S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tabana Kuvvet - Rat Race - 2001 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir kumarhane sahibinin peşisıra Las Vegas’a giden bir grup milyarder, eğlenmek amacıyla, üzerine bahis oynanabilecek yeni şeyler aramaya başlarlar. Alışılagelmiş kumar yöntemlerini uygulamak yerine, altı yabancıyı Vegas’tan Silver City’e kadar yarıştırarak galip gelene 2 milyon dolar ödül vermekte karar kılarlar nihayet. Yarışçılar aslında zavallı kurbanlardır. Birbirinden sakar ve talihsiz bu insanlar, zenginlerin eğlencesi uğruna acayip olaylara bulaşacak, başlarına gelmedik kalmayacaktır.



İskelet Adam - Skeleton Man - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir grup gözü pek ajan, insan eti yiyerek beslenen vahşi yaratıkların peşine düşer.



Harika Şeyler - Some Kind Of Wonderful - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Erkek gibi bir genç kız olan Watts, yakın arkadaşı Keith'e karşı dostluktan öte şeyler hissettiğini geç de olsa anlayacaktır.



Dehşet Sokağı - The Amityville Horror - 1979 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir evin anıları var mıdır? Ya da bir evi ele geçiren görünmeyen güçlerden bahsetmek mümkün mü ? George (James Brolin) ve Kathy (Margot Kidder) üç çocukları ile birlikte taşındıkları yeni evlerinde bu sorulara cevap bulacaklar. George'a göre evlerin anıları olmaz ama şeytani güçler bu ailenin üyelerini tek tek esir alınca George'un fikri değişecek ve evde bir şeytan çıkarma seansı başlayacak. Hayal ettikleri evde yaşamanın mutluluğu ile sarhoş olan Lutz ailesini tüyler ürpertici olaylar bekliyor.



Altı İşaret - Six The Mark Unleashed - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kıyamete çok yaklaşmış, bir gelecek toplumunun distopik dünyasına uzanan Six: The Mark Unleashed, bir grup insanın diktatörlüğü altındaki Amerika’yı anlatıyor. Yolları hapishanede kesişen ve idam edilme korkusuyla yaşayan bir grup suçlu, oradan kaçmanın bir yolunu bulur, ancak peşlerine düşen polisler izlerini bulmakta gecikmez.



The Possessed - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

This story begins in 1870 at a little town somewhere in Russia. It processed the real "Nyecsajev story". A group of young revolutionists wanna ruin the system with violence. They think this is the only chance to reform the old Russian Society. The leader of this group is Pierre.

Google Çeviri - Bu hikaye 1870'de Rusya'nın herhangi bir yerinde küçük bir kasabada başlıyor. Gerçek "Nyecsajev hikayesini" işledi. Bir grup genç devrimci, sistemi şiddete maruz bırakmak istiyor. Bunun eski Rus toplumunu düzeltmek için tek şans olduğunu düşünüyorlar. Bu grubun lideri Pierre.



Tehlikede Yaşamak - Living In Peril - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir mimar (Rob Lowe) yeni projesini hazırlamak için eşinden uzak bir şehre kısa bir süreliğine gider. Ancak taşındığı evde başına bir sürü bela gelir. Adam bir kamyon şoföründen şüphelenir ama aslında bu belaları mimarın başına saran hiç de tahmin edemeyeceği biri çıkar.



Ölüm Harbi - Springfield Rifle - 1952 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Savaşta korkak davranışları yüzünden ordudan terhis edilen Binbaşı Lex Kearney, birlik için gereken atların nakliyesine karşı yapılan baskınları önlemek için gönüllü olur. Bu saldırıları düzenleyen Konfederasyon askerlerinin arasına karışarak onların güvenini kazanır ve at nakliyelerinin rotalarını içeren gizli bilgileri verenleri öğrenebileceği bir konuma ulaşır.



Katil Kim - Slam Dance - 1987 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An artist, framed for the murder of a woman, is drawn into a web of corruption, blackmail and deceit.

Google Çeviri - Bir kadının öldürülmesi için çerçevelenen bir sanatçı, yolsuzluk, şantaj ve aldatma ağına çekilir.



Arananlar - Cimarron Strip The Hunted - 1967 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Marshall Crown convinces the gunslinging Gauge brothers that they will receive a fair trial if they turn themselves in. A wealthy rancher decides to seek gun justice and hires a pair of bounty hunters to exact retribution.

Google Çeviri - Marshall Crown, silahlı Gauge kardeşleri, kendilerini teslim ettikleri takdirde adil bir yargılanacakları konusunda ikna eder. Zengin bir çiftlik sahibi, silah adaleti arayışına karar verir ve bir çift ödül avcısını tam bir intikam almak için işe alır.