S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Mumyanın İntikamı - Tale Of The Mummy - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yüzyıllar öncesinde eski Mısır'da kötülüğüyle nam salmış bir prens kumların altına gömülür ve eğer mezarı açılırsa insanlar kehanetin gerçekleşmesiyle lanetlenecektir. Asırlar sonra araştırma yapan bir grup arkeolog mezarın lanetli mühürünü kırar ve lanet herkese bulaşır. Mezarında yazan kehanet gerçekleşene kadar Talos vücudunu tamamlayamayacaktır.






Karbon Kopya - Carbon Copy - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Siyahi bir genç, zengin beyaz bir iş adamının karşısına çıkıp onun gayri meşru oğlu olduğunu ifade eder.






Jason X - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gelecekte dünya artık yaşamaya elverişli değildir, bu nedenle insanlar uzayda koloniler oluştururlar. Keşif amacıyla diğer gezegenlere seyahat eden genç öğrenciler, Dünya'da iki tane donmuş beden bulurlar ve bu donmuş bedenleri çözdüklerinde birinin Jason Voorhees'e ait olduğu ortaya çıkar. Artık ormanda veya Camp Crystal Lake'de bulunmayan Jason, yepyeni bir ortamda canlanarak kolonide yaşayanların arasına karışır ve kovalamaca kaldığı yerden devam eder.






Nöbet - Watchers - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir patlama gizli bir araştırma laboratuvarının yok olmasına neden olur. OXCOM olarak bilinen mutasyona uğramış bir canavar ve aynı laboratuvarda olan bir golden retriever cinsi köpek kaçar. Köpek bir ahıra girip gizlenir. Ahırda, Travis Cornell kız arkadaşı Tracey birliktedir. Babasının geldiğini zanneden, Travis kızı bırakır. Tracey canavarı görür ve babası saldırıya uğrar. Bu arada, Travis arabasının arkasına köpeği bulur. Travis köpeğin olağanüstü akıllı olduğunu keşfeder ve onu tutmaya karar verir. Fakat mutasyona uğramış bu canavar köpeğin peşindedir. Köpeğin bulunduğu tüm ortamdaki insanların hepsini öldürür. Artık, Travis büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır.






Viking Erik - Erik The Viking - 1989 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hayatın anlamını bulmaya çalışan genç Viking savaşçısı Erik'in öyküsü. Erik ve arkadaşlarının amaçları Ragnorak çağını sona erdirmek için uzun süredir görünmeyen güneşi geri getirmektir. Ancak bu çağın bitmesini istemeyenler de vardır.






Ondan Uzakta - Away From Her - 2006 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Fiona ve Grant 40 yıldır evli olan mutlu bir çifttir. Yaşamlarının ikinci baharına gelmiş çift bambaşka bir gerçekle yüz yüze kalacaktır: Fiona unutkanlık hastalığı da denilen Alzheimer'a yakalanmıştır. Günün birinde evden çıkar ve kaybolur. Tekrar bulunduğunda ikili bir karar alırlar. Fiona Alzheimer hastaları için açılmış özel bir kliniğe yatacaktır. 30 günlük zor bir oryantasyon döneminden sonra, Grant merakla eşinin yanına gider. Ancak Fiona onu unutmakla kalmadığı gibi, artık başka bir adamdan hoşlanmaktadır.






Kocamın Sevgilisi - Genevieve - 1953 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Biri 1904 model Darracq (Filme adını veren Genevieve) diğeri 1904 model Spyker süren iki antika otomobil meraklısı kız arkadaşlarıyla birlikte Londra-Brighton arasında her yıl düzenlenen ralliye katılırlar. Ralli sonrası Londra’ya kadar aralarında bir yarış yapmaya karar verirler. Yarışın ödülü Genevieve marka arabadır.






Kızılmaske - The Phantom - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tüm zamanların en başarılı çizgi romanlarından biri olan Phantom'da Billy Zane başrolde! Hikaye Bengalla Adası'na efsanevi kafatasını bulmak üzere yapılan bir araştırma gezisiyle başlar. Sınırsız bir gücü ortaya çıkarabileceğine inanılan bu kafatası, insanlık için felaketler getirebilecektir. Kural tanımaz iş adamı Xander Drax (Treat Williams)'in kafasından geçenler de bunlardır. Ancak bir kişi onu durdurabilecektir. Bu kişi tartışmasız, Phantom'dur!






Dağ Adamı - The Mountain Men - 1980 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hayatını kunduz kürkü satarak kazanan Bill Tyler ve yakın dostu Henry Frapp, iş yaptıkları bölgede iki Kızılderili kabilesinin çatışmasına taraf olmak zorunda kalırlar. Acımasızlığı ile tanınan Karaayak Kabilesi’nin reisi Güçlü Kartal, kadını Koşan Ay’ı Bill Tyler’a kaybetmenin hırsıyla amansız bir takip başlatır.






Avlananlar - The Hunted - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Filme ait özet bulunamadı...






Alice Artık Burada Oturmuyor - Alice Doesn't Live Here Anymore - 1974 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Efsane yönetmen Martin Scorsese'nin 1974 tarihli, erken dönem filmlerinden birisi "Alice Artık Burada Oturmuyor"... Standart bir Scorsese yapımı yok karşımızda, usta yönetmen bu defa bşr kadının penceresinden olayları ele alıyor. Erkek egemen dünyada ayakta kalmaya çalışan ve dik durmaya gayret eden Alice'in mücadelesi beyazperde'de... Alice, kocası ölünce 11 yaşındaki oğluyla tek başına kalır. Parası ve yardım alabileceği kimsesi olmayan Alice, yeni bir hayata başlamak için Kaliforniya'dan Arizona’daki Phoenix'e taşınırlar. Phoenix'te hayat çok kolay değildir. Genç bir dul için garsonluk biçilmiş kaftan bir iştir ancak restorandaki sorunlarından daha fazlası, artık giderek büyüyen ve ergenlik sorunlarıyla hem kendisini hem de annesini bir hayli yoran oğlu tarafından yaratılmaktadır. Ben adında bir çiftçi ile yakınlaşır ancak bu adam da sağlam papuç değildir, şiddete eğilimleri vardır. Ellen Burstyn, bu filmdeki performansıyla en iyi kadın oyuncu Oskarı'nı vitrinine koymuştur.