S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Soyguncular - Ocean's Eleven - 1960 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

II. Dünya Savaşı'nda yanyana çarpışmış on bir eski silah arkadaşı, yaklaşık 20 yıl sonra Los Angeles'ta buluşurlar. Şimdi uslanmaz bir kumarbaza dönüşmüş olan Danny Ocean'ın örgütlediği grup, yılbaşı gecesi müthiş soygun yapmak üzere çalışmalara başlar.

On birlerin her birini bu soyguna katılmaya iten bir sebep vardır. Biri beysbol oyuncusu olmak için gerekli parayı bulmak adına bu işe girerken; kanser olan bir diğeri çocuklarının geleceği için hayatını tehlikeye atmıştır. Bir başkası karısını striptiz kulübünden kurtarmak istemektedir. Danny'nin örgütlediği soygun ise gerçekten sıfır hatayla gerçekleştirilmek zorundadır: Tek gecede Las Vegas'ın en büyük beş kumarhanesini soymak!

Frank Sinatra'dan Dean Martin'e, Sammy Davis Jr'dan Angie Dickinson'a çok yetenekli bir kadroyla Lewis Milestone'un çektiği Ocean's Eleven, 60'ların en sevilen filmlerinden biri olageldi hep. 2000 yılında Steven Soderbergh'in başarıyla yaptığına şüphe olmayan remake ise bu klasiğin pırıltısını azaltmak bir yana, daha da artırdı!



Florida Straits - 1986 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A man who spent 20 years in Cuban prison after the failure of the Bay of Pigs invasion and a boat captain and his crew go covertly to Cuba to find a cache of gold buried during the invasion. But can they trust each other?

Google Çeviri - Küba hapishanesinde 20 yılını Küba'nın işgalinden ve gemi kaptanı ve mürettebatından sonra işgal eden bir adam işgali sırasında gömülü bir külçe bulmak için Küba'ya gizlice gitti. Ama birbirlerine güvenebilirler mi?



En İyiler Listesi - Hit List - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A family man and a mob witness hunt for a hit-man who has mistakenly kidnapped the family man's son.

Google Çeviri - Bir aile adamı ve bir çete tanığı, aile erkeğinin oğlunu yanlışlıkla kaçırmış bir adam için avlanır.



Cennet Beklesin - Heaven Can Wait - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Los Angeles Rams takımı oyun kurucusu Joe Pendleton geçirdiği bir trafik kazası sonucu cennete çağırılır. Pendleton'un bedeni cenaze sırasında yakılmıştır. Henüz ölmeye hazır olmayan Pendleton dünyaya cinayete kurban giden şirket sahibi yaşlı bir milyonerin vücüdunda geri gönderilir. Hayatı alt üst olan sporcu tüm bunlarla başetmeye çalışırken bir yandan da genç bir İngiliz kadına aşık olur.



Cennet Beklesin - Heaven Can Wait - 1943 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Henry van Cleve cennetin kendini kabul etmeyeceğini düşünerek cehennemin kapısına gider ve kabul edilip edilmeyeceğini öğrenmek için hayat hikayesini şeytana anlatmaya başlar.