S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Son Ayinler - Dracula's Last Rites - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A small-town funeral director, doctor and sheriff are vampires who suck blood from the recently not-quite-dead on the embalming table and then immediately kill the newly converted vampire. When one of their victims disappears before being staked, they are threatened with being exposed if the new vampire surfaces. Very low budget. Based on a true story?

Google Çeviri - Küçük bir kasaba cenaze müdürü, doktor ve şerif, embalming masasında son zamanlarda olmayan ölülerin kanını emen vampirlerdir ve hemen yeni dönüştürülen vampiri öldürürler. Kurbanlarından biri istiflenmeden önce ortadan kaybolduğunda, yeni vampir yüzeyleri ortaya çıkarsa tehdit edilir. Çok düşük bütçe. Gerçek hikayeye dayalıdır?



Mama Dracula - 1980 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A female vampire must bathe in the blood of virgins in order to stay alive. The trouble is that virgins are in short supply nowadays, and she is running into major problems in finding one.

Google Çeviri - Bir dişi vampir, hayatta kalmak için bakirelerin kanına yıkanmalı. Sorun şu ki bakireler günümüzde yetersiz durumda ve bir tane bulmakta büyük sorunlara yol açıyor.



Kontes - Dracula's Widow - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The young owner of a waxworks in Hollywood receives five instead of six ordered chests with Romanian antiques. He does not know that Vanessa, widow of Count Dracula, sleeps in the sixth chest. She rises in the night and walks around craving for blood. A thief witnessing the murder of his accomplice sets the police on the trail of the waxworks. The grandson of Dr. Van Helsing is is hunting the vampire, too...

Google Çeviri - Hollywood'daki bir balmumu işçiliğinin genç sahibi, Romen antikalarıyla birlikte altı sıralı sandık yerine beşini alıyor. Kont Dracula'nın dul eşi Vanessa'nın altıncı sandıkta uyuduğunu bilmiyor. O gece yükselir ve kan için özlemle dolaşır. Onun suç ortağı cinayetine tanıklık eden bir hırsız, balmumu işlerini izleyen polisi belirliyor. Van Helsing'in torunu da vampiri avlıyor ...



Aşk Mektupları - Love Letters - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A story of love and obsession. A young radio personality who, after her mother dies, discovers she had been having a love affair for 15 years. Now she finds herself recreating her mother's romance by getting involved with a married man.

Google Çeviri - Aşk ve takıntı hikayesi. Annesinin ölümünden sonra, 15 yıldır aşk ilişkisi yaşadığını keşfeden genç bir radyo kişiliği. Şimdi annesinin romantizmini, evli bir adama karışarak yeniden yarattığını düşünüyor.



Amerikan Rapsodi - An American Rhapsody - 2001 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç bir kızın kendisini keşfettiği unutulmaz bir yolculuğu anlatan gerçek bir hayat öyküsü. Zulmedici komunist bir rejimden özgürlüğe doğru kaçan genç bir çift. Kaçış başarılı olmuştur ancak çiftin kızları Suzanne Macaristan’da 6 yıl kalmıştır. Daha sonra California'ya ailesinin yanına gelen genç kız modern hayatla temas edince bunalıma girmiştir.