S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kurtar Beni - Kaçış - Rescue Me - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sevimli bir yol filmi... Kötü adamların peşinde ülkeyi bir baştan bir başa dolaşan iki kafadarın hikayesi.






Kumsalda - On The Beach - 1959 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Soğuk savaş dönemine gönderme yapan film daha doğrusu öyle bir dönemde ilgi çeken bir kurgu ile geliyor film karşımıza. Savaş, üstelik de nükleer kaynaklı bir savaş ortalığı kasıp kavurmuştur. Yıl 1964 ve kuzey yarımkürede hayat sona ermiştir.Amerikan denizaltısı Avustralya’da demir atar. Bu bölgeye henüz felaket ulaşmamıştır ancak radyoaktif bulutların gelip hayatı yok etmesi için çok az zaman kalmıştır.Avustralyalılar yaşadıkları sürece farklı tepkiler gösterirler. Bazısı isyan eder bazıları da hükümetin dağıttığı haplarla intiharı seçer. Bir umut ortaya çıkar ve denizaltıdaki Amerikalılar kendilerine ulaşan zayıf radyo sinyallerinin izinden giderek San Diego’ya doğru yola çıkarlar.






Korku Evi - House - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Alabama'nın kırsal bir bölgesinde iki çift geçirdikleri garip bir kaza sonrasında bir eve sığınırlar.
Sığındıkları ev The Tin Man lakablı şeytani katilin evidir ve eve girenler yaşamak istiyorsa tek bir kural vardır. Kural basittir, yaşamak için içlerinden birini seçip öldüreceklerdir . 12 saaten daha az zamanları vardır ve katilin koyduğu kural yerine getirilmezse gündoğumu ile beraber hepsi öldürülecek oyun sona erecektir. Kısa süre içinde farkına vardıkları ise tek çıkış yolunun evin derinliklerine doğru ilerlemek olduğudur ama asıl tehlikeler onları orada beklemektedir.






Kızım Elden Gidiyor - She's Out Of Control - 1989 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

‘‘Patron Kim?’’ dizisinden tanıdığımız Tony Danza'nın başrolünü üstlendiği orta karar bir komedi... Radyo istasyonu yöneticisi Doug'ın 15 yaşındaki kızı Kate, kalın camlı gözlüklerini ve dişlerindeki telleri çıkardıktan sonra çekici bir kıza dönüşmüştür. Onun hala küçük bir kız olduğunu düşünen Doug, kızının her gün bir erkek arkadaş değiştirmesini kabullenemez.






Kelebek Ve Kılıç - Butterfly Sword - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dynamo Michelle Yeoh stars as a loyalist who attempts to keep the King's empire from being overthrown by a revolutionary group.

Google Çeviri - Dinamo Michelle Yeoh, Kral imparatorluğunu devrimci bir grup tarafından devrilmesini önleyen sadık bir kişi olarak yıldızlar.