "İradenin Zaferi" isimli belgesel oluşturulur.

Temelde mantıklı bir senaryodan yoksun olan yapım, bugün dahi birçok eleştirmene göre, görsel bakımdansa bir devrim niteliğindedir. Altyazısız kopyaları daha sonra, DVD olarak satışa sunulmuştur.

Nazi partisi, filme o dönem için muazzam kaynaklar ayırdığından olacak, sinematografik açıdan da döneminin oldukça ötesindedir. Havadan çekimler, raylı kamera yolları, otuzdan fazla aktif kamera, yüzlerce teknisyen ve epik kareografilere imkan verecek müzikal bir altyapı filmin teknik boyutunu daha da güçlendirmiştir.

Eser; Fransa, Amerika, İsveç vb. ülkelerde katıldığı festivallerden hep ödülle dönmüştür. Bu da yarattığı etkinin bir göstergesidir. Ancak sinema tarihi için bir propaganda girişiminden ibaret kalmıştır. Bugün bazı ülkelerde hala yasaklı bir filmdir. Leni Riefenstahl, bu filmi çektiği için daha sonra yargılanır ve dört yıl hapse mahkûm edilir. Bugün, Leni Riefenstahl'ın çarptırıldığı cezanın ahlakî bakımdan ne kadar makul olduğu hala tartışmalıdır.



Frankenstein'ın Gelini - The Bride Of Frankenstein - 1935 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fırtınalı bir günde Lord Byron, yazar Mary Shelley ve kocası Percy ateşli bir tartışma içindedirler. Mary, Frankenstein'ın basit bir korku hikayesi değil, insan ruhunu aydınlatan derin bir eser olduğunu iddia eder ve hikayenin aslında canavarın ölümüyle bitmediğini ve devamı olduğunu söyler. Başlar anlatmaya:

Gerçekten de Frankenstein canavarı, herşeyi sona erdiren yangından sağ kurtulmayı başarmıştır. İnsanların nefret dolu bakışlarından kaçmaya, karşılığında gittiği yerlere yıkım ve ölüm getirmeye devam eder. Öte yandan Doktor Frankenstein, ustası Doktor Pretorius'un çılgın deneylerine devam ettiğini farkeder. Tanrı rolü oynayan bilim adamı bu kez dişi bir canlı yaratmak istemektedir. Böylelikle yeni bir canavar doğar: kimilerinin Frankenstein'ın gelini diyeceği korkunç bir kadın.

Bu kez kendine bir eş bulduğunu düşünen canavar gelinin peşine düşer ama onun tarafından da reddedilmek, ona bu dünyada yer olmadığını anlatacaktır.

1931'deki klasiği gerçek yapan kadro, ileride serinin en müthiş filmi olarak kabul edilecek olan bu çılgınlığı gerçekleştirmek için tekrar bir araya geliyor. Yönetmen james whale ve boris carloff eksiksiz olarak buradalar. Elsa Lanchester ise hem yazar Marry Shelley'e hem de Gelin'e hayat veriyor.



Dava - The Trial - 1962 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir sabah odasında uyandığında karşısında polisleri bulan ve onlardan hakkında bir dava açılmış olduğunu öğrenen, ancak ne ile suçlandığını bir türlü öğrenemeyen banka memuru Josef K.'nın gerçek dışı ve absürd durumunun anlatıldığı film, toplum içinde bireyin var oluş yalnızlığını ve paranoyak kâbuslarını romana sadık kalarak yansıtmaktadır. Bir yandan insanın gizli kalmış korkuları, diğer yandan da bürokrasinin çıldırtan yapısı gözler önüne serilmektedir.



Arlington Yolu - Arlington Road - 1999 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Komşularınız ! Onları her gün görüyorsunuz. Adlarını biliyorsunuz. Yakından tanıyorsunuz. Peki ya sırlarını biliyor musunuz ? Bir kolejde profesör olan Michael Faraday, eşinin sağcı teröristler tarafından öldürülmesi üzerine bu gruptan olan insanlara karşı takıntılar edinmiştir. İlk günlerde dostça görünen ve oğlunun arkadaşlık kurduğu yeni komşularının garip tavırları, evlerine gittiğinde evin bazı bölümlerine girmesine izin verilmemesi Faraday'ı şüphelendirir. Acaba komşuları düşündüğü gibi teröristler midir yoksa karısını kaybetmenin yol açtığı stresle gittikçe paranoyak davranışlar mı sergilemeye başlamıştır?



Alvarez Kelly - 1966 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alvarez Kelly, savaş dönemlerinde kısa yoldan kâr etmeyi amaçlayan, hayvan alım satımı yapan bir kovboydur. 2.500 Sığırı önce Amerikan ordusuna satan Kelly, Güneyli isyancıların baskısıyla sattığı hayvanları çalmak zorunda kalır.



3 Ahbap Çavuşlar Operada - A Night At The Opera - 1935 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

2 Sevgili gittikleri operaya kabul edilmezler. Marx kardeşler de genç aşıklara şans verebilmek için gerçek tenorun gelmemesini sağlarlar. Marx kardeşlerin eğlenceli maceralarını izlerken kahkaha cümbüşüne hazır olun.