S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Samuray - Miyamoto Musashi - 1954 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Efsanevi savaşçı Miyamoto Musashi hayatının erken döneminde gözü yükseklerde olan bir hayaduttur film, bir kanun kaçağı ve sonunda onun gerçek bir samuray oluşunu anlatıyor.






İyi Geceler Adalet - Goodnight For Justice - 2011 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Luke Perry’nin rol aldığı John Goodnight, çocukluğunda zor günler geçirdiği için ailesiyle birlikte başka bir yere göç ederken aynı arabada Bölge Yargıcı da seyahat etmektedir. Yolculuk sırasında acımasız haydutların saldırısına uğrarlar ve John’un bütün ailesi öldürülür. Yıllar sonra John, avukat olmuştur ve sonrasında da minik bir atamayla bölge yargıcı olmuştur.






İyi Geceler Adalet - Goodnight For Justice - 2012 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir zamanların eğlence düşkünü avukatı bugün saygıdeğer bir hakimdir. Vahşi Batı'da seyahat eden John Goodnight , ücra bir kasabadaki tozlu bir mahkeme salonuna düşünce mutsuz olur ancak kasabanın güzel dulunu görünce keyfi yerine gelir.






İyi Geceler Adalet - Goodnight For Justice - 2013 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

John, çok küçük yaşta ailesini kaybeder. Göç esnasında alesini katleden bir grup insanı hiç aklından çıkaramayan John gün gelir ve avukat olur. Büyük ugraşlar sonu bölge yargıcı olmayı başaran genç adam ailesinin intikamını alabilmek için elinden gelen herşeyi yapacaktır.






Düğünden Sonra - After The Wedding - Efter Brylluppet - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ödüllü Brothers / Kardeşler adlı filminden sonra Susanne Bier'i sinemaya döndüren Düğünden Sonra, Danimarka'nın Oscar adayı oldu. Son James Bond filmi Casino Royale'deki kötü adam Le Chiffre'i oynayan Mads Mikkelsen, Hindistan'da kapanma tehlikesiyle karşı karşıya bir yetimhanenin yöneticisi Jabob Petersen'i canlandırmaktadır. Jacob, Danimarkalı işadamı Jorgen'den yüklü bir bağış alır, ama sözleşme imzalamak üzere Danimarka'ya gitmesi gerekmektedir. Jacob'un Danimarka'ya gelişi Jorgen'in kızının düğünüyle çakıştığı için o da davet edilir. Ancak Jacob'u bir sürpriz beklemektedir. Jorgen'in eşi, Jacob'un gençlik aşkı Helene'den başkası değildir.